נמצאו
4 חוות דעת גולשים למוצר
תנור בנוי בוש HBG634BS1
הוספת חוות דעת על המוצר
שם:
ישראלה
תאריך:
14/01/2021
דירוג:
(2
מתוך 5)
חוו"ד לא עזרה
0
חוו"ד עזרה
0
חוות דעת
התנור מעוצב יפה קניתי לפני 3 שבועות
תנור מעוצב יופה , קניתי לפני 3 שבועות התנור יפה לא מצליחה לאפות עוגות , אני לא יודעת מה המעלות שצריך להשתמש וגם הטכנאי אומר בערך , מי שמנוסה אשמח לחות דעת עוגת ספוג , שוקולד וגבינה מה המעלות שצריך להשתמש .
התנור יפה לא מצליחה לאפות עוגות , אני לא יודעת מה המעלות שצריך להשתמש וגם הטכנאי אומר בערך , מי שמנוסה אשמח לחות דעת עוגת ספוג , שוקולד וגבינה מה המעלות שצריך להשתמש .
שם:
anats
תאריך:
09/01/2020
דירוג:
(3
מתוך 5)
קרא חוות דעת נוספות מאת anats
חוו"ד לא עזרה
0
חוו"ד עזרה
1
חוות דעת
התנור אכן יפה ומשוכלל, יקר מאד! רכשנו לפני 5 שנים ב 5000שח. כבר בהתחלה הבנו שאין אפשרות לעקוב אחר שינויי טמפרטורה. רק אחרי שרכשתי מד טמפרטורה חיצוני הבנתי התנור לא מציין באופן אמין מתי ולאיזו טמפרטורה הגיע. הסימון שמדמה את קצב החימום לא אמין. חשוב במיוחד כשמורידים את הטמפרטורה בין סוגי אפיה שונים, כמו אפיית עוגה אחרי שנאפה לחם או פיצה בטמפרטורות גבוהות יותר. אין התראה כשמגיע לחום הרצוי.
יפה.
לא אמין. יקר. לא אופה באופן אחיד גם בעת שימוש ב 4D. שירות יקר. הטכנאי הודה שיש מגבלה לתנור.
שם:
rend
תאריך:
03/07/2018
דירוג:
(5
מתוך 5)
קרא חוות דעת נוספות מאת rend
חוו"ד לא עזרה
0
חוו"ד עזרה
4
חוות דעת
בעקבות שיפוץ מטבח רכשנו שלושה מכשירים של בוש. זה הסקירה השלישית שלי על מוצר של החברה הנ"ל.
נתחיל מהסוף,התנור בהחלט מכשיר איכותי,יפה,ומרשים, אבל אני לא ממליץ עליו בעיקר משיקולי מחיר. במקרה שלי, רציתי לרכוש 3 מכשירים של בוש למטבח, אבל אם הייתי "נאלץ" לרכוש רק תנור, ללא צל של ספק שהייתי רוכש מכשיר זול בהרבה. מכשיר שלא חוצה את רף 2000 ש"ח מקסימום.
התנור יפה. מאוד. ניכר במוצר שהוא מהאבולוציה האחרונה של מכשירי החשמל. אופה וצולה בצורה מדוייקת ויעילה. אשתי אפתה מספר פשטידות ועוגות, ואני צליתי עוף ,ושנינו שביעי רצון מהתנור במובן הזה. יש לו טריקה שקטה של הדלת (!!), תפריט מלא בעברית, פירוט סדר הפעולות שהוא מבצע, מסך נוח וקריא, גלגלת תפעול נוחה ועוד דברים רבים וטובים. מספר רב של תוכניות אפייה וצלייה, תאורה חזקה בתא האפייה, כפתור כיבוי והדלקה נוח, והכל דיגיטלי עם לחצני מגע נוחים ונעימים. יכול מאוד להיות שהמעבר שלי מתנור ישן בין 10 לתנור האולטרא מודרני הנ"ל קצת גורם לי להיות משוחד בביקורת, ועדיין אני חושב שהמוצר הנ"ל מאוד מרשים באיכויותיו, ואני נוכח בכך מידי שימוש יותר ויותר.
כמו שציינתי לעיל הוא יקר. אני רכשתי אותו ב2700 ש"ח ,ולטעמי אין הצדקה למחיר הנ"ל.שכל אחד יעשה את השיקולים שלו. במטבח הקודם שלי, אם הייתי נאלץ להחליף תנור, הייתי רוכש תנור הרבה הרבה יותר זול. עדיין הוא מקבל אצלי את הציון המקסימאלי, היות ואני מאוד מרוצה ממנו.
01/05/2020 - עדכון .
לאחר שימוש של כשנה וחצי כמעט שנתיים להלן הסקנות היותר ברורות: ראשית - המכשיר עדיין יפיוף אמיתי ובעל נוכחות מרשימה. הוא עובד מצויין בכל מה שביקשנו ממנו. כשהוא עובד הוא פשוט מוצר טוב. שנית - מכאן מגיעה רק ביקורת שלילית כאשר היבואן ..ובכן אתם תשפטו. לאחר שנה ושבוע התנור קיצר את הבית. התקשרתי לCBS היבואן הרשמי, לא היו מוכנים להגיע ללא תשלום ביקור טכנאי. למרות שעבר רק שבוע מיום סיום האחריות. אמרתי תודה לא תודה. הזמנתי טכנאי ממדרג. בחור מקסים לאחר בדיקה של 10 דקות המכשיר עבד. לא היה לו הסבר למה מכשיר קיצר. נפרדתי מ250 ש"ח עלות ביקור. לאחר מספר חודשים הזכוכית הפנימית התפוצצה ! ככה סתם בעת אפיית חצילים בתנור הזכוכית התפוצצה. ביררתי און ליין אני לא בטוח בדיוק מה המחיר אבל הוא נושק למעלה מ 1000 ש"ח להחלפת זכוכית פנימית שאותה כמובן לא החלפתי ולא טרחתי לפנות ל CBS לקבל הערכת מחיר לתיקון.
סיכום לאחר כמעט 2 שנות שימוש: התנור עובד מצויין, יפה מאוד , נוח וקל לשימוש. חיסרון - תנור לא אמין בעליל. יבואן רשמי לא תומך בלקוח בשום אופן, תודעת שירות נמוכה להחריד. תנור מאוד יקר. מאוד.
לא ממליץ לרכוש את התנור. ממליץ בחום על דגמים אחרים שזולים ממנו בכמעט 1000 ש"ח. אם בכל שאת החלטתם לרכוש אותו ,ממליץ לקנות ביבואן מקביל ולשלם פחות מאות שקלים. היבואן הרשמי לא נותן add value כלשהוא.
אי אפשר להוריד את הדירוג אז התנור מקבל אצלי 3 כוכבים. בעיקר בשל אמניות ושירות
מכשיר יפה ואלגנטי. מראה ושימושיות מודרני. טריקה שקטה אפייה וצלייה טובים. עברית מלאה. לחצנים נוחים תאורה חזקה בתא.
יקר.
01/05/2020
לא אמין שירות יבואן בינוני עד גרוע. חלקים יקרים מאוד.
שם:
Alma
תאריך:
24/05/2017
דירוג:
(1
מתוך 5)
חוו"ד לא עזרה
3
חוו"ד עזרה
17
חוות דעת
לא לגעת. הגיע לא עובד. החליפו כרטיס . אחרי חצי שנה הזכוכית התנפצה. ובשבת האחרונה התנור עלה בלהבות . לא לקנות כלום מסי. אס. בי שירות נוראי . תנור בן 13 חודשים . מנהלת השרןת צעקה עליי. הסברתי כי זאת בעיה מתמשכת וכאשר התקינו בחזרה את הדלת שהתנפצה המזכירה של הטכנאים דיברה איתי ואמרה שחסר חלק לאיטום אבל שאפשר להשתמש. שהחלק הוזמן מחו"ל . בנתיים השתמשתי . עד השבת האחרונה. חבל שאני לא יכולה להעלות פה תמונות והקלטות של השיחות . לא ביקשתי כלום לא באתי בדרישות רק שתעלה את השיחות טלפון וכל קריאות השרות .היא אמרה שהיא לא רואה כלום רק משהו בנוגע לצירים. הסברתי לה שאחד משלוש הטכנאים שהיו חשב שהצירים פגומים אך זה ניגרם כתוצאה מחתיכות זכוכית שנישארו. כך שהחלטנו ביחד ולאחר שניקינו יחדיו היטב את החללים התקין הטנאי את הדלת ללא החלפת הצירים. הייתי צריכה מלכתחילה לא לקבל את המוצר הפגום. בקיצור לא לקנות שום מוצר שסי. אס. בי הם נותניי השרות. ועטד ביום ראשון כשהתקשרתי דיברתי רגוע ובסבבה . לא רק ששיחת הטלפון לא נירשמה אמרה הנציגה שיחזרו ולא חזרו. אז מה אם פגה האחריות ..היו עוד דבריי איטום בדרך שלא הגיעו!!! ואני רואה זאת כבעיה מתמשכת. היא גם הדגישה ואמרה שהיא לא מבינה כלום בטכני. הזויה לחלוטין
אין
מתפוצץ ועולה בלהבות
חוות הדעת נשלחה בהצלחה!
תודה לך על שהשקעת מזמנך וכתבת את חוות הדעת.
רגע לפני שנפרדים, מה דעתך לכתוב חוות דעת גם על החנות שבה רכשת?
אם החנות נמצאת ב-zap, אפשר לאתר אותה כאן בקלות ולסייע לגולשים לקבל החלטה טובה בזכות הניסיון שלך.
חוות הדעת נשלחה בהצלחה! תודה לך על שהשקעת מזמנך וכתבת את חוות הדעת.
רגע לפני שנפרדים, תרצה/י לשפר את אמינות חוות דעתך באמצעות הוספת תמונה או חשבונית?תודה, הקבצים נוספו לחוות הדעת בהצלחה!
רק רגע, אנחנו מעלים את הקובץ לשרת...
משהו השתבש...לא הצלחנו לשמור את הקובץ, אבל אל דאגה!
ניתן לפנות אלינו בעמוד צור קשר, ונציגינו ישמחו לעזור לך לצרף את הקובץ לחוות הדעת.
אם רכשת את המוצר דרך חנות ב-zap, אולי תהיה/י מעוניינ/ת לכתוב חוות דעת גם על החנות?
ניתן לאתר העסק כאן בקלות ולסייע לגולשים לקבל החלטה טובה יותר בזכות הניסיון שלך.
התבצעה שגיאה בשליחת חוות דעת
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר
גולש/ת יקר/ה,
המערכת זיהתה כי כתבת בעבר חוות דעת על מוצר זה. אנו בעיצומו של הליך אימות ובדיקה
של חוות הדעת.
לאחר שחוות הדעת תאושר, ניתן יהיה לחזור ולעדכן אותה.
למעקב אחר סטטוס חוות הדעת, הכנס לzap שלי.
חוות הדעת נשלחת, אנא המתן...
כדי שתוכל לעקוב אחרי סטטוס חוות הדעת באיזור האישי שלך, וכדי שנוכל לפנות אליך לצורך אימות, כי חשוב לנו שחוות הדעת תהיינה מהימנות.
לא מעוניין לקבל דיוור פרסומי? תוכל לבחור איזה דיוורים לקבל או להסיר את עצמך מכל הרשימות.
מה לא לכתוב בחוות הדעת?
יש לציין פרטים עובדתיים בלבד.
אין לכתוב חוות דעת אשר מכילה שפה בוטה או שיש עמה הוצאת לשון הרע.
אין לציין שם של חנות.
אין להתייחס למוצרים אחרים.
חוות דעת שלא תעמוד בכללים הנ"ל תידחה ע"י מערכת zap.
זיהינו שחוות הדעת מכילה שפה בוטה או פוגענית. לא נוכל לפרסם את חוות הדעת בנוסח הנוכחי נא לעבור על הנוסח ולתקן את המילים המודגשות
עריכת חוות הדעת
השוואה בין מוצרים
x
x
המידע המופיע ב zap מסופק על ידי החנויות עצמן ובאחריותן בלבד. במידה ונתקלת בבעיה
כלשהי בנתונים המוצגים באתר, אנא שלח אלינו הודעה ואנו נטפל בעניין.
{"SaleOpen":true,"Currency":"ILS","Catalog":"zap","Id":897645,"Title":"תנור בנוי bosch hbg634bs1","MinPrice":2365.0000,"MaxPrice":3300.0000,"MainCategory":"electric","SubCategory":"e-oven","SubCategoryHebName":"תנורי אפייה","ImageUrl":"https://img.zap.co.il/pics/0/8/3/1/40401380c.gif","Description":"תנור בנוי bosch hbg634bs1","Brand":"Bosch","Url":"https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=897645","Rate":275.0,"NormalizeRate":3.0,"ReviewsAmount":4,"PriceRange":"2365-3300","IsSpecialDay":false,"PageName":"model","Filters":{},"Reff":null,"GUID":"5be0425c86d5453cb4d52604799ef932","ZapFpGuid":"","isValidCampaignType":true}