צמיג לרכב Goodyear EfficientGrip Performance 94V 215/55R17
נמצאה חוות דעת אחת על מוצר צמיג לרכב Goodyear EfficientGrip Performance 94V 215/55R17

רכשתי לאחר מחקר ארוך לפני כשנה וחצי 4 צמיגים מהדגם והחתך המדובר, החליפו 4 צמיגי קונטיננטל בני 3.5 שנים, כמובטח, הצמיגים שינו לחלוטין את ההתנהגות של הנהיגה, אחיזה מדהימה בכל תנאי הכביש, בלימה מצויינת, רעש מעט נמוך יותר מהקונטיננטלים, תענוג אמיתי למשך כשנה וחצי, אבל וזה האבל הגדול, אחרי שנה וחצי של שימוש ו 26,000 ק"מ של נהיגה לתדהמתי הצמיגים הקדמיים נשחקו לחלוטין!!! ידוע שצמיגים רכים מתבלים מעט מהר יותר אבל בחצי מהזמן??? אפילו פחות? כשפניתי למשווק לממש את האחריות של ה 4 שנים על הצמיגים התנער לחלוטין מאחריות וטען לתדהמתי שהצמיגים התבלו מהר בגלל" אופי הנהיגה שלי" על סוזוקי קרוסאובר... חתיכת ליצן חסר אחריות! פשוט אכזבה תהומית מהצמיגים היחידים שהיו בחזקתי במשך 39 שנות נהיגה ושרדו פחות משלוש וחצי שנים... למעשה, שנה וחצי. כמה עלוב. זמן שימוש במוצר: מעל שנה
מחיר צמיג מעל ל 550 ש"ח, ללא ספק אחד היקרים ביותר. אבל התנהגות כביש וביצועים חסרי תחרות.
נשחקו לחלוטין תוך פחות משנה וחצי! והיבואן לא לוקח אחריות למרות אחריות לכאורה של 4 שנים. האכזבה הכי גדולה שלי מצמיגים.

צמיג לרכב Goodyear EfficientGrip Performance 94V 215/55R17