13946 Russell Hobbs ראסל הובס
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
מאוד חזק מאוד מומלץ. כל האביזרים שצריך לפינות ולספות, מאוד נוח כי יש גם צינור מתארך וגם צינור גמיש. הניקוי של המיכל נוח כי הוא נשלף מלמעלה.
חזק, יעיל, אביזרים, לא תופס מקום.
אין נורית כשהמיכל של האבק מלא.
השואב הוא אכזבה גדולה. אין לו כח יניקה . זה בטוח לא העוצמה שהם מפרסמים. אני צריכה לחזור כמה פעמים על אותו אזור, אבל זה עדיין לא עוזר
רק יפה.
מנגנון הגלילה התקלקל אחרי חודש. אין לו כח יניקה, לא שווה לקנות.
שואב פצצה. מגיע בשתי גרסאות. גרסא רגילה וגרסה לחיות. אני קניתי את הרגילה. עושה את העבודה בלי חוכמות. יש את כל האביזרים שצריך. כבל ארוך. קל לניקוי וטיפול.
קומפקטי. קל לתפעול וניקוי. כבל חשמל ארוך. מקבלים עוד פילטר באריזה. שאיבה חזקה.
אין לו.
שואב אבק מצוין!!! מאוד נוח, שאיבה מאוד חזקה, בלי שקיות, מנקה טוב את הליכלוך על השטיח. יש גם מברשת נוספת לפרקטים. בזמן העבודה אין ריח של אבק. מאוד קל לניקוי, אפשר לשטוף במים את הפילטרים ואת המיכל של האבק.
חזק מאוד
נוח לנקות
אביזרים נוחים
נוח לנקות
אביזרים נוחים
קצת מרעיש בזמן העבודה
טל
18.07.2010
שואב גורע לא לקנות כל הזמן נסתם, כל הזמן צריך לפרק אותו, לא מצליח לשאוב חדר מבלי להיסתם מרעיש
אין
הכל חסרון אחד גדול, זריקת כסף
יש לי את השואב כבר שנה וחצי. דיי מאוכזבת. שם גדול אבל ביצועים קטנים. מציעה לכם לחפש משהו אחר. יש לי כלבה בבית וצריך לשאוב לפחות 10 דקות וגם אז לא כל השיער שאוב.
בהתחלה שאב טוב
צריך להחליף את הפילטר בתדירות גבוהה. הפילטר שביר. עוצמת יניקה חלשה. נראה לי שהמנוע גוסס. אכזבה גדולה
לאחר 7 חודשים נשרף המנוע אך הוחלף במסגרת אחריות דבר תמוה יחסית לתקופת השימוש נקוה שיחזיק מעמד זמן סביר לשואב
שואב לא רע
פלסטיקה עדינה מאד. ידית שליפת מסנן נשברת בקלות וצריך קומבינה להחלפת פילטר ומה אם תגמר האחריות
שואב אבק חלש ביותר. אין מצב שזה 500 WSP.היו לנו כבר שואבים עם פחות וואטים ופחות WSP ששאבו הרבה יותר טוב.הייתי בטוח שהשואב מקולקל. לקחתי לתיקון. הטכנאי ניסה לשכנע אותי שהשואב בסדר, אבל הוא הבין מהר מאוד שהוא לא יצליח לשכנע אותי. הוא החזיק את השואב בתיקון שבוע יותר ממה שהובטח, וכשהוא חזר לא היה שינוי משמעותי.בנוסף לכך הגלילה של החוט התקלקלה.
נראה יפה (אולי).
בעצם, אין יתרונות. שואב אבק צריך לשאוב טוב. השואב הזה לא שואב טוב.
בעצם, אין יתרונות. שואב אבק צריך לשאוב טוב. השואב הזה לא שואב טוב.
לא שואב בעוצמה המובטחת. חלש מאוד. הגלילה של החוט לא עובדת. אין אביזר לספות.
לריסה
20.04.2009
שואב אבק מעולה. נמצא בשימוש כבר חצי שנה ולמרות מה שכתוב באתר, עוצמת השאיבה לא ירדה. השואב קל לתפעול וריקון מיכל האיסוף מהיר ביותר.מברשת הטורבו מצליחה להרים את השיערות של הכלב שלי שנתקעות בשטיח.
נוח לתפעול, חזק, שואב שערות בעלי חיים.
מצריך ריקון מיכל איסוף לעיתים תקופות.
פעם בחודש צריך לשתוף את הפילטרים.
פעם בחודש צריך לשתוף את הפילטרים.
דוד
14.03.2009
קניתי את המוצר דצמבר 2008 ועל פניו נראה מכשיר חזק ויעיל עם 2200 וואט אבל מלבד העיצוב היפה התגלה עם כוח שאיבה חלש ביותר. נדרש לעבור מספר פעמים על אותם במקומות לניקוי בסיסי גם כשהמכשיר מופעל במלוא העוצמה. כמו כן, כל מספר קטן של שאיבות נדרש לרוקן את מיכל האיסוף אחרת השאיבה נהיית מוגבלת.לא מספק את הסחורה ביחס לעלות.
עיצוב, נוחות השימוש
עוצמה, יעילות, אביזרים לא ברי שימוש, העיסוק הממושך בריקון המיכל.
דרורית
27.02.2009
המוצר גרוע ביותראין לו כח שאיבה בכלל בהשואה לשואבים פשוטים ביותר. והנתונים לגבי העוצמה כנראה לגמרי מפוברקים .השואב משמיע רעש מחריש אוזניים נוסף על רעש השאיבה יש צפצוף מחריש אוזנייםקבלנו אותו מאול סייל כשהחוט לא נמשך פנימה והיה עלינו ובזבז שעותיקורת כדי שיתוקןממש לא מומלץ הלואישהייתי יכולה לחזור בי מהרכישה
אין
אין לו כח שאיבה בכלל בהשואה לשואבים פשוטים ביותר.
השואב משמיע רעש מחריש אוזניים
קבלנו אותו מאול סייל כשהחוט מקולקל .ן
השואב משמיע רעש מחריש אוזניים
קבלנו אותו מאול סייל כשהחוט מקולקל .ן
תמיר
22.10.2008
קניתי לפני כחודש.שאיבה טובה וחזקה מאוד.מיכל אבק די גדול, נוח לעבודה. ריקון המיכל קל ופשוט.מומלץ מאוד.
שאיבה חזקה וניתנת לויסות.
כבל ארוך בעל מנגנון החזרה אוטומטי.
קומפקטי יחסית.
לא כל כך כבד.
מיכל די גדול.
ריקון פשוט.
כבל ארוך בעל מנגנון החזרה אוטומטי.
קומפקטי יחסית.
לא כל כך כבד.
מיכל די גדול.
ריקון פשוט.
צריך לרוקן את המיכל ואת הפילטר פעם פעמיים תוך כדי עבודה (לא נורא)
אין מספיק אביזרים.
אין מספיק אביזרים.
קניתי לפני 3 חודשים, שאיבה טובה מאודדורש ניקוי לעיתים קרובותצנרת שאיבה ברמה נמוכה מאוד ונסדקה - כרגע השואב מושבת כתוצאה מכך.ממליץ לבדוק לפני רכישה את תנאי האחריות ולכלול גם את הצנרת.
שאיבה טובה מאוד
קומפקטי ויפה