בשמים לאישה עד 100 ש"ח 30 מ"ל
-
מיין לפי: פופולריות
-
פופולריות
-
מס' חנויות
-
מחיר מהזול ליקר
-
מחיר מהיקר לזול
-
דירוג המוצר
-
מס' מדרגים
Happy הבושם הקלאסי של קליניק לאישה בניחוח זוהר ומרענן המעניק תחושה נפלאה. מורכב משילוב של תווים רעננים של הדרים ותווים פרחוניים רכים וחושנים.
בושם יוניסקס Jorge Di Profumo מבית Maison Alhambra. ניחוח ארומטי-ימי בהשראת Acqua di Gi? Profumo האייקוני. הבושם משלב רעננות הדרית עם עומק ארומטי ונגיעות קטורת, ויוצר חוויה חושית מרעננת וגברית עם אופי מודרני. מושלם לשימוש יומיומי ולכל אירוע.
Lucky Number 6 Eau De Toilette 30ml מי אמר שרק למספר שבע מגיע כל הכיף? הבושם lucky number 6 for men מאת Liz Claiborne מציע ניחוח חם ומושך בהשראה אוריינטלית שנועד למשוך תשומת לב בקהל. הבושם, שהושק בשנת 2006, משלב תווים של אלגום, נרולי, שזיף וענבר יחד עם ת
ניחוח אישי, אינטימי ונשי מאוד – כמו מגע עדין אחרי מקלחת. עיצוב מינימלי, תוכן חמים ומעודן. גודל קטן, רושם עמוק. לבחורות שאוהבות ריח נשי בלי הגזמה.
ניחוח אישי, אינטימי ונשי מאוד – כמו מגע עדין אחרי מקלחת. עיצוב מינימלי, תוכן חמים ומעודן. גודל קטן, רושם עמוק. לבחורות שאוהבות ריח נשי בלי הגזמה.