מכונת אספרסו Melitta Caffeo Solo and Milk E953
מודעה
₪2,490
משלוח חינםנמצאה חוות דעת אחת על מוצר מכונת אספרסו Melitta Caffeo Solo and Milk E953

יש לי את המכונה כבר שנתיים ללא שום תקלות. אני מבצע את הטיפולים בזמן. ישנם שני סוגי טיפולים כשהמכונה מתריעה כשהיא צריכה טיפול.יש במיכל המים פילטר שאני לא החלפתי בחדש כי אני משתמש במים מסוננים של תמי 4. פשוט סילקתי אותו אחרי שנה של שימוש.איכות הקפה נקבעת ע"פ הפולים שנרכשים. מחיר 1 קג' נע בין 70-100 ש"ח כשיש גם מחירים מעל 150 ש"ח, זה מיותר לדעתי. לשימוש ביתי ממוצע 1 קג' מחזיק כחודש.מייצר קפה מעולה. לצורך הקצפת חלב רצוי להשתמש במכשיר חיצוני. חפשו Twister בזאפ.
אין
מכונת קפה אוטומטית Melitta Solo & Milk Silver מכונת קפה אוטומטית בעיצוב מודרני וקומפקטי. מערכת AES למיצוי טעמים מיטבי מפולי הקפה. פיית יציאת הקפה מתכוונת לשימוש בספלים גבוהים. תצוגת LED לתפעול קל ופשוט. 3 דרגות חוזק קפה. כמות הקפה הנמזג ניתנת לכיוון בין 30 מ"ל – 220 מ"ל. נפח מיכל מים 1.2 ליטר. מוט ל
מכונת קפה טוחנת מליטה Melitta Solo Milk Silver מכונת קפה אוטומטית קלה ונוחה לשימוש באמצעות תצוגת LED והפקת קפה בלחיצה אחת. מוט להקצפת חלב -Pannarello. מכונה צרה במיוחד – 20 סמ רוחב. מערכת AES (Aroma Extraction System) – לחליטה מוקדמת ומיצוי טעמים מיטבי מפולי הקפה. 2 סוגי משקאות אפשריים: אספר

מכונת אספרסו Melitta Caffeo Solo and Milk E953
החל מ- 2,188 ₪