LX8 Cordless Laser Mouse Logitech לוגיטק

לחצנים:

3 עליונים, 2 צדדיים, גלילה עליון - 4 כיוונים

נמצאו 6 חוות דעת על מוצר LX8 Cordless Laser Mouse Logitech לוגיטק

עכבר מאוד ארגונומי, אלחותי, בעל מגע נעים מאוד אפילו כשקר בחורף.יש לי אותו מעל שנה ועדיין לא החלפתי סוללות.כפתורים משני צידי העכבר מאוד נוכים במיוחד בזמן גלישה באינטרנט.
מאוד ארגונומי, נעים למגע, לייזר ולא אופטי, אלחותי חיי סוללה ארוכים מאוד.
טווח קליטה לא גדול
נצמא אצלי בשימוש מזה כחודש . נוח מאד להתקנה ושימוש , כאשר אהבתי מאד את הפטנט בו המקלט USB "מתלבש" על תחתית העכבר , מכבה את מתג ההפעלה בהכנסתו, ומדלליק אותו בהוצאתו.מעריך מנסיון אישי את המותג LOGITECH מבחינת אמינות , שימושיות ועיצוב לאורך זמן - רואה גם בעכבר הזה הקלקה איכותית, עיצוב מוקפד ודיוק.
איכותי ואמין , עיצוב, נוחות שימוש והתקנה , מותג ,
מחיר
מאור photo
מאור
20.03.2009
מוצר מצויין שנותן תמורה מעולה ביחס למחיר. עכבר מאוד מדוייק וממש חסכוני בסוללות. אצלי כחצי שנה ועדיין לא החלפתי סוללות. הכפתורים בצדדים קצת מציקים אבל רק בהתחלה עד שמתרגלים לזה. מומלץ בחום!
מדוייק
חסכוני בסוללות
אין בעיות קליטה בניגוד למה שרשם המגיב מתחתי.
אולי הכפתורים בצד אבל ברגע שמתרגלים הם אפילו הופכים ליתרון.
רכשתי את העכבר לפני כחודשיים, מאוכזב, עד היום לא התסדרתי איתו, מרחק הקליטה נמוך מאוד ויוצא המון פעמים שהלחיצות אינם מתקבלות, גם כשמתקבלת שיחת טלפון הקליטה הופכת מקרטעת משהו.מוצר יקר ותמורה נמוכה למדי ומאכזבת נורא.
עכבר יפה
מרחק קליטה נמוך מאוד
אחיזה לא נוחה
מ photo
מ
13.12.2008
אני משתמש בעכבר כבר חודשיים ואני מקבל תמורה רבה למחיר שלו עכבר מדויק ונוח מאוד לאחיזה הסוללה מאוד חזקה עדיין לא החלפתי פעם אחת מה שמציק זה הלחצנים שיש לו בצדדים שלפעמים אפשר ללחוץ עליהם בטעות חוץ מזה אין מילים פשוט מצוין !!!
מדויק
נוח לאחיזה
חיי סוללה
למי שיש ידיים גדולות קצת תיהיה בעיה
הלחצנים בצדדים בטעות אפשר לגעת בהם
אורח photo
אורח
07.11.2008
מוצר מעולה בהשוואה למחיר מדויק מאוד מתכייל בעזרת דונגל USBלעומת עכברים אחרים שמצריכים עוד "אנטנה" על השולחן אע"פ שחיברתי את הדונגל ליציאצ USB שמאחורי המחשב לא הרגשתי ניתוקיםהעכבר אצלי כחצי שנה ועדיין אני עם אותם סוללות
לייזר {חסכוני ומדויק יותר}

שתי כפתורים בצדדים שניתן לכוון אותם כרצונך