נמצאו 23 חוות דעת על מוצר מדפסת HP OfficeJet 5510

אני מעריץ נלהב של מדפסות HP אבל הפעם הם פשוט פישלו בגדול. בכל פעם שאני צריך להדפיס או לשלוח פאקס, אני מתפלל שהמכונה האיומה הזאת תעשה את העבודה.הדפים נתקעים או שהמדפסת "לוקחת" מספר דפים בבת אחת. בעת נסיון לשלוח פאקס, הדף לא "נלקח" אל על פי שהדף מונח במקום.כדי לחדש את פעולת המכשיר צריך לכבות אותו אלא שלעיתים גם כפתור הכיבוי לא עוזר. הצג מציג הודעה "Shuting Down" אבל גם אחרי שעות כלום לא קורה. במקרים כאלה צריך פשוט לנתק את המכשיר מהחשמל ולחבר שוב. לעיתים צריך לחזור על התהליך מספר פעמים עד שהפעולה מצליחה.החלק העצוב בסיפור הוא שהבעיה ידועה ומתועדת בפרק "טיפול בתקלות" בחוברת המצורפת למכשירבנוסף, המדפסת מאוד מרעישה.בכל פעם שמדליקים אותה, מדפיסה דף נסיון.השם-HP. כשהמשיר סוף כל סוף עובד, ההדפסות ניראות טוב, הפאקסים מגיעים ליעדם והמסמכים הסרוקים מוצאים את דרכם למחשב. הפלא ופלא!
אני מתכוון בפעם הבאה לבחון מדפסות משולבות של חברות אחרות ולא ללכת בעניים עצומות על מוצרי HP. התאכזבתי קשות

יש לי את המדפסת כבר כמה שנים ואני מאוד מבסוט ממנה.היא עברה איתי את שנות התיכון שעמוסות בהדפסות והגשות.גם אח שלי שלומד גרפיקה נוהג לבוא הביתה ולהדפיס את העבודות שלובמדפסת שלנו בזכות האיכות.ולמרות כל החסרונות, אני נהנה מהמכשיר ומשתמש בו בקלות וביעילות.קודם כל מדובר במכשיר אחד מרוכז, נוח, איכותי ויפה.
איכות ההדפסה גבוהה מאוד - אפשר להדפיס תמונות על נייר תמונות,
וזה לא יראה כמו תמונה מודפסת.
כאשר מדפיסים באיכות רגילה המדפסת מדפיסה מהר מאוד והאיכות עדיין משביעה רצון.
קל ונוח להתקנה ולשימוש.
מחיר סביר מאוד.
יש לי את המדפסת כבר כמה שנים!! ולא נתקלתי איתה בבעיות רציניות.
אפשר לצלם ולשלוח פקס גם מהמגש וגם מהחלון. זה חשוב לדעתי שיש לסורק / מכונת צילום חלון כי ככה אפשר גם לצלם ספרים ולא רק מסמכים.
יש אפשרות שהפקס יפעיל מזכירה אלקטרונית, ויש אפשרות לשמור מספרי פקס בזיכרון.
איכות ההדפסה גבוהה מאוד - אפשר להדפיס תמונות על נייר תמונות,
וזה לא יראה כמו תמונה מודפסת.
כאשר מדפיסים באיכות רגילה המדפסת מדפיסה מהר מאוד והאיכות עדיין משביעה רצון.
קל ונוח להתקנה ולשימוש.
מחיר סביר מאוד.
יש לי את המדפסת כבר כמה שנים!! ולא נתקלתי איתה בבעיות רציניות.
יש אפשרות שהפקס יפעיל מזכירה אלקטרונית, ויש אפשרות לשמור מספרי פקס בזיכרון.
הדיו נגמר יחסית למדפסות אחרות מהר.
לפעמים הדף שמצלמים / סורקים נתפס במגש, אבל ממש לעיתים רחוקות.
התא הקולי של בזק והפקס בדרך כלל רבים מי עונה קודם.
לפעמים הדף שמצלמים / סורקים נתפס במגש, אבל ממש לעיתים רחוקות.
התא הקולי של בזק והפקס בדרך כלל רבים מי עונה קודם.

המדפסת הזו עושה את העבודה פשוט מצויין, בתור סטודנט לקראת תואר ראשון , עומדת יפה מאוד בלחץ ובעומס.הפקס עובד עצמאית, על אותו קו הטלפון של הבית, במילים אחרות אין התנגשויות בין פקס לטלפון. ברגע שהפקס מגיע לוחצים על 2 ספרות בטלפון והפקס מתקבל.מומלץ!איזו בובה של מדפסת!
שותה קצת את הדיו, אבל הכל בהתאם לכמויות ההדפסה שאני צריך, ואני צריך לא מעט. אני בדר"כ מדפיס באיכות טיוטה, והאיכות עדיין סבירה מאוד.

רינת
10.12.2005
סה"כ עובדת יפה למי שיש לו פקס עצמאי לכו על גרסאות לא משולבות או רק עם סורקמי סבכל זאת רוצה פקס עם הזנה: תשקיעו עוד קצת ותקנו דגם אחר..הדיו הספיק לי ללא מעט הדפסות,
הוציאה תמונות באיכות יפה,
סורק איכותי
שליחת פקס מרוכז (כמה דפים ביחד)
hp אמינים ומקצועיים, יש להם תמיכה נהדרת.
הוציאה תמונות באיכות יפה,
סורק איכותי
שליחת פקס מרוכז (כמה דפים ביחד)
hp אמינים ומקצועיים, יש להם תמיכה נהדרת.
מבחינת העיצוב: עשויה מפלסטיק זול ונראית הכי פחות מהודרת
יחסית לאחיותיה המשולבות (כולל דגמים פחות משוכללים).
מבחינת הרעשים: מאוד מרעישה בצורה לא כל כך מובנת עד שהיא מוציאה דף להדפסה
מבחינת עמידות: המדפסת אצלי פחות משנה והיא כבר התקלקלה
(בעיית חומרה) אני עתידה לקבל מדפסת חלופית וייתכן שזו בעיה לא מייצגת אבל
תחושתי היא כי המדפסת הזו עדינה מדי...
יחסית לאחיותיה המשולבות (כולל דגמים פחות משוכללים).
מבחינת הרעשים: מאוד מרעישה בצורה לא כל כך מובנת עד שהיא מוציאה דף להדפסה
מבחינת עמידות: המדפסת אצלי פחות משנה והיא כבר התקלקלה
(בעיית חומרה) אני עתידה לקבל מדפסת חלופית וייתכן שזו בעיה לא מייצגת אבל
תחושתי היא כי המדפסת הזו עדינה מדי...

מדפסת HP OfficeJet 5510