APEX DP115

ללא משיבון פנימי
דיבורית:

כולל דיבורית

נמצאו 6 חוות דעת על מוצר APEX DP115

מוצר פשוט גרוע.קניתי אותו בחודש דצמבר 2006 וכעבור חודשיים הפסיק לתפקד כליל.בחברה החליפו אותו למכשיר חדש שלא הספיק להיות תקין יותר מיום אחד בלבד.שוב קיבלתי במקומו מכשיר חדש ששבק חיים כעבור שלושה ימים.בסופו של דבר קיבלתי את כספי בחזרה.עדיף לרכוש טלפון טוב במחיר קצת יותר יקר.
תפריט וזכרונות בעברית. מסך צבעוני.
מקשים קשים. כעבור זמן קצר שבק חיים ואיבד את החיבור לקו.
רכשתי בינואר 2007 לדעתי תמורה מלאה לכסףיש בו הרבה פונקציות יחד במכשיר אחד ,דבר שחיפשתי ,כגון:אפשרות חיבור דיבורית אוזן(צריך לרכוש בניפרד),רמקול,מזכירה אלקטרוניתמסך צבעוני.שמיעה טובה גם בדיבורית אוזן וגם ברמקול.טווח קליטה מכובד (בדקתי)תפס לחגורה
קל,תפריט דומה מאוד לטל' סלולרי,סוללות AAA,ספר טל' גדול,צילצולים פוליפונים
מקשים לא הכי איכותים,המזכירה מקליטה הודעות למשך דקה אפילו שהמתקשר סיים וניתק(קצת ביזבוז של זיכרון הקלטה מתוך ה-11 דקות שיש)
ביחס למחיר, הטלפון נותן הרבה - מסך צבעוני ומואר, שיחה מזוהה וזכרון עד 50 מספרי טלפון, בדומה לטלפונים הסלולרים.עם זאת, עושה רושם שלא הושקעה בטלפון מחשבה רבה מצד היוצר - התפריטים לא כ"כ אינטואיטיבים וזה מאוד מאוד מעצבן שלא ניתן ללחוץ על כפתור END שיחזיר אותנו להתחלה. השמע בו הוא טוב, כמו בכל טלפון DECT אחר שפגשתי, ועד כה לא ניתקלתי בבעיות חיבור כלשהן. סה"כ קנייה די טובה, אך אם אתם מוכנים להשקיע עוד, הייתי ממליץ על דגם אחר.
זול ביחס למה שהוא נותן - מסך צבעוני, צלצולים "נעימים" ובכלל מבנה מודרני המזכיר טלפון סלולרי.
בניגוד לכמה טלפוני DECT שהתנסיתי בהם והיו עם תפריט מאוד לא ידידותי (פשוט צריך לזכור את מספר האופציה שצריך לכוון), לטלפון הזה יש תפריט דפדוף ממש כמו בטלפונים סלולרי.
לדעתי השמיעה בו היא טובה מאוד, כמו בכל טלפון DECT שהתנסיתי עד היום.
סוללות נטענות מסוג AAA שניתן לקנות כמעט בכל חנות היום, ולא צריך לחפש דגם מיוחד של סוללות.
השלוחה בעלת רמקול המאפשר דיבור ללא הצמדה לאוזן.
הטלפון נראה כאילו הוא לא יושב טוב בבסיס, והחיבור שלו לבסיס ממש עדין.
התפריט, כמה שהוא חדשני יחסית, טיפה מעצבן כי לא ניתן ללחוץ על END או משהו כזה, אלא צריך ללחוץ את כל הדרך "חזרה" עד למסך הראשי.
המקשים לא משהו. צריך ללחוץ מעט חזק.
לדעתי השמע בשלוחה, כאשר לא מדברים במצב של "רמקול", היה יכול להיות חזק יותר.
yehuda photo
yehuda
10.10.2006
לא ממליץ בכלל,, מכשיר אינו שימושי בכלל ואף מטריד לפעמים בצלצולים מיותרים. הייתי מסתכל על אופציות אחרות בשוק לפני בחירה
לא מצאתי יתרונות מהותיים כלשהם במכשיר זה בהשוואה למכשירים דומים בשוק.
- הטלפון ממשיך לצלצל 4 צלצולים לאחר מענה
- מאחר שכך, המזכירה נכנסת לפעולה אם לא ענית מייד
- הודעות מוקלטות באיחור ועל כן מפספסים את תחילת ההודעה
מישה photo
מישה
23.09.2006
שווה את המכיר ואני יחזור לכו להגיב אחרי שיהיה לי אותו כמה זמן!בנתיים קניתי אותו ב24.09.06 ואני מרוצה מאוד!
לעומת הבחור מעליי...המכשיר יחסית זול לתכונות שלו (DECT,SMS)
עיצוב יפה מאוד!! שחור יוקרתי וקומפקטי מאוד!
שמיעה טובה מאוד ללא הד!
ספיקר חזק ונוח מאוד שומעים ממרחק.. וגם מהצד השני שומעים אותך!
מסך אומנם קצת קטן מידי..אבל לא צריך יותר
רשימת טלפונים עד 50 איש !
נוח וקל לתיפעול!
יש הרבה צילצולים יפים לבחירה!
מסך קטן אולי קצת.
זה בנתיים מה שמצאתי.
איין בחירה גדולה של רקעים.
איין זיהוי מיתקשר..צריך לתאם עם בזק!
הטלפון לא זול ולא איכותי . לולאי הייתי יכול להחזיר את הגלגל לאחור לא הייתי קונה!
יש לו משיבון פנימי-דיגיטלי. 2 סוללות אצבע נטענות , לא סוללה מיוחדת שעולה הון
רעשים חזקים. מסך קטן (פחות מכפי שנראה בתמונה)! לא שומעים בצד השני את מה שאתה אומר אים לא מכניסים את הטלפון ממש לתוך הפה! תפריט ממש לא נוח לא ידידותי