תנור משולב כיריים Electrolux LKK620200W אלקטרולוקס
רוחב (סטנדרט):
סטנדרטי
zap choice
₪1,914
משלוח חינםנמצאה חוות דעת אחת על מוצר תנור משולב כיריים Electrolux LKK620200W אלקטרולוקס

קניתי את התנור לפני כחודשיים, חיפשתי המון זמן כהיום כמעט ואין תמור מותג עולמי בשוק כי הם הפסיקו לימר תמור משולב גז. לפני סה היה לי בוש כ 10 שנה. מה אני יכול להגיד על תנור של אלקטרהלוקס, רמה נמוכה מאוד של חומרים,כיריים מתלכלך וקשה מאוד להיריד את הלכלוך ( כל זה בהשווה לתנור הקודם ), נעון לרגע זו יש לי הרגשה של בעיה בשמירה טמפרטורה אחידה בתנור. עשיתי טעות שקניתי תנור משולב ב 2025, הפסיקו לייצר אז צריך לקדם, אבל הבעיה שהדערה היא בשכירות. זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
תכניות הפעלה
איכות האפייה, נוחות התפעול, עמידות לאורך זמן
תנור משולב כיריים 62 ליטר Electrolux LKK620200W דירוג יעילות אנרגטית: A נפח שמיש: 62 ליטר צבע: לבן 2 תושבות ברזל יצוק לסירים הספק גז מרבי: 9000W הספק חשמלי מרבי: 2650W פונקציות אלקטרוניות: חיווי קולי, קביעת זמן הבישול, קביעת שעת סיום הבישול, טיימר, שעון. מכסה עליון מהודר מזכוכית שקופה מחוסמת דפנות פני
תנור משולב Electrolux LKK620200W לבן המנות שלכם יתבשלו באופן אחיד בכל מקום בו תניחו אותן בתנור הודות למערכת החימום UltraFan הכוללת מאוורר גדול במיוחד ועיצוב אווירודינמי. דירוג יעילות אנרגטית A נורה המאירה ברכות את תא התנור מסילות נוחות לסידור מהיר של מגשי האפיה מנגנון ניתוק גז אוטומטי פתרון

תנור משולב כיריים Electrolux LKK620200W אלקטרולוקס
החל מ- 1,909 ₪