נמצאו 3 חוות דעת על מוצר מולטימדיה לרכב JVC KDBT11
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
החיסרון הגדול הוא שמי שמדבר איתך לא שומע כלום.בעיקר תוך כדי נסיעה הרעש נורא.חוץ מזה משמיע את השמע של הטלפון בצורה טובה, עובד סביר עם waze - עד שמתחבר מפספסים את המילה הראשונה,
שמע טוב
שיחות בדיבורית באיכות מזעזעת לצד השני.
זה חיסרון גדול כי אך ורק בשביל זה קניתי את המוצר.
זה חיסרון גדול כי אך ורק בשביל זה קניתי את המוצר.
מניסיון שלי, הרדיו-דיסקים של JVC באמת טובים. לכן הלכתי על אחד כזה שיש בו גם BLUETOOTH כדי שאני אוכל לשמוע מוזיקה מהטלפון שלי ולבצע שיחות, אבל יש איתו כמה בעיות:דבר ראשון, הצד השני שומע מזעזע כשאני מדבר איתו בדיבורית. לא יכול להיות שהבעיה היא הטלפון שלי כי ניסינו את זה על ארבעה טלפונים שונים ובכולם איכות וגובה הצליל היו נמוכים מאוד (הצד השני בקושי שמע).דבר שני, כמו ברדיו גם בהשמעת שירים ב-BLUETOOTH, יש לפעמים רגעים של שתיקה (אולי אפילו מביכה) מצד הרדיו-דיסק של בערך חצי שניה. כשאני אומר לפעמים אני מתכוון כמובן לכל בערך דקה. זה כבר הורס את כל חווית השמע באוטו.מבחינת ממשק, אתם רואים בתמונה את הכפתור העגול ההוא עם השקע באמצע? לא הגדול יותר, הקטן יותר... זה הכפתור שנועד להעביר שירים! הוא נועד לדעתי לאנשים עם אצבעות בגודל של קיסם (בכל זאת, תוצרת יפן - יפנים אנשים קטנים...) ולאנשים כמוני זה באמת לא נוח. במיוחד לא בשביל להתעסק עם זה באמצע נהיגה. לכן קניתי בנפרד שלט (כן כן, זה אפשרי) מ-EBAY שעלה לי בערך 40 שקלים. לא נורא בכלל. שווה את זה.אני אסכם ואגיד שבסה"כ מדובר ברדיו-דיסק איכותי מאוד. לדעתי כל ה"פאקים" שאני חווה הם תוצאה של פגם בייצור ולא משהו שגרתי ברדיו-דיסק. בכל זאת, מבקרים אחרים אומרים שהאיכות של הדיבורית מעולה ושהכל טוב ויפה. אני רק צריך לפנות למי שאחראי על JVC בארץ ולתקן אותו.
איכות סאונד, יכול לקלוט משלט שקונים בנפרד.
נתקע הרבה פעמים ברגעים של שתיקה, איכות וגובה הצליל עבור הצד שאיתו מדברים בדיבורית, נורא נמוכים. כפתורים קטנים.
נרכש ב-02/09.זהו אחיו הקטן של ה-KDBT1, יש בו פחות Features (אין USB, אינו תומך ברדיו לוויני), אך הוא עולה הרבה פחות ממנו.הצליל המתקבל נקי ביותר, עם מגוון משחקים לאודיופיל המושבע.קל מאוד לנווט בין הפונקציות. לקח לי 5 דקות ורפרוף קטן במדריך למשתמש הכתוב בשפה האנגלית כדי לסדר את רוב האופציות, כולל סנכרון עם הסלולר.איכות השמע כאשר משתמשים ב-BT מצויינת ומכיוון שניתן לסנכרן הרבה מספרי טלפון ולשלוט על קבלת שיחה ו-SMS חוסך את הצורך בדיבורית BT.מנגן גם MP3, כולל הצגת ID3.
מבית טוב (JVC)
איכות שמע מצויינת
מס' רב של אופציות ב-BT (סנכרון של עד 50 מספרי טלפון, שליטה על קבלת שיחה ואפילו SMS)
איכות שמע מצויינת
ממש לא קריטי אבל:
אין USB
אין הכנה לרדיו לוויני
כאשר מקבלים שיחה ב-BT, לעיתים הצד השני שומע קצת הד.
אין USB
אין הכנה לרדיו לוויני
כאשר מקבלים שיחה ב-BT, לעיתים הצד השני שומע קצת הד.
מולטימדיה לרכב JVC KDBT11