GR537 Graetz

נמצאו 7 חוות דעת על מוצר GR537 Graetz

נרכש לפני כשנה וחצי, שואב אבק מצויין, מנקה את האבק ביסודיות, אפילו לא יצא לי לרוקן את האבק מתוכו אף פעם. הבעיה היחידה היא שאחרי זמן ממושך של בערך 10 דקות שהוא פועל רצוף המנוע פתאום מפסיק לעבוד באמצע. אין צורך בתיקון אחרי כמה דקות הוא חוזר לעבוד, אז למדתי לעבוד איתו עם הפסקות גם לא צריך למעלה מ10 דקות כי הוא שואב טוב את האבק.אחרי הכל הוא עובד בהתאם למחיר הזול.
זול, שואב ביסדויות.
המנוע מתעייף אחרי זמן עבודה רצוף ומפסיק לעבוד באמצע.
שואב מצויין!שואב עוצמתי וחזק.אחרי שאיבת ספה לדוגמא,אני נדהמת לגלות כמה אבק הוא שאב תוך זמן כל כך קצר, כשאני מרוקנת את מיכל האיסוף לשירותים.בין כוס-2 כוסות אבק!הוא אומנם מתחמם בקלות,אבל נוח לתפעול,קל לנקות אותו.מדי פעם אני גם מכבסת את פילטר הhepaשואב מעולה!
הכל
מתחמם מהר
מחפשים שואב אבק בעל עוצמת יניקה חזקה,אמינות,חברה גדולה וטובה,יצרן חלקים בעל שם, קל לניקוי, קל משקל שנוח להסתובב איתו בדירה, בעל אביזרים רבים, עשוי מחומרים קשיחים שלא יתפרקו לכם אחרי שימושים רבים ועם צינור ארוך ? מה אתם עושים פה ? ? ?חד וחלק השואב הגרוע ביותר בו נתקלתי אישית, וכבר ראיתי שואבים בחיי, החל מ500 וכלה ב5000 שקל. - הצינור קצר- הפלסטיק של האביזרים זול, בשאיבה רגילה, נפתחו ה"קליקים" של הראש שאביה והוא פשוט התפרק- אחרי חצי שעה או יותר של שימוש, אם מכבים אותו - אינו נדלק כלל וכלל. אחרי ביקור במעבדה, נאמר שאין מה לעשות, ככה ייצרו את הדגם הנחות הזה. הכי גרוע שקניתי אותו במבצע של העבודה וכנראה היבואן מפיץ את המבצע הזה לעוד המון חברות גדולות. אני לא אומר אל תתקרבו לשואב הזה, אני אומר שעדיף כבר לשבת ככה בפנאן, לארגן איזה מנגל ולזרוק אליו את כסף עבור השואב. ככה לפחות אתם יודעים לאן כסף שלכם נעלם.
דוגמה מוחשית לאמרה "יקר לי לקנות בזול".
קיומו הוא חסרונו.
לא אמיר התחיל לעשות בעיות לאחר תקופת האחריות פתאום מפסיק לעבוד למזלי קבלתי אותו במתנה פשוט לא להתקרב חבל על הכסף!!!
זול ,קל לניקוי, קל משקל נראה טוב כבל מתח ארוך בהתחלה עבד טוב
קבלתי אותו במתנה זול מאוד כבר אמרתי
לא אמין עושה הרבה רעש חלקי פלסטיק זולים זול עולה ביוקר כדי לשלם יוצר ולקנות שואב מומתג
רכשתי את השואב אבק לפני 3 חודשים.כבר בהתחלה הכבל מאריך של התקע נתקע לי בין הפלסטיקים ונחתך טיפה.המוצר מצועצע ופלסטיקי מידי,המחיר הזול פיתה אותי לרכוש דווקא את המוצר הזה.לפני שבועיים השואב התחיל לעשות בעיות ,למעשה לאחר כ-5 דק' עבודה המנוע הפסיק לעבוד.שלחתי את השואב לתיקון -עברו כבר שבועיים מאז ועדיין לא חזר מתיקון.(שירות לקוי)לא ממליץ,חפשו דברים טובים יותר.
מחיר זול-וזהו.
מצועצע
פלסטיקים באיכות ירודה
מתקלקל מהר
שירות לקוחות גרוע של היבואן
eti photo
eti
09.03.2007
בהתחלה עושה רושם כאילו זה שואב אק חללית וחזקאבל גרוע שבגרועיםעושה יותר אבק באוויר מאשר שואבלא שואב כלוםםםםםםםםםםםםםםאני שעה על הליכלוך בשטיח והוא לא שואב אותו מדהים כמה השואב הזה גרועקיבלתי אותו מתנה חבל שלא בחרתי מתנה אחרת
מיכל לכלכוך נשלף
ולא בשקית
הקפיץ שמושך את החוט חשמל נוח שזה אוטומטי ולא צריך לגלגל ידני
גרוע כבר אמרתי
לא שואב כלום
טוב אולי רק את האפורים הגדולים בפינות הבאים וגם לא משהו
בקיצור עוד לא ראיתי שואב אבק שלא שואב
סה"כ המוצר עושה את העבודה ובמחיר נמוך בהרבה ממוצרים של חברות "גדולות" , הבעיה היחידה היא שאינני יודע כמה זמן יחזיקו חלקי הפלסטיק מעמד, אני יכול רק לקוות שלא אתאכזב בקרוב.
לא יקר , פעולת השאיבה יעילה למדי , מאד נוח שאין צורך להחליף שקיות נייר או לנקות שקית בד שזה סיוט אמיתי.
די רועש, יותר ממה שציפיתי. אביזרי הפלסטיק הנלווים הם באיכות נמוכה, בעיקר המברשות.