מכונת גילוח Philips HQ33 פיליפס

סוללות
ג'ל/קרם לחות:

ללא

נמצאו 2 חוות דעת על מוצר מכונת גילוח Philips HQ33 פיליפס

מכונת גיבוי טובה.המכונה הראשונה,שלי לאחר 25 שנה עם סכין. בעצם השנייה (הראשונה התקלקלה לאחר יומיים).אני משתמש בהשימוש יום יומי כשנה ללא תקלות , קלה לניקוי. תמיד יש סוללות.אבל הגילוח לא טוב צריך לעבור מספר פעמים לא נעימה לעור הפנים. תמיד בערב יהיו זיפים.
זולה, לא תופסת מקום, תמיד יש סוללות AA מתאימות.
מעולה לתא הכפפות
הגילוח לא חלק בהשוואה לסכין. וגם לא כל כך נעימה כמו סכין וג'ל על הפנים.
ב6 באפריל 2009 רכשתי את מכשיר הHQ33 של פיליפס, המוצר הגיע אליי היום, ב16 באפריל 2009.כבעל נסיון עם מכונת גילוח פשוטה וג'נרית (ללא חברה, לרוב מיוצר בסין ובאיכות נמוכה), המכונה הזאת פשוט מרמה אחרת.לי בינתיים אין זקן אלא רק שפם, אז זה לא כזה עניין גדול, לכן רכשתי את המכונה הנ"ל.למרות זאת היא מעולה גם לזקת, או לכל דבר אחר שתרצו.טכנולוגיית הlift&cut של פיליפס פשוט מדהימה, במכונה הישנה שלי הייתי צריך להתאמץ כדי להוריד שערה אך כאן אני פשוט מחליק את המכונה על השפם ותוהה לאן הוא נעלם.המוצר קומפקטי, נייד, וקטן במיוחד, מעולה לטיולים וכדומה.כדי להפעיל אותו פשוט מעבירים את המתג ומתחילים להתגלח, פשוט מאד.מקבלים איתו חוברת הוראות ומברשת לניקוי.יש לציין כי לא מומלץ לרכוש ראשי החלפה למכונת הגילוח הנ"ל, כי הם בעצם עולים בערך במחיר שלה, והיא אמורה להחזיק שנתיים יופי.המכונה שקטה במיוחד, חשבתי שמשהו לא בסדר איתה ואז הופתעתי לגלות שהיא פועלת :)חשוב מאד: שימו לב איזו אחריות אתם מקבלים כאשר אתם קונים את הHQ33!אני ממליץ ללכת על אחריות שנתיים של אלקטרה!רוב החנויות יתנו לכם אחריות שנה מעצמם, ובתוספת מצחיקה של כסף ניתן לקבל שנתיים אחריות, בעצם אורך חייו של המוצר.ממליץ בחום רב!!!
*בעל טכנולוגיית הLift&Cut שמאפשרת למכונה לדייק כמו סכין גילוח
*נייד וקומפקטי