דלג לתפריט עליון דלג לתוכן דלג לתפריט תחתון

‏גריל גז Professional Tru-Infrared 2 מבערים Char-Broil

1,990 - 1,860
מתוך 4 חנויות
סוג:
גריל גז,
יצרן:
Char-Broil,
עוצמה:
18,000 BTU,
מספר מבערים:
2 מבערים,
שטח צלייה:
774.2 סמ"ר ס"מ,
הוסף למועדפים
הוסף להשוואת דגמים
מגמות מחיר ופופולאריות
נמצאו 2 חוות דעת גולשים למוצר ‏גריל גז Professional Tru-Infrared 2 מבערים Char-Broil
כתוב חוות דעת
שם:
תאריך:
15/09/2018
דירוג:
(5 מתוך 5)
חוו"ד לא עזרה
חוו"ד עזרה
חוות דעת
לאחר כחצי שנה של שימוש, היתרונות והחסרונות מפורטים מטה. אם היה 4.5 כוכבים כנראה היה יותר ראוי.. בחרתי לעגל למעלה כי זה יותר 5 מ4. בשורה התחתונה- כשקניתי אותו לא תיארתי חעצמי שאשתמש בו כל כל הרבה. אחלה רכישה!
יתרונות
צריכת גז נמוכה יחסית לגרילים אחרים. לא בא על חשבון החום.
סגירה מושלמת (!!!) של הבשר. כמו בפרסומות. הבשר יוצא עסיסי ביותר.
אין להבות ששורפות את הבשר כמו שיש בגרילים אחרים. לא שיש רק מעט - אין בכלל.
פיזור חום אחיד על כל המשטח. ללא אזורים קרים. בשילוב מידות משטח הצלייה הלא קטנות (יחדית לגודל הגריל) המשמעות היא שניתן לצלות כמות מרשימה של אוכל בכל סיבוב.
קומפקטי. מדפי נירוסטה מתקפלים נוחים. מתאים למרפסת לא גדולה.
גלגלים איכותיים.
רשתות יצוקות, מרגישות איכותיות ביותר.
מחיר!!! ביחס לרמת הגריל - שווה!!!
חסרונות
קשה מעט להוריד את החום לאחר שהגריל התחמם. אם רוצים לצלות בחום נמוך יותר. צריל לחכות קצת שיתקרר. לכן גם דורש מיומנות בצליית נתחים שלמים, להזהר לא לחמם אותו יותר מדי.
יש מעט דליפה של עשן מהמכסה. במזג אוויר קר זה אומר שגם החום בורח.. במזג אוויר סביר - זו לא בעיה.
עקב רשתות ה- "אינפרה אדום" - דורש ניקיון יותר מגרילים אחרים. לא נורא, אבל גם לא כיף גדול.
החלק האחורי של אזור בלון הגז פתוח. אני מניח שזה יותר בטיחותי אם יש דליפה. אבל קצת לא נוח באחסון ציוד נוסף באזור זה.
הרכבה לא הכי פשוטה, אבל לחלוטין סבירה בהנחה שעושים זאת פעם אחת. לא צריך להיות גאון טכני.
תמונת המוצר
reviewImage
שם:
תאריך:
03/08/2018
דירוג:
(5 מתוך 5)
חוו"ד לא עזרה
חוו"ד עזרה
חוות דעת
אני לא מרבה לכתוב ביקורות, זו הפעם הראשונה שאני כותב ביקורת על מוצר. נתחיל בזה שעשיתי סקר מקיף על הרבה גרילים החל מוובר גרנדהול ועד קמפטאון. החלטתי ללכת על הגריל הנה"ל בגלל הביקורות מחו"ל. הגריל הזה פשוט מושלם. הוא מתחמם מהר מאוד (הודות למשטחי האינפרה). משטח הצליה פשוט רותח ונותן סגירה מושלמת לבשר. מומלץ לשמן את משטח הצליה בשמן קנולה לפני ואחרי השימוש בכדי לשמור על חיי הרשתות.
יתרונות
סגירה מושלמת של בשר
איכות בניה מרשימה
בידוד כפול במכסה לשמירת חום
גריל חם מאד
הבשר יוצא טעם של בית סטייקים אמריקאי.
2 מבערים קטן וקומפטקי עם מדפים מתקפלים מעולה למרפסות.


חסרונות
בניית הגריל מורכבת לקח לי שעתיים להרכיב אותו.
המידע המופיע ב zap מסופק על ידי החנויות עצמן ובאחריותן בלבד. במידה ונתקלת בבעיה כלשהי בנתונים המוצגים באתר, אנא שלח אלינו הודעה ואנו נטפל בעניין.
קנית מוצר זה?
כתוב חוות דעת