שואב אבק רובוטי Mova Z60 Ultra Roller Complete
מסופק ע״י מוכר חיצוני
₪4,680
משלוח חינםנמצאו 4 חוות דעת על מוצר שואב אבק רובוטי Mova Z60 Ultra Roller Complete
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
מעולה מנקה טוב חכם ויסודי
כשלושה חודשים
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
שואב מעולה. אחרי שמורידים אפליקציה ועושים מיפוי של הבית פשוט יושבים ונותנים לו הוראות. אפשר גם בדיבור באנגלית. שקט מאוד ומה שמעולה זה הרולר שיש בשטיפה פשוט אין מה להשוות לשואב ללא רולר. תחזוקה פשוטה יחסית וגם מגיע עם ערכה של חלקי חילוף וכל מה שצריך. מומלץ מאוד!! נמצא צלי שבועיים.
קניתי את השואב שוטף של מובה לפני חודש, השטיפה שלו טובה בסך הכל, אבל אם יש כתמים עיקשים שצריך לעבור עליהם שוב ושוב, הוא עובר רק פעם אחת. יש לו מנגנון שהוא מוריד את הרדאר כשהוא נכנס מתחת למקומות נמוכים והמנגנון הזה לא עובד מאה אחוז (בקבוצת פייסבוק של mova מישהו הראה תמונות של הרובוט שלו שיצא עם שריטות לאחר שנכנס מתחת לספה והייתה שם בליטה), לי קרה שהרובוט ניסה להכנס מתחת למיטה ונתקע (אחרי שהגדרתי דרך האפליקציה ידנית שזה אזור נמוך הבעיה הסתדרה). אבל בסך הכל הבית נקי ואני מרוצה.
כחודש
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
רעש בעת הפעולה
שואב ברמה גבוהה! מספיק אני מפעיל אותו פעם בשבוע במקום השטיפה השבועית שאני עושה,והוא עושה את העבודה מעולה. עושה לי גם את הפרקטים בחדרים והשטיח בסלון. בנוסף יש לו האפליקציה מאוד נוחה בעברית ואחריות 3 שנים.
שבוע או פחות
תמונת המוצר