מדיח כלים ‏רחב Bosch SMS4ECW28E בוש

3,489

משלוח חינם
לפרטים נוספים

נמצאה חוות דעת אחת על מוצר מדיח כלים ‏רחב Bosch SMS4ECW28E בוש

במילה אחת - אכזבה.מדיח חדש, בקושי חודש אצלי. מדיח מהסדרה היוקרתית יותר.החלטתי להשקיע במדיח לאחר שהיה לי מדיח צר של בוש בן 10. לצערי המדיח בן ה10 ניקה וייבש לא פחות טוב מהמדיח הזה.לאחר שהגיע אליי טכנאי של בוש ואמר שכל הדברים שהתלוננתי הם תקינים, משאיר לשיפוטכם:1. במדיח הזה עד כה בכ-50% מההפעלות היה כלי-שניים שלא ניקה טוב (שמן, אבוקדו) בתכניות שונות. 2. לאחר הכנסה של כלים עם ביצים, בגמר הניקיון כל הכלים מריחים ריח של ביצים. נאמר לי לשטוף את הכלים לפני במים וסבון.. אז למה יש מדיח יקר ומתקדם??3. הייבוש של המדיח חצי כוח. העיקר יש את הפתיחה האוטומטית כדי לייבש טוב יותר. בפועל המדיח לא מייבש כמעט כלי פלסטיק וגם כוסות זכוכית עם שקע קטן הוא לא מייבש כראוי.ממדיח "יוקרתי" כזה הייתי מצפה לביצועים הרבה הרבה יותר טובים. ממש מאכזב.
רעש בעת הפעולה, נוחות סידור הכלים במדיח
איכות ההדחה, ייבוש הכלים
ניקיון כלים עם לכלוך קשה

מתצוגה מתצוגה
מדיח כלים ‏רחב מתצורת גרמניה Bosch SMS4ECW28E בוש מתצוגה SMS4ECW28E *** מיוצר בגרמניה*** קיבולת: 14 מערכות כלים מדיח כלים רחב בצבע לבן 60 סמ Silence on demand - הפחתת עוצמת הרעש למינימום האפשרי EfficientDry - ביצועי ייבוש משופרים באמצעות פתיחת דלת אוטומטית Tested Hygiene Quality - תוכניות מאושרות המותאמות לט
2,890 משלוח חינם bullet עד 7 ימי עסקים
לפרטים נוספים