דלת קרה בפעילות התנור
פירולטי
מאפייני מפתח
כיוון פתיחת דלת:
פתיחה רגילה (מטה)
נמצאו 12 חוות דעת על מוצר FX36 Scholtes שולטס
-
מיין לפי: תאריך
-
תאריך
-
דירוג עולה
-
דירוג יורד
חוות דעת
היה ברשותי תנור שולטס משולב 11 שנה. שילמתי 5650 שח. התאכזבתי מהרגע הראשון כשגיליתי שהוא מכבה את עצמו אחרי שעתיים ככה שאי אפשר להשאיר אותו דלוק כל הלילה לשבת או לחגים.המבערים צברו חלודה די מהר.כשהתנור עובד ובמיוחד שהתנור מתקרר אחרי פעולה המאוורר עושה המון רעש.2 מבערים לא הגיבו להצטה אלקטרונית תוך 5 שנים של שימוש.כשגלש סיר זה הרס את הכרטיס הדיגיטלי וזהו זרקתי. להחליף כרטיס 1200 שח.המבער הטורבו נסתם.לא ממליצה. שילמתי ביוקר ולא נהניתי.
רועש
נכבה אחרי שעתיים
מחליד
נכבה אחרי שעתיים
מחליד
חוו"ד עזרה
1
חוו"ד לא עזרה
0
שייקה
19.10.2012
חוות דעת
לא ממליץ.התנור מדגם F36 שחור מייצר בעת בישול ואפיה לחות שהופכת למים והמים נוזלים לתוך המגירות מתחת לתנור . נגרם נזק לארון מטבח החדש שרכשתי. אין אפשרות להשאיר את המזון המבושל בתנור היות ונוצרים מים שזורמים לתוך הארון.בפניה לשירות נאמר וגם חודד על ידי טכנאי בכיר לדבריו ,שהיה בבית ,לנגב כאשר נוזלים מים ולא לבשל בתוכניות מסוימות אף על פי שבספר הוראות כתוב אחרת.גם זה לא שינה את התופעה.
התנור חדש
נזק לארון המטבח החדש,נוזליםמים שנוצרים בבישול לארונות
חוו"ד עזרה
0
חוו"ד לא עזרה
0
msteyd
23.12.2011
חוות דעת
קניתי את המוצר לפני כ-6 שנים!!!רציתי תנור שמנקה את עצמו - זה שעה וחצי של ניקוי ופועל מצוין אני משתמשת בעיקר כשאני רוצה לבשל בשרי וחלבי וזה חוסך 24 שעות המתנה מבחינה הלכתית (תבררו). הרבה יותר מפעם בחצי שנה!בס"כ התנור פועל מצוין ב"ה לא היו לנו בעיות איתו אף פעם (בלי עין הרע)אני לא ממש משתמשת בכל התוכניות אבל בהחלט ב- אפיה טורבו, התפחה, הפשרה, ניקוי עצמי, ועכשיו אני רוצה לנסות להשתמש בגריל.אפשר לאפות עם מס' תבניות אבל כן צריך להפוך בינהם ולסובב אותם,יש לו טיימר לכיבוי והשתמשתי בו כבר כמה פעמים, אבל אם רוצים לאפות זמן ארוך יותר פשוט צריך להוסיף מראש זמן לטיימר ואז הוא יפעל הרבה יותר זמן, מערכת ההפעלה קצת מעצבנת לפעמים אבל היא בס"כ פשוטה להפעלה צריך רק לדעת איך להפעיל.הגיע עם תבנית עמוקה ורשת אחת, אנחנו קנינו עוד כמה רשתות כדי להפריד בין חלבי לבשרי.לגבי מחיר? זה היה לפני הרבה שנים אני רק זוכרת שזה היה מחיר סביר לתנור שמנקה עצמו.
ניקי עצמי, חוברת הפעלה בעברית קלה להבנה וידידותית למשתמש.
צריך לסובב הרבה את הכפתורים,
חוו"ד עזרה
0
חוו"ד לא עזרה
0
חוות דעת
יש לחברה מוצרים יפים אך לא איכותיים.אני לא ממליץ תקראו בחסרונות.אני ממליץ על AEG. תשמרו על כספכם למוצרים אחרים.
בשנה ראשונה הוא עובד סבבה.
מהשנה השנייה הוא מתחיל לעשות בעיות וצריך להזמין טכנאי והעלות גבוהה.
לא ממליץ .היה לנו תנור של AEG החזיק 11 שנה וטוב יותר מהיקר של שולטס.
לא ממליץ .היה לנו תנור של AEG החזיק 11 שנה וטוב יותר מהיקר של שולטס.
חוו"ד עזרה
0
חוו"ד לא עזרה
0
חוות דעת
קניתי לפני כחודש,תנור ברמה גבוהה,מצדיק את הרכישה אף שמחירו גבוה ,חובבי הבישול יהנו . הקפדה על שימוש לפי תוכניות האפיה המצורפות-נותנת תוצאות נפלאות.
אפיה אחידה ומושלמת,בידוד ושמירת חום גבוהים מאד,מעלה טמפ מהר,חוברתהסבר בעברית מצורפת,ברורה ושימושית,אסטטי
מחירו גבוה,מגיע עם תבנית שטוחה-צריךלקנות מיד תבנית עמוקה,כיוון השעון בסיבוב דיי מיושן,
חוו"ד עזרה
0
חוו"ד לא עזרה
0
ענת
27.06.2007
חוות דעת
מוצר יקר .כל השימוש בשעון אינו ידידותי וצריך לסובב ידני את הכפתור עד 10 שעות! כרטיס השעון התקלקל לי אחרי שנה וחודשיים והתיקון יקר מאוד למרות פניותי הרבות. יפה מאוד חיצונית אך אינו מצדיק את המחיר .חשבתי שקניתי תנור על והתאכזבתי מהתקלות.
יפה מאוד ,קל לניקוי
תחזוקה יקרה מאוד,רשת אחת בלבד שימוש לא ידידותי בשעון טיימר
חוו"ד עזרה
0
חוו"ד לא עזרה
0
חוות דעת
בסך הכל תנור מצויין ואני מאוד מרוצה.יש לי אותו כבר כמאט שנה.אפיה וגריל בצורה אחידה ואפילו יש לו תוכנית להתפחת בצק פשוט מצויינת.אני אופה בו לחמים,בורקסים,עוגיות,עוגות,לחמניות והכל יוצא נפלא.יש לו שיפוד לעוף בגריל מסתובב וגם תוכנית לגריל עצמו העוף יוצא ללקק את האצבעות.לגבי שעון שבת מראש ידעתי שאין לפני הקניה.לפי דעתי התנור הזה לוקח בכיס הקטן הרבה תנורים ,למרות מחירו היקר.לגבי אפיה והשחמה ב-2 תבניות זה לא ממש מוצלח, אבל אם מחליפיםבין התבניות זה מסדר את העניין.
מעוצב יפה , ניקוי פרוליטי ממש טוב.
עושה את העבודה נאמנה.
עושה את העבודה נאמנה.
אין שעון שבת,קצת יקר , אבל באינטרנט אפשר למצוא אותו הרבה יותר זול.אחרי שעתיים צריך לתחנת אותו מחדש.
חוו"ד עזרה
0
חוו"ד לא עזרה
0
לירן
09.01.2007
חוות דעת
תנור מבטיח הרבה ומאכזב - פשוט מעצבן לשימוש אלה אם אתם לא משמתשים בו ליותר משעתיים רצוף כל פעם, מי שמתכנן להשתמש בו לכל הלילה (כמוני כמעט כל שבת) ימצא את עצמו מתאכזב מהרכישה.הטיימר לא ניתן לביטול ומוגדר כברירת מחדל לשעתיים בכל הפעלה, אם אתם מתכננים להשתמש בו יותר משעתיים ועד שמונה שעות תצטרכו לסובב כל הפעלה את הכפתור (לוקח מספר דקות כל פעם!!!) כשאני קניתי הייתי צריך לחכות שיגיע רכיב מיוחד מחו"ל שמאפשר לכוון את הטיימר ל24 שעות והחברה באה לקחת אותו והחזירה אחרי יומיים, אני לא יודע אם היום הוא מגיע עם הרכיב מובנה או שצריך להזמין אותו ספיישל - אני קניתי לפני שנה, השירות היה בסך הכל סביר למרות שהתאכזבתי שלא אפשרו לי להחליף את המוצר אחרי שגיליתי את הבעיה, אם אתם מתכוונים להשתמש במכשיר כפלטת שבת זה לא המוצר הנכון אתם תתאכזבו קשות אם אתם מתכננים שימוש קל במוצר הוא סביר + למרות שבמחירו ציפיתי להרבה יותר
לכל תכנית יש טמפרטורה מומלצת שמתוכנתת מראש, לשנות בהתאם לצורך, מקבליםעםהמכשיר חוברת תמציתית בעברית עם הסבר לכל תכנית - אצלי זה שימושי
חוץ מהטיימר לדעתי הטורבו שלו קצת חלש ולא אופה בצורה אחידה כמו שציפיתי.
במחיר הזה אני חושב שראוי לקבל יותר מרשת ותבנית אחת....
במחיר הזה אני חושב שראוי לקבל יותר מרשת ותבנית אחת....
חוו"ד עזרה
0
חוו"ד לא עזרה
0
FX36 Scholtes שולטס
החל מ- 0 ₪