‏שואב אבק רובוטי Roborock Saros 10R

3,948

כולל משלוח (35 ₪)
קנו עכשיו

נמצאו 2 חוות דעת על מוצר ‏שואב אבק רובוטי Roborock Saros 10R

מדובר במוצר טוב עם שירות מחריד. שואב אבק עובד בתנאים קשים, ולכן דורש תחזוקה ומדי פעם ישנן גם תקלות. אחרי כחצי שנה השואב לא מצליח לעגון. אני עובר בימים אלו סיוט עם שירות הלקוחות של BUG MODAN, לא ניתן לדבר אתם בטלפון, המענה בצאט אורך לעיתים ימים שלמים, וכאשר סוף סוף אישרו לי להביאו למעבדה (במסגרת אחריות), הוא פשוט נעלם שם. אני מתחנן לקבל עדכון, והם לא מוכנים לספק אפילו פרט מידע שולי זה. האטימות שלהם מוחלטת, אני בתקופת מילואים ארוכה בצפון, אשתי זקוקה לשואב, והם פשוט מתעלמים. כשרכשתי את השואב הסתמכתי על חוות דעת מחו"ל. הן מדרגות את המוצר, אבל לא יכולות לדרג את השירות הספציפי בישראל שהוא כאמור מחריד. אולי יש מקום לשקול לרכוש מייבוא מקביל, אבל בשום פנים ואופן לא מהיבואן הרשמי. שומר נפשו ירחק !!!
זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
נוחות התחזוקה
איכות הניקיון, רעש בעת הפעולה
תמונת המוצר
image from mcheh81

‏שואב אבק רובוטי Roborock Saros 10R יבואן רשמי SAROS10R שואב שוטף רובוטי ROBOROCK רובורוק דגם SAROS 10R 6936905904119
3,729 משלוח חינם bullet עד 7 ימי עסקים
לפרטים נוספים
מודעה
Roborock Saros 10R - שואב אבק רובוטי שוטף - צבע שחור יבואן רשמי Roborock Saros 10R: הדור הבא של שואבי אבק רובוטיים שוטפים בישראל. עם עוצמת יניקה חסרת תקדים (22,000Pa), ניווט תלת-ממדי מדויק, ותחנת עגינה חכמה 10 ב-1 המבטיחה ניקיון אוטומטי מלא.
4,479 משלוח חינם bullet עד 7 ימי עסקים
לפרטים נוספים