מכונת גילוח Philips S1134 פיליפס
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
איך מותג הולנדי מעולה כמו פיליפס הגיע לתחתית הזו...אני משתמש כ 20 שנים במכונות פיליפס למיניהן.המכונה הזו עשויה מפלסטיק באיכות של עלי אקספרס, לא חלק על הפנים ועשה רעשים (אני לא היחיד, זו תלונה ידועה וגיליתי אותה אחרי הקנייה).הראשים אינם מתאימים את עצמם לפנים כמו מכונות אחרות שלהם ולאו דווקא היקרות.הסכינים זו הבושה הגדולה ביותר. זה באמת רמת עלי אקספרס. אלו לא סכינים כפולים כמו שהיו בעבר, כאלו שהיו מושכים מעט את השיער והיו חותכים מייד.גילוח במכונה הישנה לוקח לי בערך 3 דקות.עם המכונה הזו כמעט 10 דקות אני מול המראה, מנסה לעבור שוב ושוב ועדיין זה לא חלק כמו המכונה הישנה עם סכינים איכותיות.זה גם לא USB. יש כבל מתאים ל USB ואחר כך החיבור המטופס שלהם המיוחד שמתאים רק לכבל הזה כך שגם אם יש לכם מטען של מכונה ישנה, זה לא מתאים. רק הכבל המוזר שעושה התאמה בין USB לחיבור שלכם.אומנם היא עלתה איזה 140 ש״ח עם משלוח ואין מה לצפות הרבה במחיר כזה, אבל נראה לי שבמחיר כזה, בעלי אקספרס אפשר למצוא מכונה פשוטה יותר טובה מזו.חוץ מזה, מדברים על פיליפס ולא ברור לי מה הסיבה שבכלל בנו את המכונה הזו, שלא שווה כמעט כלום.אולי אשתמש בה כדי להוציא לה את הסוללות ואכניס למכונה הישנה והטובה.
זמן שימוש במוצר:
שבוע או פחות