מולטימדיה לרכב Smart Audio S6300

פאנל נופל, פאנל נשלף
כניסת USB:

כולל USB

נמצאה חוות דעת אחת על מוצר מולטימדיה לרכב Smart Audio S6300

מחיפוש קצר בגוגל זה מה שמצאתי על המוצר- באחד מימי השבוע נסעתי לי שמח וטוב לב לכפר אחד לא רחוק מאריאל (והמבין יבין) ונכנסתי לחנות "אביזרי רכב המתנ"ס" ממש במרכז הכפר. המוכר החביב הציע לי רדיו MP3, כולל שלט, כולל USB, כולל AUX, כולל כרטיסי זיכרון וכולל הכל למעשה שעל חזיתו מתנוסס הכיתוב Smart Audio מדגם S 6300 ב 400 ש"ח. בנוסף, קומפוננט קדמי 5.25" מורלMOREL מתצוגה ב 500 ש"ח וזוג רמקולים אחוריים לא רציניים ב 150 ש"ח להרגשה הטובה. אומנם חרגתי מהתקציב ב 50 ש"ח ועוד 100 ש"ח התקנה אבל אמרתי מה טוב ונתתי לחבר'ה אור ירוק להתחיל לעבוד.מכאן מתחיל הברדק. בשביל להרכיב את הקומפוננט בדלתות היה עליהם להרחיב את שלדת המתכת של הדלת משום שהקומפוננט לא נכנס. מאז שחיברו את הדלת בחזרה הידית שאיתה אני פותח את חלון הנהג (חלונות ידניים זה תענוג) לא מוכנה להישאר במקומה ומעדיפה את הרצפה. על הפלסטיק שעליו יושב הפלאח הקטן שאיתו מכוונים את מראת הצד עשו המתקינים חורים לטוויטרים ורק שכחו לבדוק מה קורה כשהדלת נסגרת. לא תאמינו אבל הטוויטר נשבר. קיבלתי חדשים שהותקנו במקום אחד ומכוער על הדלת אבל החור בפלסטיק נשאר. איכשהו הכניסו את הרדיו למקומו כדי לגלות שהוא לא קורא דיסקים אז הביאו רדיו אחר מהקופסא כדי לגלות שהחיבורים מאחורה לא הולחמו כמו שצריך וגם הוא לא עבד, אז משכו אותו החוצה וקרעו את ראש האנטנה והחזירו את הרדיו הראשון כדי לגלות שהוא קורא רק חלק מהדיסקים ואז המתקין פטר אותי ואמר ש"עם דיסקים חדשים זה יעבוד". האווירה בחנות הפכה מלחיצה משהו כשמשום מקום הופיעו בערך עשרים חבר'ה ולמען האמת כבר פיללתי שיסיימו כבר ויתנו לי לצאת משם. בסופו של דבר אחרי שלוש(!) שעות סיימו ה"מקצוענים" את עבודתם ויצאתי לדרך בתחושת בטן לא נעימה.בפס ההאטה הראשון ביציאה מהכפר הרדיו הפסיק לעבוד ומכיוון שניסיון העבר לימד אותי שקצרים הם אחת הרעות החולות בכל הקשור למערכות סטריאו ברכב החלטתי שאני שולף את הרדיו (שכלל לא היה "נעול" במקומו), מנתק אותו ומתיישב לקבל החלטה. בינתיים שיפרתי מעט את החיווט וגיליתי שאני כבר כמעט קולט רדיו כמו שצריך, שדרך יציאת ה AUX אני שומע מוזיקה אבל באיכות לא טובה ושדרך כניסת ה USB וכרטיס הזיכרון אני שומע נהדר אבל כל דקה לערך השיר מתעוות לחלוטין, כמו הפרעות אלקטרוניות כאלו לכמה שניות ואז חוזר לעצמו. אין בעייה בחוט\כרטיס\דיסק\נגן משום שהחלפתי את כולם מספר פעמים. לטעמי הרדיו פגום.
לא כדאי
ממש לא כדאי