מייבש כביסה Bosch WTH85225 8 ק"ג בוש
מודעה
₪3,090
משלוח חינםנמצאה חוות דעת אחת על מוצר מייבש כביסה Bosch WTH85225 8 ק"ג בוש

קניתי ב 2400 ש"ח , בכל חנויות אינטרנט מוכרים היו מספרים לי סיפורי סבטא על הרכבה טורקית ופולנית . המוצר שלי תוצרת פולין , קיבלתי עם כתוביות על הבורר וחוברת הפעלה הכל באיטלקית ! יבוא מקביל. איכות הרכבה וחומרים של המכשיר עצמו היא לא משהו , בהשוואה לקודם (AEG שהפסיק לעבוד אחרי 11 שנים נתן טעות 50.) גרוע ביותר. פלסטיקים כמו דקים נייר, גם פח מאוד דק וגמיש. לאחר ניסיון ראינו שכל הבדיחות של מוכרים לגבי חסחנות זה בלוף גדול. זמן יבוש לכותנה כמעת לקח 5 שעות במכונה חדשה מניילונים. אפילו עם הספק שלה 700-800 וואט , והקודם היה 1800 וואט אז בחישוב של צריכת חשמל לזמן , מכשיר קודם היה יותר חסחוני .גבי עוצמת הקול של המכשיר- זה ממש לא שקט , אין הבדל באין קונדנסור ומשאבת חום. אני מאוד מאוכזב מבוש ולעולם לא אקנה שוב בוש או דרק אחר מתוצרת פולין. זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות הייבוש
שמירה על הבגדים
מהירות הייבוש, רעש בעת הפעולה
מייבש כביסה בוש 8 קג Bosch WTH85225IL אחריות VIP מורחבת יבואן רשמי BSH WTH85225IL ? AutoDry: מייבש אוטומטית בדיוק לרמת הייבוש שאתם רוצים. ? מייבש ידידותי לאקלים עם הגז הכי ידידותי לסביבה (R290). ? ייבוש מהיר תוך 40 דקות, מתאים לכמויות קטנות של בדים סינתטיים ואריגים קלים. ? Heat Pump Technology: משאב

מייבש כביסה Bosch WTH85225 8 ק"ג בוש
החל מ- 3,088 ₪