1)איכות סאונד מדהימה
דירוג עולה
דירוג יורד
אייל
22.11.2008
מוצר מצויין, נוח מאוד ומחזיק המון זמן (כ-6 שעות-באמת 6 שעות,לא רק סתם הצהרה של היצרן), איכות סאונד מדהימה פשוט,כל צליל וצליל נשמע בצורה מושלמת, זה כמו לגלות תחום שונה של אוזניות שבאמת שום אוזניות אחרות כמעט ובכלל לא מתקרבות לאיכות שלו, ידידותי למשתמש-אין צורך בהגדרות מיוחדות-מחברים ומאזינים, כמו שאני מאמין שכבר הבחנתם התושבת והאוזניות פשוט מרשימים וממחישים את היוקרה שבמוצר הזה,נוח מאוד לטעון את האוזניות פשוט בהנחה על התושבת.כאשר המשדר עובד ואין סאונד או שיש סאונד ממש חלש שומעים רעש של זרם,מבדיקה באינטרנט עולה שזהו חסרון ידוע באוזניות הללו-אין לי מושג למה מישהו יאזין באוזניות בווליום כל כך חלש (זה רק כשהסאונד ממש אבל ממש חלש) לכן החסרון הזה הוא לא גורם בכלל בדעה שלי.עוד חסרון הוא שלמרות שמוצהר שהאוזניות מסוגלות לשדר עד 30 מטר-בפועל עם קירות בדרך אז זה מקסימום עד לחדר הסמוך + מטר או שנייםלסיכום:רק בגלל המחיר הגבוה עדיף רק למי שהניידות מאוד חשובה לו לקנות את האוזניות הללו, אם מתישהו יהיה להם מחיר עממי- יהיה כדאי מאוד לקנות אותן.
1)מחיר מאוד גבוה
2)צליל של זרם בווליום נורא נורא נמוך (מציין את זה למרות שתכלס לא תתקלו בזה)
2)צליל של זרם בווליום נורא נורא נמוך (מציין את זה למרות שתכלס לא תתקלו בזה)
lior
26.09.2008
מדובר במוצר שהוא שיא הטכנולוגיה מבחינת אוזניות ומבחינת אוזניות אלחוטיות.התפלאתי שיש סאונד כזה באוזניות ועוד בכלל באלחוטיות. אין מילים.
מדהים! פשוט מדהים!
אין!