3CRWE554G72 3COM

• מיין לפי: תאריך
  • תאריך
  • דירוג עולה
  • דירוג יורד
מוצר שערכו הרבה יותר גבוה מהמחיר !! מחיר כזה הוא בדיחה למכשיר של רמה כזאת . קניתי אותו היום אבל התעסקתי הרבה שנים עם מוצרי של 3COM לכן אני יודע שהם פשוט הכי טובים. ותאמינו לי לא התאכזבתי מהמוצר הזה גם.
קינפוג מהיר . מחברה בעל שם בין החזקים בעולם בתחום תקשורת. תומך גם ברשתות G וגם בB שמתאים למחשבי כף יד. כל התפריטים מסודרים יפה ונוח. כבל רשת בחבילה ! :) מגיע עם 2 אנטנות באופן דפולטיבי ולא כמו שאר הראוטרים עם אנטנה אחד ואופציה לשניה. וויזרד עצבני שעוזר לכוון רשת ממש תוך שניות. אופציה לתליה על הקיר.
חבל שבזמן קינפוג אין הסברים על כמה וכמה אופציות (לדעתי זו חובה למתחילים) יותר מזה אין פשוט מושלם.
התקנתי את הנתב הזה לחברה שלי בבית, החדר שלה עם הנת"ב יושב בתוך ממ"ד, והמחשב השני בחדר מרוחק, והקליטה כמעת מלאה ממש מדהים, אני סוגר את הדלת והחלון בממ"ד ועדין יש קליטה כמעט מלאה.
נתב פשוט מדהים, קליטה פשוט פנומנלית(משתמש בתקן חדש), התקנה קלה מאוד, והתמורה עולה על המחיר ביחס למוצרים אחרים.
מרוב שהקליטה טובה זה קצת מפחיד(אתם יודעים קרינה), ממשק קצת מסורבל, יש ויזרד אוטומטי...אבל מי שרוצה להגדיר כבלים בשונה מADSL (שזה רק להכניס שם וסיסמה) זה קצת יותר מסובך, או למשל פתיחת פורטים בנט יש ממשק יותר מסורבל מאדימקס למשל שמניסיון חוץ מהממשק הנוח הכל שווה ל*** בנתב הזה.
מזל photo
מזל
09.11.2006
אפשר לקלוט בקלות בכל רחבי הבית 2 קומות ובגינה ובמרחק גדול יחסיתאם אצטרך לעוד מקום אקנה את הנתב הזה בלי לחשוב פעמיים
שוווווה קניתי קינפגתי וזה עובד בלי בעיות עלות זולה וביצועים מעולים.
אני קניתי עכשיו =אוקטובר 06 ולא היה צורך להוסיף עדכון תוכנה - עבד מייד ובלי בעיות.
האנטנות יכלו להיות יותר חזקות הן נראות לי קטנות מידי ואם היו משקיעים בארוכות יותר הקליטה היתה עשויה להיות טובה יותר במקומות רחוקים יותר
חברה מוכרת, מוצר ידוע ואיכותי. לרוץ לקנות - המחיר והתמורה שווים את זה.
אחלה מכשיר, הסתמכתי על הדרוגים כאן ולא התאכזבתי. קליטה חזקה וללא הפרעות.
לא מצאתי. אבל בכל זאת - צריך להבין בתחום בכדי לסדר את ההגדרות הרצויות כמו שצריך.
אורח photo
אורח
12.10.2006
לרוץ ולקנות. מוצר שווה ונוח לקינפוג. גם יפה וגם אופה מומלץ ביותר. ועוד מילים כי צריך 10 מילים אז כתבתי
מוצר מצויין - בודאי ביחס למחיר. היו לי שני לינקסיסים לפני זה ושניהם התקלקלו.
לא מצאתי בינתיים. יכול להיות שכשאשתמש ביותר תכונות ... בעתיד נדווח לא מצאתי בינתיים. יכול להיות שכשאשתמש