נמצאו
תנור בנוי בוש HBG337BS0Y
מור
23/02/2021
קרא חוות דעת נוספות מאת מור
תנור מצוין במחיר טוב, נוח לשימוש עם הרבה מצבי אפייה. נקנה לאחר סקר שוק נרחב של תנורי בוש וכנראה בעל התמורה הטובה ביותר למחיר. בניגוד לחוות הדעת הקודמת שרשומה כאן - יש לתנור טיימר שמתחיל ומפסיק פעולה באופן אוטומטי (לקרוא את המדריך למשתמש). מומלץ למי שרוצה מחוונים אנלוגים (כפתורים) בניגוד לכרטיס אלקטרוני שיותר בעייתי כשיש תקלות. נמצא אצלנו כחודש ובנתיים אופה מצוין.
חלון גדול ותאורה טובה חיווי על מצב טמפרטורה נוח לתפעול מחוונים אנלוגים - יותר אמין תמורה טובה למחיר
צפצוף טיימר קצת חלש זכוכית קצת מתחממת יותר מהרצוי - לא מאוד משמעותי
לא מצאתי משהוא שהפריע לי
סיגל
04/07/2020
מתוך 5)
רכשתי את התנור הבנוי בוש לפני כחודשיים כי תיארתי לעצמי אם אין ביקורות לא טובות ולא רעות אז כנראה הוא תנור טוב מאוד. אז הינה חשוב שתדעו, הצג של התנור יש 2 פונקציות בלבד, שעון וטיימר. שיערתי לעצמי שתנור גרמני איכותי בצג שלו יופיעה גובה החום/מעלות שאני בוחרת ללא צורך להסתכל ממש על הקווים של הכפתור החום, קיים בתנורים אחרים. הטיימר "מצלצל" אבל אינו מפסיק את הפעולה של התנור, זאת אומרת, צריך להיות בקרבת המקום כדאי לשמוע את הצילצול ולכבות את התנור. זמן הקירור לאחר אפיה לוקח די הרבה זמן, אבל זה בסדר אם לא צריך שוב את התנור. מעבר לזה הוא עושה את עבודה, ניסיתי כמעט כל התוכניות בהוא מצליח לעשות את העבודה אני מאוד מאוכזבת שהתנור שלא זול במיוחד אינו מספק פעילויות המינימליות האלה.
ניסיתי כמעט כל התוכניות והוא מצליח לעשות את העבודה קל לניקוי
הצג של התנור לא מראה את גובה החום שנבחר לאפיה. הטיימר אינו מפסיק את אפיה, רק מתריעה על סיום הזמן הנבחר.
חוות הדעת נשלחה בהצלחה!
תודה לך על שהשקעת מזמנך וכתבת את חוות הדעת.
רגע לפני שנפרדים, מה דעתך לכתוב חוות דעת גם על החנות שבה רכשת?
אם החנות נמצאת ב-zap, אפשר לאתר אותה כאן בקלות ולסייע לגולשים לקבל החלטה טובה בזכות הניסיון שלך.
חוות הדעת נשלחה בהצלחה! תודה לך על שהשקעת מזמנך וכתבת את חוות הדעת.
רגע לפני שנפרדים, תרצה/י לשפר את אמינות חוות דעתך באמצעות הוספת תמונה או חשבונית?תודה, הקבצים נוספו לחוות הדעת בהצלחה!
רק רגע, אנחנו מעלים את הקובץ לשרת...
משהו השתבש...לא הצלחנו לשמור את הקובץ, אבל אל דאגה!
ניתן לפנות אלינו בעמוד צור קשר, ונציגינו ישמחו לעזור לך לצרף את הקובץ לחוות הדעת.
אם רכשת את המוצר דרך חנות ב-zap, אולי תהיה/י מעוניינ/ת לכתוב חוות דעת גם על החנות?
ניתן לאתר העסק כאן בקלות ולסייע לגולשים לקבל החלטה טובה יותר בזכות הניסיון שלך.
התבצעה שגיאה בשליחת חוות דעת
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר
גולש/ת יקר/ה,
המערכת זיהתה כי כתבת בעבר חוות דעת על מוצר זה. אנו בעיצומו של הליך אימות ובדיקה
של חוות הדעת.
לאחר שחוות הדעת תאושר, ניתן יהיה לחזור ולעדכן אותה.
למעקב אחר סטטוס חוות הדעת, הכנס לzap שלי.
חוות הדעת נשלחת, אנא המתן...
כדי שתוכל לעקוב אחרי סטטוס חוות הדעת באיזור האישי שלך, וכדי שנוכל לפנות אליך לצורך אימות, כי חשוב לנו שחוות הדעת תהיינה מהימנות.
לא מעוניין לקבל דיוור פרסומי? תוכל לבחור איזה דיוורים לקבל או להסיר את עצמך מכל הרשימות.
מה לא לכתוב בחוות הדעת?
יש לציין פרטים עובדתיים בלבד.
אין לכתוב חוות דעת אשר מכילה שפה בוטה או שיש עמה הוצאת לשון הרע.
אין לציין שם של חנות.
אין להתייחס למוצרים אחרים.
חוות דעת שלא תעמוד בכללים הנ"ל תידחה ע"י מערכת zap.
זיהינו שחוות הדעת מכילה שפה בוטה או פוגענית. לא נוכל לפרסם את חוות הדעת בנוסח הנוכחי נא לעבור על הנוסח ולתקן את המילים המודגשות
עריכת חוות הדעת
השוואה בין מוצרים
x
x
המידע המופיע ב zap מסופק על ידי החנויות עצמן ובאחריותן בלבד. במידה ונתקלת בבעיה
כלשהי בנתונים המוצגים באתר, אנא שלח אלינו הודעה ואנו נטפל בעניין.