שואב אבק רובוטי Dreame DreameBOT L10S Ultra
zap choice
₪2,768
משלוח חינםנמצאו 3 חוות דעת על מוצר שואב אבק רובוטי Dreame DreameBOT L10S Ultra

השאוב לא שרד את תקופת האחריות, נשלח לתיקון כבר לפני כחודש וחצי ולא חוזר, היינו מחזירים אותו כבר ומתקנים לבד אבל אין עם מי לדבר, גם שעות עד שמשיגים מישהו עונה, גם מבטיחים לחזור ולא חוזרים. כשעבד היה בסדר, לא מושלם אבל חסך לנו 4-5 שטיפות ידניות בחודש. לדעתי אין לקנות מוצר כזה יקר שאין לו מענה למקרה שמתקלקל, תשכלו חברה אחרת.זמן שימוש במוצר: מעל שנה
נוחות התחזוקה, אביזרים, זמן סוללה
איכות הניקיון, רעש בעת הפעולה, אורך כבל החשמל
עמידות לאורך זמן

אצלי כ4 חודשים, מנקה נהדר, יש ארכת סבון, בעיניי זה שאין ריח ניקיון קצת חיסרון אבל בסכ מאוד יעיל .זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, זמן סוללה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
אביזרים

אחרי כמה שנים עם שואב רובוטי S6 של שיאומי קהיה מצוין קניתי את הדרימי L10S Ultra בעיקר בשביל שהבית יהיה גם שטוף ואני ממש ממש מרוצה. חוץ מלמלא מים פעם ביומיים/שלושה ולרוקן את מיכל המים המלוכלכים, אין לי יותר מידי התעסקות איתו. הוא שואב את הלכלוך גם את הלכלוך הרטוב שהילדה הקטנה זורקת באוכל כמו חתיכות של מלפפונים, עגבניות, פסטה, חביתה הוא פשוט לוקח הכל ומשאיר את הבית מבריק! החיסרון היחיד שמצאתי זה שהוא לפעמים מפספס בעיקר בפינות או סביב הרגליים של השולחן חוץ מזה שואב פצצה ואני מרוצה. זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
תמונת המוצר

שואב אבק רובוטי Dreame DreameBOT L10S Ultra