מוצרי קפה Varanini תערובת
-
מיין לפי: פופולריות
-
פופולריות
-
מס' חנויות
-
מחיר מהזול ליקר
-
מחיר מהיקר לזול
-
דירוג המוצר
-
מס' מדרגים
6 ק"ג של קפה איטלקי משובח. 2 ק"ג תערובת נינו, 2 ק"ג ונדינג ו-2 ק"ג מוקה ואר. NINO, VENDING, MOKA VAR
1 ק"ג של קפה איטלקי חזק. 100% רובוסטה תערובת עוצמתית עם קרמה עבה ומרירות של שוקולד מריר. תערובת חזקה עם אפטר טייסט ארוך ומתפתח, מתאימה מאד למכונות אספרסו אוטומטיות. חוזק - 10 מתוך 10.
830358 הקפה האיטלקי המעולה Varanini עשה עליה תוספת מעולה למגוון התערובות האיטלקיות אצלנו בחנות. תערובת אקסטרה - עם 80% ערביקה ו-20% רובוסטה, תערובת המספקת טעם עשיר ומאוזן בניחוח של שוקולד מריר ותבלינים. אספרסו עשיר וקרמי. אידאלית לקפוצ'ינו. (חוזק 5)
12 ק"ג של קפה איטלקי משובח. תערובת אקסטרא - עם 80% ערביקה ו-20% רובוסטה. תערובת בעלת טעם עשיר ומאוזן בניחוח של שוקולד מריר ותבלינים. אספרסו עשיר וקרמי. מצוינת לקפוצ'ינו. חוזק - 5 מתוך 10.
3 ק"ג של קפה איטלקי חזק. 30% ערביקה 70% רובוסטה תערובת עוצמתית בעלת קרמה מרשימה, גוף מלא ואפטרטיסט של שוקולד בעל התפתחות מעניינת לאורך זמן. חוזק - 9 מתוך 10.
1 ק"ג של קפה איטלקי משובח. תערובת אקסטרא - עם 80% ערביקה ו-20% רובוסטה. תערובת בעלת טעם עשיר ומאוזן בניחוח של שוקולד מריר ותבלינים. אספרסו עשיר וקרמי. מצוינת לקפוצ'ינו. חוזק - 5 מתוך 10.
3 ק"ג של קפה איטלקי משובח. תערובת בר - עם 70% ערביקה ו-30% רובוסטה. תערובת בעלת גוף מלא בארומה וקרמה מלאה. מעט שוקולדי. חוזק - 6 מתוך 10.
3 ק"ג של קפה איטלקי חזק. 100% רובוסטה תערובת עוצמתית עם קרמה עבה ומרירות של שוקולד מריר. תערובת חזקה עם אפטר טייסט ארוך ומתפתח, מתאימה מאד למכונות אספרסו אוטומטיות. חוזק - 10 מתוך 10.
12 ק"ג של קפה איטלקי חזק. 70% ערביקה 30% רובוסטה תערובת עוצמתית בעלת קרמה מרשימה, גוף מלא ואפטרטיסט של שוקולד בעל התפתחות מעניינת לאורך זמן. חוזק - 9 מתוך 10.
1 ק"ג של קפה איטלקי חזק. 30% ערביקה 70% רובוסטה תערובת עוצמתית בעלת קרמה מרשימה, גוף מלא ואפטרטיסט של שוקולד בעל התפתחות מעניינת לאורך זמן. חוזק - 9 מתוך 10.
''פרג'יאטה'' היא תערובת איכותית במיוחד המגלמת למעלה מ-50 שנות ניסיון באמנות הכנת האספרסו. היא מאשרת את מחויבותה של Varanini Roasters לחתירה בלתי פוסקת לאיכות, מצוינות ולסיפוקם של בריסטות וחובבי קפה כאחד. זוהי התערובת שהחברה מגדירה כ-''Signature Selec
6 ק"ג של קפה איטלקי משובח. תערובת אקסטרא - עם 80% ערביקה ו-20% רובוסטה. תערובת בעלת טעם עשיר ומאוזן בניחוח של שוקולד מריר ותבלינים. אספרסו עשיר וקרמי. מצוינת לקפוצ'ינו. חוזק - 5 מתוך 10.
3 ק"ג של קפה איטלקי משובח. תערובת אקסטרא - עם 80% ערביקה ו-20% רובוסטה. תערובת בעלת טעם עשיר ומאוזן בניחוח של שוקולד מריר ותבלינים. אספרסו עשיר וקרמי. מצוינת לקפוצ'ינו. חוזק - 5 מתוך 10.
830346 תערובת מעניינת של בית הקלייה האיטלקי מאזור מילאנו. מרירות נעימה ומתיקות שוקולדית המחברות יחד גוון טעם מוקה. מושלם לאספרסו מעורר וקפוצינו מתקתק עם טעמי קפה חזקים.
12 ק"ג של קפה איטלקי משובח. תערובת בר - עם 70% ערביקה ו-30% רובוסטה. תערובת בעלת גוף מלא בארומה וקרמה מלאה. מעט שוקולדי. חוזק - 6 מתוך 10.
תערובת מעניינת של בית הקלייה האיטלקי מאזור מילאנו. מרירות נעימה ומתיקות שוקולדית המחברות יחד גוון טעם מוקה. מושלם לאספרסו מעורר וקפוצינו מתקתק עם טעמי קפה חזקים. המחיר ל-1 ק"ג במסגרת מבצע זה 70 ש"ח.