שואב אבק ידני Dyson Gen5 Detect Absolute דייסון
מסופק ע״י מוכר חיצוני
₪2,399
משלוח חינםנמצאו 7 חוות דעת על מוצר שואב אבק ידני Dyson Gen5 Detect Absolute דייסון

שואב מדהים חזק ויפה אבל:חסרונות: עם מחברים את החלק של זווית, השואב מתפרק תוך כדי שאיבה, מתקפל ללא צורך, ומרגיש גמו פרמידה של תינוק שמתנדנדת. בזמן שאיבה של ספות עם החלק הקטן המסתובב - סוללה משתפשפת עם המשטח של הספה וגם קרה לי שתוך כדי שאיבה הסוללה התנתקה מהשואב. משקל כבד - לא נוח לשאוב דברים בגובה - כמו שולחן או מדפים, באוטו מאוד קשה לשאוב כי שואב מאוד כבד. הלך לי הכתף.מברשת של שטיחים מגיעה בלי תאורה כך שאם אני עוברת משטיח לרצפה תוך כדי אני לא יכולה ליהנות מתאורה שמראה לי את כל הלכלוך על הרצפה וזה מצריך החלפת חלק לחלק של פרקטים עם תאורה. חלק של מברשת נשלפת פנימית לא טובה בגלל הסף פלסטיק גבוהה או אורך מברשת קצר מדי ששורת כל דבר שמנסים לשאוב איתו. החלק של השטיחים נעצר ונתקע בשטיח עם סיבים ערוכים יותר כמו 1ס״מ. מה שלא קרה לנו עם דגם 10זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות הניקיון, אביזרים, זמן סוללה
נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, עמידות לאורך זמן

שוב אבק נוח מאוד, נגיש שואב כל פירור אבק, מראה בצג שלו את סוגי האבק שהוא שואב והאם המשטח נקי מאבק, חוויה של שאיבהאיכות הניקיון, נוחות התחזוקה, אביזרים, זמן סוללה

מוצר מעולה, יעיל וקל לשימושזמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן

מכשיר הכי חזק שיש מומלץ בחום זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, אביזרים, זמן סוללה, עמידות לאורך זמן

perlabraha
10.07.2024
היה לי דייסון 10 בעבר ונהניתי ממנו מאוד...לצערי השואב החדש כבד מאוד ולא עוזר שהוא עובד יותר זמן אולי היד פשוט מתעייפת מהמשקל- מינוס רציני ביותרנוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, אורך כבל החשמל
איכות הניקיון

גקי
15.06.2024
מכשיר טוב מאוד מומלץ ,עושה עבודה טובה מאוד, אך יקר נקנה מהיבואן ישרות.זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן

shiran22t
19.12.2023
שואב חזק ועוצמתי ברמה מטורפת 280 כח שאיבה השואב החזק ביותר שיש לדייסון, מפלצת! זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה, עמידות לאורך זמן
שואב אבק ידני אלחוטי Dyson דייסון דגם Gen5 DT Absolute SV23 sku-6633a3451490d טכנולוגיית תאורת LED: אלומת אור ירוקה המצויה במברשת Fluffy Optic\, בזווית מדויקת של 20 מעלות\, 7.3 ממ מעל הקרקע מגלה חלקיקים מיקרוסקופיים נסתרים לעין חיישן Piezo אקוסטי: מאפשר למדוד ולספור א
שואב אבק ידני Dyson Gen5 Detect Absolute דייסון 24 חודשי אחריות - שירות VIP

שואב אבק ידני Dyson Gen5 Detect Absolute דייסון