כלי כתיבה וציור 10 - 20 ש"ח - עמוד 2
-
מיין לפי: פופולריות
-
פופולריות
-
מחיר מהזול ליקר
-
מחיר מהיקר לזול
805243 צבעי מים של לאונרדו ג'וניור, הכוללים 12 צבעים בקוטר של 28 מ''מ כל אחד. קהל יעד: כולל מברשת ומגיע במארז יציב לאחסון וקל לנשיאה . נשטף בקלות - קוטר כל צבע 28 מ''מ. גיל: 3+
טוש מחיק מיוחד ללוחות מחיקה מזכוכית. טוש נוח לכתיבה ומחיקה קלה מלוחות מחיקים מזכוכית. בעל רמת כהות גבוהה במיוחד. צבע שחור. יצרן 2X3 Boards
סט 6 עטים כדוריים 0.1 מ"מ עם לחצן וגריפ לאחיזה נוחה. עט כדורי איכותי נוח לכתיבה ממושכת לשימוש משרדי. עטים כדוריים 7-G לכתיבה חלקה
עט רולר עם דיו על בסיס ג'ל איכותי על זרימה חלקה וכתיבה חלקה. הדיו מתייבש מהר ללא השארה של סימנים, מתאים גם לשמאליים. עובי 0.7 מ"מ.
עט רולר ג'ל הכולל טכנולוגיית דיו המשלבת כתיבה חלקה וייבוש מהיר של הדיו לחווית כתיבה חדשה. עובי כתיבה 1 מ"מ.
עט פיילוט רולר ג'ל + לחצן 0.5 מ"מ. בצבעים כחול, שחור ואדום
עט רולר עם דיו על בסיס ג'ל איכותי על זרימה חלקה וכתיבה חלקה. הדיו מתייבש מהר ללא השארה של סימנים, מתאים גם לשמאליים.
עט פיילוט רולר ג'ל 0.7 מ"מ, לכתיבה חלקה ונקייה. עובי 0.7 מ"מ. עט ג'ל עם גריפ לאחיזה הארגונומית. Pilot G2 בצבעים: כחול, שחור, אדום וירוק.
חבילה 12 עפרונות איכותיים עם מחק. עפרונות זפיר ירושלים עם עופרת חזקה לא נשברת. עיפרון איכותי נח לכתיבה ומחיקה. עפרונות איכותיים עם מחק לשימוש משרדי, לתלמידים או למשרד.