מדפסת הזרקת דיו משולבת HP DeskJet 4220 All in One 54R37B
מודעה
₪349
משלוח חינםנמצאו 2 חוות דעת על מוצר מדפסת הזרקת דיו משולבת HP DeskJet 4220 All in One 54R37B
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
אם בגיהנום יש מדפסת- זו המדפסת שיש שם. ניתוקים מפה עד הודעה חדשה. רק אלוהים יודע איזה תקלה יש לה כל פעם מחדש כי המסך בקרה שלה כל כך קטן ששום מידע חיוני לא יכול להיכנס בו. מינימום כפתורים=מקסימום תיסכול. כל פעם שיש תקלה אתה צריך לפתוח מחשב כדיי לחפש מה התקלה כי זה פשוט לא מובן מה עשית לא נכון.רצית לבטל את ההדפסה? לחיצה על X לא מבטלת. המדפסת תמשיך לנסות להדפיס שוב ושוב עד שתתייאש ותתן לה להוציא את הדפים.הדפסת יותר מדף אחד במסמך? אחרי הדף הראשון אתה צריך ללחוץ על הכפתור של הוצאת הדף . למה? אלוהים יודע!ניתוקים מהאינטרנט כל הזמן. שוב חזרנו לקטע שבו אין מסך בקרה נורמלי אז להגדיר את הרשת מחדש- תורה מסיני.היום היה השיא. אני מדפיסה מסמך. לא נוגעת במדפסת. מדפיסה את אותו מסמך שוב והמדפסת מחליטה שגודל הדף הוא כבר לא A4. ריסט, איפוס להגדרות יצרן, הדפסת דף מכוון ראשי דיו וסריקה לכיוון, מה לא עשיתי והיא בשלה. החליטה שהדפים כבר לא בגודל שמתאים לה אז היא לא מדפיסה בגודל הנכון יותר. אחרי שעה וחצי של מלחמה היא החליטה להיכנס למצב של הדפסה רק בשחור לבן. למה?!?! כי אמא שלה בגבס! את דף ההגדרות היא מדפיסה בצבע. כל מסמך אחר מהמחשב שחור לבן!אני רק מחכה שייגמרו החבילות דיו שקניתי עם המדפסת ויותר אני לא מתקרבת למדפסות שלהם.
זמן שימוש במוצר:
מעל שנה
מהירות עבודה
איכות ההדפסה
נוחות ההתקנה, צריכת דיו, אמינות העבודה, רציפות התקשורת עם המחשב
היתה תקלה בהתקנה.. הדיו השחור לא זוההפניתי ל HP שעזרו לי להתקין קושחה חדשה באופן מיידי ומאז הנדפסת עובדת חלק
זמן שימוש במוצר:
שבוע או פחות