חיי סוללה
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
לצערי, מאכזב.אחרי 5 שנים עם ה MX 1000 שהיה העכבר הכי טוב שעבדתי איתו,חשבתי שאני קונה את הדור הבא שלו.אז זהו שלא.אומנם הוא לייזר, אבל הוא הרבה פחות מדוייק, הוא מרגיש הרבה יותר זול ביד מאשר ה 1000.מרגיש כמו קופסא חלולהחוויתי קשיי קליטה איתו אם המחשב מאחורי שולחן, לא הגיוני בכלל.
גדול מידי
חוסר דיוק
פחות טוב מקודמו.
חוסר דיוק
פחות טוב מקודמו.
העכבר ברשותי כבר קרוב לשנה ואני משתמש בו לשימושי אינטרנט כלליים, משחקי FPS ואסטרטגיה.עכבר לייזר גדול יחסית, לימניים בלבד, קצת כבד, מתאים לבעלי ידיים בינוניות עד גדולות. מי שהתרגל לעכברים "רגילים" יצטרך כמה ימים כדי להתרגל לשימוש בעכבר מאסיבי שכזה.ארגונומי, יושב טוב מאד על היד (וזה דבר שצריך להרגיש כדי להבין), איכות חומרים והרכבה מעולה, זז בחופשיות על המשטח.מיקום הכפתורים הוא מצויין - כפתורי ימין ושמאל גדולים, גלגלת שניתן להזיז גם לצדדים, בעלת מהירות scrolling משתנה (לגלילה רציפה של דפים או בסגנון הרגיל, עם הקליקים). שני כפתורי אגודל בצד שמאל בשביל להתקדם ולחזור (קצת פחות מתאימים למשחקים לדעתי).המשדר האלחוטי לא בגודל הכי קטן, לכן אולי יתאים פחות למחשב נייד אבל עבור מחשב שולחני הוא מצויין.את הרגישות (DPI) של העכבר ואת שימושי הכפתורים ניתן לשנות בקלות בתוכנה המצורפת. מי שמתכנן לעבור מעכבר "רגיל" עם שניים-שלושה כפתורים הולך לגלות עולם חדש.לדעתי, אם אתם מחפשים עכבר Gaming, אז יש אופציות מתאימות יותר, כמו ה G5 או הG9 היקר יותר של Logitech יש עכברי Gaming טובים גם למיקרוסופט, רייזור וחברות נוספות, אבל הם לא אלחוטיים.הנקודה בה הMX1100 נופל מהם הוא בגודל והמיקום של שני כפתורי האגודל - הם קטנים יותר וממוקמים קצת גבוה מדי יחסית לאגודל - וזה פחות נוח עבור מי שמשחק בצורה אינטנסיבית וצריך ללחוץ על הכפתורים הללו במהירות. לעכברי Gaming הכפתורים ממוקמים בצורה נגישה יותר.אני אוהב את המוצרים של Logitech והעדפתי עכבר איכותי אלחוטי על פני עכברי Gaming טובים יותר אבל חוטיים.זוג הסוללות AA מחזיקות יותר מחצי שנה של שימוש אינטנסיבי.
מחיר מעולה.
ארגונומי ויושב טוב על היד (לימניים)
איכות גבוהה של חומרים והרכבה.
הרבה כפתורים ואופציות להגדרתם.
ארגונומי ויושב טוב על היד (לימניים)
איכות גבוהה של חומרים והרכבה.
הרבה כפתורים ואופציות להגדרתם.
גדול (למי שמוגבל במקום).
לוקח זמן להתרגל אליו.
מיקום כפתורי אגודל לא אופטימלי.
לוקח זמן להתרגל אליו.
מיקום כפתורי אגודל לא אופטימלי.
לאחר שלוגי'טק חתכו את המחיר של העכבר בחצי, החלטתי לקנות אחדהאמת , לא הופעתי אבל גם לא התאכזבתי, העכבר לא מתאים לכולםבשבילי הוא ממש נוח עם כל הלחצנים שאפשר לסדר לכל תוכנה בנפרד, למי שיש סבלנות לזה הוא ממש יהנה, כמו שכבר אמרו פה כפתורים כמו copy past באמת עושים את החיים נוחים יותר, אבל למי שיש ידיים קטנות או שלא רגיל לעכבר גדול מומלץ שינה קודם לפני שקונה
מחיר, 10 לחצנים, דיוק מדהים, יי בטריה יפים, ואחרי שמתרגלים אליו הוא ממש משמ נוח והאמינות של לוגיט'
לא קל להתרגל אליו, קצת כבד לצרכים מסיומים , התוכנה של לוגיט' לפעמים עושה חיים קשים אבל מסתדרים
לאחר קריאת חוות הדעת בזאפ, השתכנעתי שזהו העכבר בשבילי ושכדאי להשקיע בו את הסכום הלא מבוטל.לאחר שימוש של כ-3 שבועות, אני בהחלט מאוכזב מהמוצר ולא אתן את המלצתי לרכוש אותו.העכבר אינו נוח (לי) לתפעול, הדיוק בו קשה, אפילו עד לרמה של פספוס לחצן ה- X שסוגר את החלון.מספר השורות שהגלגלת מקפיצה משום מה משתנה בכל פעם, על אף שהגדרתי בתוכנת ההפעלה בכמה שורות אני מעוניין.
העכבר עשוי מחומרים נעימים ומשדר איכות ויוקרה.
ריבוי לחצנים.
ריבוי לחצנים.
האחיזה, שאמורה להיות נוחה בו לאורך זמן, בפועל גרמה לחוסר דיוק בתנועה.
אינו מדויק, תוכנת ההפעלה אינה אינטואטיבית.
אינו מצדיק את מחירו.
אינו מדויק, תוכנת ההפעלה אינה אינטואטיבית.
אינו מצדיק את מחירו.
עכבר פשוט מעולה.חיפשתי עכבר נוח וטוב לאחר שהקודם נהרס.מתאים כמו כפפה לכף היד הממוצעת, ניתן לתכנת את הלחצנים ע"י תוכנה על דיסק שמקבלים ביחד עם העכבר.הכפתורים ממוקמים במקומות נוחים לתפעול,דיוק מקסימלי.
חיווי מצב סוללה
עיצוב יפה
לימניים בלבד
לחצני הDPI קצת רחוקים למי שיש אצבעות קצרות
לחצני הDPI קצת רחוקים למי שיש אצבעות קצרות
מוצר מדהים נוח, יעיל, מדוייק מעולה למי שעובד על פוטושופ ועבודות גרפיקה עדינות, מחיר מדהים. כפתורים גאוניים על העכבר כמו למשל כפתור שמציג את כל התוכנות הפתוחות באופן נוח, כפתור זום, כפתור רגישות של העכבר ועוד...
כפתור זום, כפתור רגישות, כפתור נסתר להצגת כל התכניות הפועלות, ארגונומי, חיי סוללה 9 חודשים, יפה, קליטה טובה
קצת גדול אך זה אפילו יתרון למי שצריך יד יציבה
עכבר מאוד מאוד יפה ,עכבר איכותי מאוד,מחברה טובה מאוד !נוח וקל ומותאם בדיוק לכף היד .
נוח וקל לשימוש,
עיצוב מאוד יפה
עיצוב מאוד יפה
אין
צורה נוחה מאוד למשתמש עיצוב מאוד יפה ואיכותי מבית לוגיק צבע יפייפה
נוח מאוד לשימוש
אין
בס"דעוד מוצר איכות מעולה מבית לוג'יטק .עכבר אלחוטי בצורה נוחה מאוד .עיצוב מאוד יפה .צבעו הולם אותו .
מעוצב בצורה מיוחדת אשר מעניקה נוחות להשתמש בו .
לא מצאתי חסורונות במוצר הזה.
נקנה לפני כשנה וחציעכבר נוח לצורה הפיזיולוגית של הבנאדם , כמו כפפה.יש בעכבר לחצנים נוספים מה שעוזר בגלישה באינטרנט ובעבודות גראפיות.קונים סוללות נטענות והכל מושלםהיו לי כאבים ביד מעכברים אחרים אבל מהעכבר הזה אין לי בכלל כאבים
נוח
מחזיק הרבה זמן
מדויק
מדווח מתי נגמרת הסוללה
מחזיק הרבה זמן
מדויק
מדווח מתי נגמרת הסוללה
אין חסרונות
כמי שעובד עם העכבר כ10 שעות כל יום בעבודת שרטוט, חיפשתי עכבר שמתאים לכף היד הגדולה שלי.העכבר הזה מתיישב על היד שלי בול.חוץ מזה, זה לא עכבר, זו חללית.אני לא יודע מאיזה חומר יצרו את השטחים שנוגעים השלחן, אבל התחושה היא שהעכבר "מרחף" מעל לשולחן.10 הכפתורים הניתנים לתכנות - חבל"ז - פקודות כמו copy paste וכו' מבוצעות עכשיו ישירות מהעכבר.
ניתן לתכנות, מתאים בול לתנוחת כף היד, חומרים איכותיים
לא מצאתי
רכשתי את העכבר לפני כחודש.היד יושבת על העכבר באופן מושלם ולא הרגשתי עייפות ביד גם לאחר שימוש ממושך.כמו כן ניתן להתאים את הכפתורים בעכבר. אני חייב לציין שלאחר ש"תכנתתי" אותם בעזרת התוכנה המצורפת(שקלה מאוד לתפעול) - גיליתי שניתן לשפר ה-מ-ו-ן את חווית המשחק. אני מתאים כל כפתור איך שנוח לי. במידה ואני רוצה שבמקום לחיצה בודדה , תהיה לחיצה כפולה, בקלות אני עושה זאת- במשחקים שונים זה יכול לעזור.איכות הפלסטיק בסדר לגמרי, איך הרגשה של חומר זול - העכבר בנוי בחלקיו השונים מגומי שנותן הרגשה ואחיזה נוחה במיוחד.
*נוח מאוד - "יושב" טוב על היד
*אפשר לשלוט על הDPI בקלות
*DPI גבוהה יחסית
*סוללה מחזיקה הרבה זמן
*אפשר לשלוט על הDPI בקלות
*DPI גבוהה יחסית
*סוללה מחזיקה הרבה זמן
לא מצאתי חסרונות עד כה
רכשתי את המוצר באופיס דיפו, אני חייב לציין שכרגע יש לי MX1000 ואני מאוד מרוצה, הסיבה שרציתי להחליף זה בגלל שחיי הסוללה התקצרו וחשבתי לשדרג אז הלכתי על ה-MX1100, ביום שחיברתי אותו העכבר לא היה מדוייק ולא זז טוב על המשטח - מעיין עצירות קטנות כאלו וזה מאוד מעצבן, חשבתי שהבעיה בעכבר והחלפתי אותו לאחד אחר אך גם בשני אותה הבעיה - זה הגיע למצב שעשה לי כאבים ביד, חזרתי ל-MX1100 שלי ואני פשוט אתן אותו למשהוא שיחליף לי את הסוללה - רק לציין ששני סוגי העכברים עבדו על אותו סוג של משטח
סוללות שניתן להחליף
כבד
לא עובד חלק
יקיר
27.12.2009
למרות שקודמי בחוות דעת אמר אותה בצורה מפורטת ומושלמת אני גם יכתוב כדי שיהיה יותר חוות דעת כדי שאחרים יקבלו קשת רחבה.אז העכבר באמת מעולה הוא נוח מאוד וכבד מאוד שזה יכול להיות יתרון ליציבות חזקה כמו כן יש לו 10 לחצנים שזה מאפשר לשים קיצורים של ווליום למשל או השתקה ישירות בעכבר כמו אפשרות הגלליה החופשית מעולה נותן מרחב תימרון גדול כמו כן אפשר להזיז דפים ימינה ושמאלה וכמובן שיש מתחת לחצן כיבוי והדלקה מה שנותן יותר חיים לסוללות.בקיצור עכבר מעולה לאנשים סטנדרטים במחיר סביר מאוד כי אני ראיתי את המחיר שלו בחנויות (לא באינטרנט) מחיר מאוד גבוה של 400 ו-500 .ד.א יש לי אותו חודש!
לחצן כיבוי מאחורה
כמובן רק ימיניים
וכבד למי שזה מפריע
כמובן רק ימיניים
וכבד למי שזה מפריע
אחרי הביקורת המנומקת והמצויינת של קודמי - אין לי הרבה מה להוסיף, רק לומר שאני מאוד מרוצה מהעכבר הזה - ואכן כל מה שכתב קודמי הוא נכון בהחלט. זה עכבר מעולה וגם המחיר שלו כעת סביר לחלוטין. רוצו לקנות! אחלה עכבר, עם פונקציות רבות, נוח ועובד טוב לאורך שנים. בטריות תצטרכו להחליף פעם בחצי שנה או פעם בשנה. לדעתי זה העכבר המנצח.
עכבר מצויין במחיר סביר.
לא עושה קפה בבוקר, גם כשצועקים עליו.
התחלתי להישתמש בעכבר הזה לפני שנה בערך, אחרי שעכבר הלוגי’טק הקודם שלי התקלקל, ונהנתי מכול רגע מאז.אין הרבה מוצרים שאין לי מילה רעה עליהם, אבל זהו אחד מהם.עיצוב: ל- MX1100 יש עיצוב מיוחד ויפה שגורם לו לבלוט מבעד למאות העכברים שיש היום בשוק. חלק גדול מהעיצוב שלו נובע מכך שהוא מאוד ארגונומי: הוא מכיל שקע מימין ושקע משמאל בשביל תפיסה טובה, והקימור של הפרופיל מתאים לקימור הטבעי של היד. השקע השמאלי שלו רחב במיוחד, ומאפשר להניח את האגודל כך שלא יהיה צורך במאמץ כדי להשאירו באוויר. כמו כן אין שם את הבליטה המעצבנת שהיתה בעכבר הקודם שלי.כל זה מסתכם בעובדה הפשוטה שתוכלו להישתמש שעות על גבי שעות בעכבר הזה, מבלי שהיד שלכם תתחיל לכאוב.העכבר מורכב משני חלקים בצבע שחור/אפור, העליון (עליו מניחים את היד) עשוי מפלסטיק אכותי והשני (איפה שמחזיקים את העכבר) עשוי מגומי קשה שמרגיש מאוד נעים. כמו כן בצד שמאל ישנם שקעים קטנים שמוסיפים לאחיזה. הוא גבוה כך שגם אנשים עם ידיים גדולות ירגישו נוח איתו.אין שום בעיה של הזעה, והוא לא תופס ליכלוך ואבק.מבחינת המשקל הוא בהחלט יותר כבד מעכבר ממוצע, אבל זה רק מוסיף ליציבות שלו ולדיוק כך שמבחינתי זוהי ברכה. כמובן, אם אתם נוהגים להרים את העכבר כדי להגיע לחלק השני של המסך (לצערי ראיתי אנשים שעושים זאת) אז פה לא תוכלו לעשות זאת – וטוב שכך (רמז- לעכברים יש הגדרה שנקראת רגישות).כמו כל העכברים של Logitech, גם פה יש גימור מעולה וצריך להשקיע בדיוק את מידת הלחץ הנכונה על הכפתורים, הם יציבים, ומספקים “קליק” מספק (אך לא חזק מדי) כשלוחצים עליהם.מה שכן, הוא מיועד לימניים בלבד. סליחה, שמאליים.שימושיות:הדבר השני שהעכבר הזה מצטיין בו (מלבד הנוחות), זה השימושיות שלו.אני בדרך כלל מסתכל על שלושה שימושים לעכבר: משחקים, עבודה משרדית, ושלט מדיה; העכבר הזה טוב בכולם.בשביל עבודה במשרד (אופיס, גלישה באינטרנט) יש בעכבר:* כפתורים קדימה ואחורה (לדפדנים, ולניווט בסייר הקבצים). בחלק מהעכברים יש רק כפתור אחורה, פה יש גם קדימה.* ליד הגלגלת של MX1100 ישנו כפתור מיוחד, המאפשר להעביר את הגלגלת למצב “גלילה חופשית”. זהו מצב יחודי לעכבר זה, והוא שימושי מאוד כאשר גולשים באתרי אינטרנט או עובדים על מסמכים גדולים במיוחד. במצב זה, הגלגלת יכולה לזוז חופשי (בלי הקליקים המעצבנים). בנוסף לכך, היא גם תופסת מומנטום, מה שמאפשר לה להמשיך לגלול גם אחרי שהאצבע כבר לא נוגעת בה. למעשה, אחרי תנועת גילול מהירה של המשתמש הגלגלת יכולה להמשיך להסתובב אפילו יותר מ- 10 שניות לבד. דבר זה מאפשר לעבור על פני כמויות טקסט עצומות במהירות, ולעצור בדיוק במקום הרצוי. אחרי שימוש של חודש במצב הזה, כבר היה לי קשה לחזור לגלגלת רגילה.* ואם כל זה לא מספיק, הם החביאו גם כפתור מתחת לאגודל (“מוחבא” מכיוון שהוא לא בולט בשום צורה). הכפתור הזה פותח את Document Flip – מצב שמראה את כל החלונות הפתוחים בתלת-מימד ומאפשר לעבור בינהם. (מכיוון שהוא נמצא בדיוק מתחת לאגודל חששתי בתחילה שאלחץ עליו בטעות מדי פעם – אך זה לא עדיין לא קרה).בשביל הגיימרים, העכבר הזה מגיע עם לחצנים שמאפשרים שינוי ברזולוציה של העכבר (DPI). המיקום הרבה יותר טוב מהעכבר הקודם שהיה לי (ושם הם היו בדיוק מתחת לגלגלת, ומדי פעם הם נלחצו בטעות) – הם בדיוק מצד שמאל של הכפתור השמאלי. מצד אחד זה קרוב מספיק כדי שיהיה אפשר ללחוץ עליהם בקלות כשצריכים, ומצד שני רחוק מספיק כך שאי אפשר יהיה ללחוץ עליהם בטעות.כמו כן הגלגלת במצב הרגיל (“קליק”) טובה מאוד לעבור בין מצבים, כגון בחירת נשקים.היציבות שלו תורמת במשחקים, אבל יכול להיות שחלק מהגיימרים יעדיפו עכבר קל יותר.העכבר אמנם לא מיועד ספציפית להיות שלט מדיה, אבל פה נכנסת אחת התכונות הכי מרשימות: בעזרת התוכנה שלו, כל הכפתורים (יותר מ- 10!) ניתנים לתכנות! תכונה זו עוזרת גם במשחקים וגם בשימוש רגיל במחשב, וגם מאפשרת לו להיות שלט מדיה מלא.לגבי הבטריות:יש מספר ביקורות באינטרנט שהורידו נקודות עקב כך שהעכבר הזה משתמש בשתי בטריות AA רגילות. לפיהם, הדבר עלול להצריך החלפת בטריות קבועה. מנסיון שלי, יש לי את העכבר כבר שנה וחצי והייתי צריך להחליף לו רק פעם אחת בטריות. מה שכן, אני לא גיימר רציני עכשיו אז יכול להיות שהמצב שונה אצל אחרים. בכל אופן, אני מעדיף בהרבה את השיטה הזאת מאשר השיטה השניה, שבה העכבר מגיע עם בטריות מתחלפות. העכבר הקודם שלי פעל בצורה הזאת, וזה הגיע לכך שהייתי צריך להחליף מספר פעמים ביום בטרייה.לסיכום:Logitech MX1100 הוא עכבר באיכות מעולה שמציע אוסף תכונות שיתאים כמעט לכל אחד, ולכן הוא העכבר המעודף בעיני.
עיצוב יפה וארגונומי, אחיזה מעולה.
הרבה כפתורים (יותר מ-10!) הניתנים לתכנות.
כפתורים נוחים לשינוי DPI.
מצב “חופשי” לגלגלת.
חיי סוללה ארוכים.
הרבה כפתורים (יותר מ-10!) הניתנים לתכנות.
כפתורים נוחים לשינוי DPI.
מצב “חופשי” לגלגלת.
חיי סוללה ארוכים.
לימניים בלבד.
משקל קצת כבד מדי בשביל שלט מדיה.
משקל קצת כבד מדי בשביל שלט מדיה.
MX1100 Logitech לוגיטק