מדפסת Samsung ML1640 סמסונג

DPI‏ 1200x600
סוג הפלט:

שחור לבן

נמצאו 10 חוות דעת על מוצר מדפסת Samsung ML1640 סמסונג

מדפסת טובה מאוד ביחס למחיר זמן החימום קצר (כ 10 שניות) מצוינת לבתים לא תופסת הרבה מקום
קטנה טובה ביחס למחיר זמן חימום קצר
טיונר מעט יקר
רכשתי את המדפסת לפני שנה וחצי בערך. חיפשתי מדפסת ליזר זולה שאוכל להדפיס איתה את פרוייקט הגמר שלי
המדפסת זולה
עובדת היטב ובמצב הדפסה מהיר
הדפסה איכותית
פלסטיקה זולה
הטונר שמגיע איתה הוא ל-1000 דף בלבד.
טונרים יקרים מאוד
מונוכרום
קניתי את המדפסת לפני חודש ואני מאוכז מאוד .המדפסת כל הזמן מראה על תקלה אתה פותח וסוגר את המגש היא עובדת.כל הזמן נתקעים דפים.היתקשרת לחברה הם אמרו לי להביא אותה לתיקון במקום שיחליפו לי אותה וגם שאתה מוסר אותה לתיקון אתה לא מקבל חלופית.ויתרתי על התענוג הזה והיא זרוקה במחסן פשוט גזל.אני בחיים לא יקנה מוצרים של סמסונג אם זה המוצרים והשרות שמקבלים בחברה הזאת
בצבע שחור יפה ומדפיסה ברור
לא ניתן לבטל הדפסה
אני הולך לקנות מדפסת חדשה ולא דיו למדפסת שלאחר חודש נגמר הטיונר וכל הזמן הנורות מהבהבות במדפסת.
המדפסת נמצאת אצלי רק חודשיים, וכבר נגמר הטונר (טונר חדש עולה יותר מ - 400 שקל ומספיק בקושי ל -500 דפים!!!). כמו שכבר כתבו, הדפים נתקעים במדפסת (אצלי נתקעו כבר לפחות 15 דפים), אבל העיצוב לדעתי יפה.---------------------------------------(עדכון ל-25.06.11)קניתי טונר חליפי במחיר זול יחסית, אך המדפסת לא רצתה לעבוד איתו. לא רציתי לזרוק את המדפסת וקניתי טונר מקורי. מאז המדפסת מדפיסה חלק והדפים לא נתקעים. הטונר אצלי כמעט שנה ולא נתקע לי אפילו דף אחד מאז שקניתי אותו.
עיצוב יפה, מחיר נמוך (רק של המדפסת!)
טונר יקר, דפים נתקעים במדפסת עד שלא קונים טונר חדש (מקורי)
מדפסת נחמדה מאוד, השתמשתי בה כחודשיים ושמתי אותה על הארון לאחר שהטונר נגמר.אגב עובדת נפלא רק שהטונר מספיק בקושי ל 2000 דף ועלותו כ 350 שקלים (לא פרופורציאונאלי)
עובדת שקט וחלק. לא היו בעיות טכניות ואני מדפיס המון.
אין טונר חליפי, אלא רק מקורי שעלותו לא כדאית יחסית לכמות ההדפסות.
בהתחלה חשבתי שמוצר זול הוא תמיד פחות טוב ולכן התלבטתי מאד. לקח לי חודש להחליט איזו מדפסת אקנה הפעם. למרות שכתבו פה כמה חוות דעת פחות טובות, החלטתי לקחת סיכון ולקנות את המדפסת בכל זאת כי בדרך כלל אני קונה מוצרים המפורסמים ב"זאפ" המקבלים 5 כוכבים בלבד!!!! יש לי עד היום את המדפסת מעל חודש. משתמש בה כל יום אך לא בצורה מוגזמת. הדיו עדיין מלא כמעט לחלוטין. אינה בולעת דפים או נתקעת. לא מרעישה מדי ועובדת בסך הכל מצויין. כמובן שאעדכן את חוות הדעת אם אתקל בבעיות מסויימות.
קטנה ולא תופסת מקום, צבע שחור מט, לא מרעישה כמעט בכלל, מחיר זול!
קצת איטית, צריך לכסות כאשר לא מדפיסים בגלל האבק, דיו יקר!
קניתי את המדפסת לפני כשלושה שבועות, לצורך הדפסת כמות גדולה יחסית של דפים בעלות נמוכה.אין מה לפרט פה על העיצוב והביצועים, השורה התחתונה היא שהמדפסת הזאת נועדה בכדי לפרנס היטב את סמסונג לאורך כל תקופת חיי המדפסת. אל תתפתו בגלל המחיר הזול, הוא בטל בשישים לעומת עלות ההדפסה היקרה. אמנם המדפסת עצמה זולה בכמה עשרות שקלים מהמדפסות המקבילות לה, אך מחיר מחסנית מקורית המספיקה ל 1500 דף בלבד(!) עולה מעל ל300 ש"ח.גם המחסניות החליפיות עולות יחסית יקר. לשם השוואה, המחסניות של מדפסות מקבילות מכילות יותר מפי-2 טונר, להדפסת 3000 דפים ויותר והן אפילו זולות יותר.במחסנית הראשונה, שכידוע מגיעה עם מילוי חלקי, המנורה שמתריעה על סוף הטונר התחילה להבהב אחרי 270 דפים בלבד. בסמסונג לא חסכו מאמצים והתקינו צ'יפ מיוחד שסופר את מספר ההדפסות ומשבית את פעולת המדפסת לאחר 2100 דפים, גם אם עדיין נשאר טונר במחסנית, ואז אין ברירה אלא לקנות מחסנית טונר חדשה ומקורית שתאפס את הספירה של הצ'יפ.אם תרצו להשתמש במחסנית טונר חליפית תצטרכו צ'יפ מיוחד ש"פורץ" את המדפסת אך הוא אינו קיים כרגע בארץ. כאמור, לגלות את כל זה אחרי שכבר קניתי את המוצר היה די מקומם. נקודת האור היחידה למי שכבר רכש את המדפסת הזו היא האפשרות למלא את המחסנית באבקת טונר, בעלות יחסית נמוכה. הבעיה היחידה היא כאמור הצ'יפ שמשבית את המדפסת לאחר 2100 דפים שהודפסו במחסנית. הפתרון הפשוט לכך הוא יצירת קצר פשוט בצ'יפ (ניתן לחפש בגוגל: שם הדגם + counter reset ).למרות שלכאורה זהו פתרון טוב, הוא עדיין דורש התעסקות טכנית ויש לזכור שלאחר מספר מילויים המחסנית מתבלה ויש צורך לקנות חדשה. לסיכום: כל הקטע במדפסת לייזר הוא עלות ההדפסה הזולה, במקרה של הדגם הזה העלות היא יותר מפי-2 מהמדפסות בקטגוריה שלה.
עיצוב ואיכות הדפסה סבירים.
זמן חימום קצר יחסית (10 שניות לדף הראשון)
כאמור, החיסרון הראשי והחמור ביותר הוא עלות הדפסה.
אין הגנה על הדפים מפני אבק.
מערכת הזנת הדפים - דפים נתקעים בתדירות יחסית גבוהה.
נזאר photo
נזאר
09.05.2009
קניתי את המדפסת לפני כחודש....מספק פרטי בסכום של 500 ש"ח....ומאותו רגע אני פשוט נהנה מכל הדפסה...האיכות של ההדפסה, והחדות שלה (ביחס למחיר) , זה משהו שלא יאמן..עוד יתרון שהיא באמת שקטה.בקיצור לכל המעוניין אני ממליץ בחום.
שקטה
קומפקטית
חסכונית
עלות
קלה לתפעול
קצב קצת איטי... אבל זה באמת לא נורא
חוץ מזה...אין עוד חסרונות
עושה את העבודה כמו שצריך , נותנת תמורה מלאה למחירה, 10 שניות חימום לדף ראשון זה בסדר אם אתה לא ממהר.בשורה תחתונה מרוצה וממליץ.
זולה
הכנסת טיונר בכוח רב מידי לטעמי
גימור קצת מגושם לטעמי
סופחת אבק במהירות
טיונר יקר
מספסת זו היא מדפסת ליזר ביתית ולא יותר מזה. היא לא יכולה לשמש כמדפסת משרד מכיוון שכמות הדפים שנתעים בה זה בערך 1 ל 20 במקרה הטוב. אחרי שהשארתי כמות קטנה של דפים והזזתי את הפלסטיק שמחזיק את הדפים כך שיהיה צמוד אז נתקעו פחות דפים. לאחר שנתקע דף צריך להתחיל את כל ההדפסה מחדש תהליך מעצבן כאשר מנסים להדפיס כמות גדולה של דפים.אין הדפסה דו צדדית אוטומטית ואם רוצים להדפיס על שני הצדדים יש להדפיס קודם את הדפים הזוגיים אחרי זה להפוך את סדר הדפים כך שהראשון יהיה אחרון ואז להדפיס את הדפים האי זוגיים.
מהיר וחסכוני
דפים נתקעים