מאפייני מפתח
נמצאו 9 חוות דעת על מוצר DI604 D-Link
-
מיין לפי: תאריך
-
תאריך
-
דירוג עולה
-
דירוג יורד
ירון
21.04.2008
חוות דעת
לטעמי לא כדאי לרכוש את המכשיר. בכל מספר ימים יש לנתק אותו מהחשמל ולהחזירו שוב ע"מ שיפעל ואין צורך להוסיף על כך מילים.
הגדרת הנתב יחסית פשוטה ונוחה לתפעול.
בכל מספר ימים יש צורך לאתחל אותו מחדש (ע"י ניתוק החשמל). לאחר ניסיונות רבים לאבחן את הבעיה, אין לי ספק כי מדובר בכשל של המכשיר.
חוו"ד עזרה
0
חוו"ד לא עזרה
0
חוות דעת
ראוטר נחמד בסך הכל, ידידותי ונוח לגישה והתקנה.יש בעיות עם פתיחת פורטים- הראוטר לא נותן לפתוח יותר מ20 פורטים בערך ואם רוצים לפתוח למשל 5 פורטים של נגיד 1000-1005 צריך למלאות 5 טפסים שונים שבכל אחד 1000, 1001 וכו'...בסך הכל הוא טוב, אם הממשק של פתיחת הפורטים היה נוח יותר הוא היה ראוטר מעולה.
מהיר
קטן
חברה אמינה
קטן
חברה אמינה
מספר מוגבל לפתיחת פורטים.
מתחמם.
יש לנתק ולחבר מדי פעם.
מתחמם.
יש לנתק ולחבר מדי פעם.
חוו"ד עזרה
0
חוו"ד לא עזרה
0
א
21.01.2007
חוות דעת
רכשתי את המוצר לפני מספר שנים, מכשיר קל להגדרה, ופתר לי המון בעיות קודמות.אכן אחת לתקופה ארוכה צריך לבצע איפוס או לכבות אותו מהחשמל ולהפעיל מחדש, אבל בגדול ביצעתי זאת אולי 3-5 פעמים ויש לי את המכשיר כבר יותר מ-3 שנים.אני בהחלט ממליץ, אחלה נתב/ראוטר חוטי במחיר שווה לכל כיס שבהחלט נותן יותר מנתבים יקרים יותר .אני מבסוט ממנו בהחלט והמלצתי לחברים לרכוש אותו גם כן, לפחות לאלו שלא מתכוונים לארגן לעצמם רשת אלחוטית.תומך רק ב- ADSL לפי המפרט , יתכן ולא יעבוד טוב עם כבליםנתבים אחרים ידרשו ממכם הרבה יותר הגדרות.
פשוט להגדיר אותו, זול , חברה אמינה, קטן , נתב חוטי- הוא הכי אמין והכי בטיחותי בהשוואה לנתבים אל-חטיים
מציינים שהוא מתחמם, לא שמתי לב לזה ממש מעולם, לא ממש מתחמם, לפחות לא יותר מנתבים אחרים.
חוו"ד עזרה
0
חוו"ד לא עזרה
0
חוות דעת
אל תעשו את הטעות שעשיתי.קונים בזול ומשלמים ביוקר.הייתי בקשר צמוד עם התמיכה בארץ של DLINK וכלום לא עוזר.הנתב ממשיך להתנתק. בסה"כ מחובר ל-3 מחשבים שהתחלפו עם הזמן ותמיד חזרו בעיות. באופן כללי אם שומרים על מחשב נקי ללא ADWARE ובעיות כאלה הקשר צפוי לעבוד, אבל בבית עם ילדים אי אפשר לסמוך על זה וזה כנראה תוקע ותוקע את הנתב. צריך לעשות לו RESET לפחות פעם ביום. לא כדאי.
זול וקל יחסית להתקנה אבל משלמים ביוקר על כל הכאב ראש והסחבת שהוא יגרום בניתוקים
מתנתק ונתקע.... נוטה להתחמם, ממשק קונפיגורציה כבד ואיטי, לא תומך במדפסות
חוו"ד עזרה
0
חוו"ד לא עזרה
0
DI604 D-Link
החל מ- 0 ₪