DC33I Dyson דייסון

נמצאו 2 חוות דעת על מוצר DC33I Dyson דייסון

קנינו אותו לפני כשלושה חדשים.בהמלצת טכנאי מנוסה ומוכר בחיפה כבר למעלה משלושים שנה,שואב מצוין ! נוח מאוד לשאיבת שטיחים לרצפות - יש לו מצב ריצפה ומצב שטיח(חובט) קל לעבודה במצב משטחים -ריצפה וגם שטיח !אבל !!! ראו בהמשךמהפך אמיתי בצורת הניקוי הקלה מאוד!!!בהשוואה להובר שהיה לנו קודם!ממש לא נוח לשאיבה של מה שאיננו ריצפה ואו שטיח מגלל הצינור הגמיש שמתנהג מכנית כמו קפיץ שמעמיס את שרירי היד והזרוע עד הכתף. הקפיציות ממש מוגזמת וזה הכל פלסטיק, הייתי שמח לו הייתי מקבל עצה איך לרכך את ה"קפיץ " המעצבן הזה ולכן אתן לו רק 3 וחצי מתוך 5.אביזרים בקצה הצינור: לא משהוא אך סביר!
ראה לעיל
הייתי משוטט כמה שעות באינטרנט יותר ממה שעשיתי הפעם לפני הקניה:
:-(
בגלל הצינור "קפיץ " בעיקר !!!
אתחיל ביתרונות : dc33 animal מעולה לשטחים ישרים וגדולים גם לפרקטים ,השטיחים יוצאים נקיים משערות בע"ח ,כבל חשמלי ארוך ,ריקון פסולת נוח ויעיל וגם נראה נוח לשימוש בשטחים גלויים וישריםחסרונות : לא מתאים לניקוי מתחת לספות וארוניות בגלל הידית הנשלפת שאינה מסתובבת ולא נכנסת למקומות נמוכים ,המברשת המסופקת צרה מאוד וגם לא נגישה לפינות ,הצינור קצר ומשיכה גורמת להתהפכות השואב ואין שאיבה ומסורבל לעבוד שטיחים עם פרנגים או שיער ארוך נתפסים במצב שטיח הייתי אולי צריך לקנות שואב שוכב למטרותי כי אני מאוכזב מהשואב העומד יש לי גם שואב תעשייתי חזק שמגיע לכל פינה אולם לא ניקה היטב את השטיחים משיער הכלב בגלל חוסר בחובט
מנקה היטב שטיחים ושטחים ישרים כבל ארוך ריקון הפסולת יעיל וקל
לא מתאים לניקוי מתחת למיטות וארוניות הצינור קצר המברשת לא מסתובבת