נוח מאוד
גלילה עליון, 3 עליונים, 2 צדדיים
נמצאו 6 חוות דעת על מוצר MX400 Logitech לוגיטק

roy
12.09.2011
נקנה ב2007עד היום הוא עובד מעולהלא היה לי איתו בעיות אף פעם.הוא נוח מאוד, שני מקשים של "אחורה קדימה"החומר מאדה זעה ככה שהעכבר לא מחליק גםאחרי שעות של ישיבה על המחשבאין

Ziggy
03.09.2010
עכבר מעולה, מדוייק ברמות מטורפות. מהיר, ניתן להגדיל רזולוציה לרמה שתזוזה של 5 מ"מ תגיע מקצה לקצה של המסך. מעולה לעצלנים.מדוייק ומהיר. בלי לחצנים מיותרים בכל פינה.
לחצן אמצעי קשה, ובלי קליק, מותאם ליד ימין בלבד, יקר יחסית למה שהוא מציע.

מוצר איכותי אמין מעוצב ברמה גבוהה חברה מוכרת אחריות מורחבת שנתיים עם העכבר אחת הרכישות המוצלחות שלי ממליץ בחום.מתאים גם לכפות ידיים גדולות 7 לחצני שליטה יושב טוב ליד כל מקלדת המחיר והחברה ממליץ למי שמחפש לא להחליף עכבר כל שנה .
מתאים למערכות אקס פי וויסה צריך לבדוק למי שיש ווינדויס 7

בא מחברה איכותית וידוע מאוד, נקנה לפני כמה שנים ועדיין נראה ועובד כמו חדשלייזר בלתי נראה מאוד נוח בכלליכפתורים חזרה וקדימה מאוד נוח לשימושכפתור ימינה\שמעלה בגלגלת חסר שימוש לגמרילוגי-טק במילים אחרות - איכות
ליזר לא אדום
נראה טוב
יש חיבור USB ו PS2 (אם מתעם)
ליזר לא אדום
נראה טוב
יש חיבור USB ו PS2 (אם מתעם)
כפתור ימינה שמאלה חסר שימוש

עכבר חמוד מבית לוג'יטק, בעל לחצני צד שעוזרים לנווט בדפדפן. מומלץ ביותר למי שלא חייב עכבר אלחוטי שצורך סוללות בלי סוף. ארגונומיה נוחה לכף היד. הנדסת אנוש גבוהה, מקשים נוחים, עכבר יפה ונוח.
טרם מצאתי

נקנה בתחילת מרץ 2007מומלץ מאוד, 4 מקשי שליטה על פעולות במחשב, שכולם ניתנים לתיכנות פונקציית פעולה.בגלגלת יש 3 פעולות, לחיצה , קליק ימינה וקליק שמאלה שכל שלושת הפעולות ניתנות לתיכנות.כך שיש לנו סך הכל 7 אפשריות שליטה.מגיב מהר מאוד ובתנועה חלקה.אפשר לתכנת את יחס תנועת העכבר על גבי השולחן ליחס תנועת הסמן על גבי המסך, מה שמאפשר לכל אחד לתכנן יחס רגשיות תנועה כפי שנוח לו.ארגונמי, ונוח גם בכף יד גדולה יחסית.
שליטה מצויינת על פעולה של כל כפתור.
שליטה מצויינת על פעולה של כל כפתור.
לא מצאתי

MX400 Logitech לוגיטק