נמצאו 14 חוות דעת על מוצר T1700 Hoover הובר
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
לפני שנה וחצי קניתי לחמותי T5710/1700 שמאוד נוח ואמין, מלא איבזרים נלווים, שמאוחסנים בגוף השואב.החסרון הכי גדול השקית בד/גומי - על אף שניתנת לפתיחה נוחה ושטיפה, מקבלים ענן של אבק בזמן שפותחים אותה (לא מומלץ לאלרגיים). עדיף להשתמש בשקיות נייר שאין בעיה להשיגן, אך זה לא ממש זול, כי נפחם לא גדול.
שואב מאוד חזק ונוח.
קשה מאוד להבדיל בין כפתור כיבוי לבין איסוף הכבל בגלל הצבע הזהה וחוסר סימון בולט וברור.
שואב רצחני וחזק, קומפקטי, מתאים לשימוש ביתי לשטיחים, ספות וכו'. גישה נוחה לכל חור בבית. ניתן לשאוב את החתול מפשפשים אפילו.אנחנו שואבים את כל הבית לפני השטיפה ואז המים בדלי השטיפה נשארים כמעט נקיים.
הראשים השונים ארוזים בתוך גוף השואב וניתן לווסת את העוצמה.
לא מכין קפה.
אישית מאוד התאכזבתי, חשבתי ש- Hoover שם דבר (לאמי יש אחד כזה עוד מתקופת הפלמ"ח והוא סוס עבודה אבל כנראה שהיום נשאר הפירמה בלבד), חבל שלא מייצרים כמו פעם ,הגעתי למסקנה שפירמה זה רק כתובית על המוצר.
עצמת שאיבה גדולה, פיית השאיבה ממש נדבקת לריצפה, קל וקומפקטי כך שניתן לאפסן אותו בקלות.
כמה שיונק חזק ככה מרעיש-כמו מטוס סילון שממריא,הקפיץ שמחזיר את הכבל התקלקל והכבל משתרך עד היום לכל אורכו, בעת ההפעלה הראשונית מוציא ענן אבק מהפילטר העליון וכל החדר מריח לא טוב.
קניתי שוב את ה T1700 של הובר, לאחר שה T1500 שהיה לי במשך כמה שנים שבק חיים.אך הפעם קצת התאכזבתי. לאחר כחצי שנה, השואב לאחר פעולה ארוכה יצא מכלל פעולה. הוא התחמם, הפלסטיק האחורי התעקם, והשואב חדל מלשאוב.המסקנה, אין לשאוב ברציפות יותר מרבע שעה.
שואב חזק מאד, קומפקטי וקל לתנועה ולתימרון, זול יחסית, מותג מוכר - הובר.
השואב חלש. הוא עשוי מחלקי פלסטיק שבירים, שקיות לשואב מאד יקרות. והוא מתחמם מהר.
יורם
08.05.2006
לא האמנתי בחוות הדעת האלו אבל יכול להבטיח ששלי אמיתית...אני לא מומחה לשואבי אבק אבל השואב הקטן הזה עושה את העבודה (כלומר שואב). הייתי מוכן להוציא סכום הרבה יותר גבוה אבל אחרי בדיקה קצרה החלטתי ללכת על הדגם הפשוט הזה. אני מאד מרוצה. יכולת שאיבה מצויינת, נכנס לארון, מאובזר בסדר. קניתי במחסני חשמל (שירות גרוע אבל מחיר סביר).
שואב מצויין, קטן (נכנס במדף בארון המטבח) נוח לשימוש, מאובזר לא רע. מה עוד צריך?
טיפה כבד, מנגנון משיכת כבל החשמל אינו משולם (חייבים למשוך את הכבל מראש למידת האורך הרצויה), לא מנקה רצפות.
T1700 Hoover הובר