HP

סקירת Wisebuy ‏
ינון חיימי , 15.05.2009
8.3
ציון WiseBuy
איכות טובה מאוד בהדפסה והעתקה של טקסט , איכות סריקה טובה, מהירות עבודה מצוינת, שקטה יחסית
איכות העתקה בינונית של תמונות, מגש ההזנה בולט וחשוף
בשורה התחתונה
M1522nf היא מדפסת זריזה ואמינה שתתאים למשתמשים ביתיים שמרבים להדפיס או למשרד קטן. כמו ברוב מדפסות הלייזר, גם ממנה אל תצפו לאיכות מזהירה בהעתקה ובצילום של תמונות, ואם תכונה זו פחות חשובה לכם, ה-M1522nf היא פתרון נוח ומומלץ.
שרון photo
שרון
29.06.2010
לא ממליצה כלל על מדפסת זו.תוך שנה אחת בלבד התקלקל פעמיים ה-Motherboard.פעם ראשונה עוד יש אחריות לתיקון של HP אך קלקול שני אחרי שנה וחודש כבר מחוץ לאחריות והחלק הזה עולה כמו המדפסת בעצמה.
אין
כל שני וחמישי מאבדת קשר עם המחשב.
צריך לאתחל אותה מחדש אחרי כל איבוד קשר עם המחשב.
חי photo
חי
25.06.2010
רכשתי מדפסת זו לפני שנה ושלשה חודשים. עדיין לא סיימתי את מחסנית הטונר שבאה עם המדפסת כאשר המדפסת חדלה מלתפקד. כאשר אני מפעיל אותה התוכנה לא מצליחה להיטען ולא ניתן לבצע כל פעולה (הדפסה, סריקה, פקס). במעבדת ניר-טק מסרו לי שלוח האם טעון החלפה אולם עלות החלק והעבודה כמחירה של מדפסת חדשה. כעת אני קורא חוות דעת של לקוחות נוספים שנתקלו בבעייה זהה ומסתבר שהן המשווקים והן hp מודעים לנושא ומכאן שיש כאן בעיית אמינות הן של המשווקים והן של hp. יש בדעתי לבקש שיתקנו את המדפסת או שיחליפו אותה על חשבונם ואם זה לא יקרה כמובן שאין סיכוי שארכוש שוב מדפסת ממשווק זה (ניר-טק) או מתוצרת hp.
לא מצאתי.
להישמר ולא להתפתות למחיר הנמוך. יש לכך כנראה סיבה. שומר כספו יתרחק ממדפסת זו!
חברים תעשו טובה אל תיקנו אותה!ערכתי סקר שוק רחב ואני ועוד 5 חברים רכשנו מוצר זה סה"כ 6 מכשירים מתוכם ל 3 מכשירים (50%) התקלקל הבקר הראשי (מוכן לתת פרטים לכל מי שירצה זאת האמת מוכן לתת שמות )אצלי באופן אישי לאחר 50 הדפסות (כמה חודשים לא הדפסתי בה הרבה רק בתור פקס)לחברי הוחלפה למדפסת חדשה, לי סירבו להחליף ותיקנו אותה התיקון כמובן גרוע היות ומדובר בחלק המהווה 90 מהמכשיר כמו כן חבר שערך מחקר רחב יותר כי גילה למדפסת זאת קיימת בעיה סדרתית (קיבל על כך אישור מ HP העולמית) וכנראה שהיה יותר תקיף ולכן הוחלפה לו למדפסת חדשהלי כמובן שיקרו ואמרו לי שלא החליפו לו (בהתחלה אמרו שאין מצב ולאחר שמסרתי שם אמרו לי שהחליפו לו למחודשת - שקר )מה שלא נכון הוא קיבל מדפסת חדשה לגמריא ל ת ק נ ו !!!!מוכן לספק שמות לכל מי שמעוניין
מדפיסה מהר
ידידיות למשתשמש
חיבור רשת
לא אמינה!!!!!!!!!!!!!
סריקה בינונית
מדפסת משולבת מעולה!!יש לי אותה גם בעבודה וגם בבית, אני משתמשת בה בכמויות, והתוצאות משביעות רצון!!
איכותית
חזקה
קלה לשימוש
הדפסה מהירה
ההדפסה זורמת וחלקה
שימושית מאוד
ללא תקלות תקופת זמן ארוכה מאוד
לאחר שימוש רב במגש העליון לשליחת פקסים, התפיסה האוטומטית קצת רפויה וע"כ יש לעזור לדף להתפס ולהמשך לתוך המדפסת
רכשתי את המדפסת לפני שנתיים. התקנת התוכנה וחיבור לרשת קלים. איכות הדפסה ופונקצית פקס טובים מאוד. איכות העתקה טובה. איכות הסורק משביע רצון (החל מ- DPI 600 ). מזין דפים אוטומטי מתפקד טוב. לאחר חיבור מדפסת הסתבר שבמידה שאני מנסה לפתוח Windows Explorer מיד לאחר עלית ה-,WINDOWS מערכת הפעלהXP "קופאת" למשך כדקה וחצי. זה דבר מאוד מתסכל. במידה שמתקינים את הדרייברים ללא פונקצית סריקה, התופעה הנ"ל נעלמת אבל הסורק לא עובד. אני השתמשתי בדרייברים ו-Firmware מעודכנים. פניתי ל-HP והם אמרו שהם לא מכירים בעיה זאת. עם זאת קראתי שהבעיה כבר מוכרת אצל משתמשים אחרים. נאלצתי לחיות עם זה.בעיה נוספת שמפריעה , היא הראש של מאוורר הקירור. המאוורר משמיע זמזום בצליל גבוה, שקט אבל מטריד. הבעיה העיקרית שעליה אני מתלונן ומזהיר, היא בעיית אמינות. כאמור רכשתי את המכשיר לפני שנתיים. המכשיר בשימוש ביתי והספקתי להדפיס בערך 2000 דפים בלבד. המכשיר התקלקל ובהפעלה הופיעה תקלה: SCANNER ERROR #5. באינטרנט מצאתי שזאת תקלה ידועה, אבל לא כתוב מה לעשות. פניתי לשרות HP והם אמרו שהם מוכנים לבדוק תמורת 100 ש' מה הבעיה ולתת לי הצעת מחיר לתיקון. הם אמרו שזה טבעי שמדפסת HP מתקלקלת בצורה כזאת לאחר הדפסת 2000 דפים. פניתי לשתי מעבדות אחרות. שתי מעבדות אמרו, שהתקלקל כרטיס אם (ראשי) ולא כדאי לתקן את המדפסת מכיוון שהתיקון יעלה כמעט כמו עלות מדפסת חדשה. הם אמרו לי שזאת תקלה ידועה במדפסת הזאת . הם אמרו שמדפסות ה-HP הזולות לא אמינות כמו מדפסות HP היקרות יותר. עכשיו החלטתי לרכוש מדפסת אחרת. במעבדה אמרו לי שבמידת הצורך ניתן יהיה לתקן אותה, מכיוון שלא הכול בנוי על כרטיס אחד. בסיכום אני לא ממליץ לקנות מדפסת HPזאת.
איכות הדפסה ופקס
קלות התקנת תוכנות וחיבור לרשת
לא אמינה
רעש מאוורר
לא ניתנת לתיקון
"תוקעת" מחשב לאחר עלייתו
מידות גדולות
מדפסת מעולה מדפיסה במהירות יעילה ואינה נתקעת רק לעיתים נדירות מאד מצויינת למשרדים מומלצת ממש בחם
מהירה ונוחה לתיפעול
גדולה מדאי לבית יותר משרדית
קניתי אותה לפני כחודש,עובדת מצוין, מדפיסה מהר,ממליצה בחום! הרבה יתרונות,וממש לא מצטערת שקניתי אותה.שווה כל שקל.
מהירה, עובדת מצוין,
זולה מאוד.
קצת מרעישה.
סהכ מדפסת מעולה ושווה את המחיר.
כסטודנטית אני מדפיסה מ-ל-א והמדפסת הזאת פשוט מצילה אותי, חוסכת לי ופשוט מעולה.. מהירה מאוד ולא מרעישה בכלל
מהירה, לא מרעישה, איכותית ומקצועית
נתקעה לי פעם אחת אבל זה היה חד פעמי...
אדם photo
אדם
31.12.2009
ממליץ בחום !! ויש דריברים לחלונות 7 ! גם מדפסת מהירה ,גם מכונת צילום זריזה, גם פקס מהיר ,גם סורק מסמכים בצבע למחשב ! רכשתי לעבודה במשרד חיברתי לרשת ,שולח הדפסות ופקסים מכל מחשב תמורה מלאה לכסף ! פנלים בעברית וקרילית אין באנגלית ?קלה מאוד לתפעול 10,000 דף שחור לבן למי שלא זקוק לצבע כמוני.חשוב לקבל אחריות ,מדפסת ראשונה שקיבלת לא היתה תקינה והוחלפה בחדשה אחרת.
אמינה ,מהירה בכל הפעולות הדפסה צילום שכפול פקס .
ליזר המהירה ביותר שראיתי
חיבור לרשת ממש מעולה מאפשר הדפסה או שליחת פקס מתחנות שברשת ביתית או משרדים
ממליץ בחום לבית (שמדפיס הרבה סטודנטים וכ"ב ) עלות הדפסת דף
זולה מאוד ביחס להדפסה במדפסת דיו
גם לעסק קטן כאן זה תלוי בנפח ההדפסות לדעתי עד 5-10 תחנות
אין ריח של טונר
האמת לא מצאתי
הסורק אולי טיפה איטי כשאני שם חבילת ניירות לסריקה במזין הניר (פדר)
למי שזה חשוב היא קצת גבוהה ועלולה לחסום פתיחת חלונות
אזהרה: למדפסת אין כרגע (סוף 2009) דרייבר לחלונות 7. למרות שחלונות 7 קיימת כבר בשוק מזה מספר חודשים, חברת HP לא טורחת לספק דרייבר מעודכן למדפסת.אי אפשר לשלוח פקס ישירות מהמחשב ולא ניתן לנצל את מלוא הפונקציות של המדפסת.ממליץ לא לרכוש אותה לפני שחברת HP תמהר ותעדכן את הדרייבר.
בגלל שאין דרייבר, אתה נאלץ להדפיס מראש כל מסמך שאתה מעוניין לפקסס והייתרון בזה הוא שאתה שורף את כל הכסף שלך על דפים מיותרים ומחסניות טונר מיותרות.
זה בטוח ייתרון גדול ליצרניות הדפים והמחסניות
אין דרייבר לחלונות 7 ולאף אחד ב-HP זה כנראה לא מזיז.
דבר ראשון המדפסת עובדת בצורה מצויינת.מדפיסה במהירות ללא השהייה מיותרת. אני מרוצה. בניגוד לחוות דעת אחרות, יש לי מענה קולי של בזק, והפקס עובד עם זה מצויין.כשמגיע פקס ואני לא בבית, זה פשוט מאוד עובר למענה הקולי, ואז כשאני מגיעה הביתה, אני מדפיסה את הפקס דרך המענה קול של בזק.
שקטה
חסכונית בזמן השהייה
יורה דפים במהירות
כשאני רכשתי את המחיר, היא הייתה המדפסת (לייזר) הזולה ביותר.

פיצ'רים נחמדים
היא בטח לא עובדת כמו מכונות שעולות יותר, מקצועיות יותר.

אבל בסה"כ- מספקת את הסחורה.
מדפסת מעולה! מספקת את כל צורכיו של הבית או העסק הקטן. ועושה את העבודה בצורה מושלמת וחלקה, יחס מחיר-תמורה גבוה מאוד. ומומלצת בחום,יתרונות: מהירות-הצלחתי להגיע איתה למהירויות הדפסה מהירות יותר מאלו שהצהיר עליהם היצרן,איכות-איכות ההדפסה גבוה מאוד ביחס למדפסות אחרות,פקס-הפקס מתפקד בצורה יוצאת מן הכלל ללא כל התערבות או בעיות,חסרונות: רעש-המדפסת יחסית "רעשנית" בהשוואה למדפסות אחרות. אם כי לא בצורה חמורה מאוד,איכות החומר-איכות הפלסטיק של המדפסת לא מהטובים ביותר בשוק המדפסות. ורחוק מלהיות איכותי, כמו כן יש בה הרבה חלקים העשויים להישבר בקלות רבה מידי,
למעלה
למעלה
אצלי כבר עוד מעט שנה ועד עכשיו אני מתקשה להאמין שאת כל זה קיבלתי במחיר כל כך נמוך. מדפיסה בקצב נהדר ובאיכות טובה. סורקת מצוין. ישנם שני מזיני דפים (מלבד הראשי) שעושים גם עבודה מצוינת. פאנל בעברית (המסך אבל באנגלית). התוכנה של HP מצוינת בניגוד לניסיון שהיה לי איתם עם המדפסת הקודמת שלי. התמיכה של HP בטלפון מצוינת ומקצועית (לאחר הפניה אפילו התקשרו אלי כדי לוודא שהכל היה לשביעות רצוני). ישנו חיבור רשת שעובד נהדר אך ורק אחרי שמגדירים IP קבוע לכל המכשירים ברשת. אני סטודנט וקניתי אותה לשימוש ביתי, היא יחסית גדולה ולא שיא היופי ולכן לדעתי כדאי לשים אותה באיזה פינה נידחת בבית.
תמורה נהדרת למחיר - אין מקביל לה במחיר הזה.
כבל רשת!
שירות מקצועי ואדיב של HP.
כאשר הIP-ים לא היו קבועים אז היא עשתה לי מדפי פעם בעיות התחברות.
רכשתי את המדפסת הזו למשרד שלי,עובדת בעומס גדול מאוד ללא תקלות הדפסה,מערכת הסריקה באמצעות הזנה מלמעלה תקעה פעם אחת נייר והתקלקלהחוץ מזה מכשיר ממש טוב, גם סורק גם מכונת צילום טובה, גם פקס.רכישה טובה !! מומלץ !!
מכונת צילום מצוינת, סורק בינוני : במידה ורוצים לסרוק מס' רב של דפים סורק מאוד לאט כמו כל המכשירים הקטנים.
מערכת הזנה לסריקה מאוד עדינה מתקלקת מהר - בגל סיבה זו הורדתי כוכב אחד.
מכשיר גדול ממדים זקוק להרבה מקום על השולחן.
אני סטודנט, והחלטתי לרכוש מדפסת לייזר לאחר שראיתי שההוצאות שלי על קניית ראשי דיו למדפסת הזרקת הדיו הישנה שלי היו גדולות מדי ולא משתלמות. בגלל שאני מדפיס בעיקר מסמכי טקסט, העובדה שהמדפסת מדפיסה רק בשחור-לבן, לא מפריעה לי. המדפסת אצלי מעל לחצי שנה ואני מרוצה מהאיכות שלה מהספק הטונר שעד כה לא הייתי צריך להחליף. אני אוהב את מזין הדפים האוטומטי, שמאפשר להכניס חבילת דפים לסריקה אוטומטית (או לצילום או לשליחת פקס). איכות הסריקה גבוהה. חיברתי את המדפסת לראוטר ובכך היא משרתת לי את 3 המחשבים שיש לי בבית. דיסק ההתקנה שבא עם המדפסת מאפשר התקנה והגדרה של המדפסת בצורה אוטומטית, ללא צורך להתעסק בהגדרות ב-windows להתאמת העבודה של המדפסת ברשת - מריצים את ההתקנה מהדיסק פעם אחת על כל אחד מהמחשבים שמחוברים לראוטר, ומיד אחרי זה אפשר להדפיס ולסרוק מכל אחד מהמחשבים.
איכות גבוהה בהדפסה ובסריקה, מזין דפים אוטומטי שמקל על העבודה, מתפקדת גם כמכונת צילום מהירה וגם כפקס, עובדת ברשת
המכשיר הוא יחסית גדול ותופס לא מעט מקום וגם כבד למדי. כדאי לוודא האם יש מקום בחדר למיקום מדפסת במימדים כאלה
קניתי לפני שבוע. יש לי חברים שקנו לפני שנתיים. מאוד מרוצים.HP החברה המובילה בזה.מקבלים 4 מוצרים ב-1.נוח להפעלה, נוח להתקנה.
אמינות של HP.
יש אחראיות יצרן שנה.
הטונר לא נגמר מהר.
מעולה לבית.
החיסרון היחיד גדולה וכבדה ותופסת הרבה מקום.
מגיעה עם לחצנים בעברית- אפשר להחליף בחינם לאנג'.

אחרון
1 2