X6170 Lexmark לקסמרק

מוצר זה אינו זמין כעת לרכישה
מאפייני מפתח
רזולוציה מקסימלית:
 
DPI‏ 4800x1200
סוג הפלט:
 
צבעוני
מהירות הדפסה מקסימלית:
 
19 דפים בדקה

נמצאו 19 חוות דעת על מוצר X6170 Lexmark לקסמרק

  • מיין לפי: תאריך
  • תאריך
  • דירוג עולה
  • דירוג יורד
הוסף חוות דעת הוספת חוות דעת על המוצר
חוות דעת
גדולה ומגושמת, יקרה לתחזוקה, המון בעיות טכניות, דפים נתקעים כל הזמן, הדפסה איטית ובהשהייה, לעתים נתקעת, מבלבלת בזיהוי פקס לעומת שיחה.שלל תקלות: ניירות נתקעים במזין המסמכים, ניירות נתקעם במחסנית הזנת הנייר, הספקת הדפסה בגלל חוסר זיהוי פתאומי של מיכלי הדיו ועוד!זוללת דיו מזעזעת! דיו יקר מאוד! אין ערכות מילוי דיו!רועשת מאוד, גדולה מאוד! הפקס שאמור להיות עצמאי אינו מבחין שיחות טלפון נכנסות לבין קבלת פקס, ולכן לא פועל היטב - אין קבלת מסמכים אוטומטית, והמדפסת משתלטת על שיחות טלפון.
יתרונות
מוצר הכל באחד, אך כאמור אינו מוצלח.
ניטראלי
חסרונות
גדולה ומגושמת, יקרה לתחזוקה, המון בעיות טכניות, תקלות, זוללת דיו
חוו"ד עזרה
חוו"ד לא עזרה
חוות דעת
אני בטוח שיש רבות וטותממנה כיום היות והיא בשוק כבר כמה שנים.אצלי היא שנתיים בשימוש ביתי והיא נהדרת. כן היא רועשת ותופסת המון מקום אבל יש לה גם יתרונות (בהמשך). לי כמשתמש ביתי צנוע היא טובה היות ואני מחליף מחסנית רק פעם בחצי שנהש.
יתרונות
נוחה לתפעול
אפשרויות סריקה רבות כגון ישירות לקובץ או לדואר אלקטרוני או תוכנת עריכה
ניטראלי
חסרונות
רועשת גדולה ודיו טייפ יקר
חוו"ד עזרה
חוו"ד לא עזרה
יצחק photo
יצחק
18.12.2006
חוות דעת
מומלץ לשימוש ביתי. למי שיש ילדים שצריכים להדפיס עבודות צבעוניות בבית. אני מאד מרוצה.
יתרונות
בשימוש ביתי כשנה וחצי. מבצעת עבודה איכותית ומהירה ללא תקלות. שרות הלקוחות ואתר החברה נותנים מענה מקצועי לכל שאלה. פקס עצמאי הניתן לשליטה גם מהמחשב. קיבלה חוות דעת טובות לגבי אמינות באתרים שונים בחו"ל. מגיע עם טונרים גדולים ומלאים!!!
ניטראלי
חסרונות
דגם יחסית מיושן, גודל פיזי. מרעישה בזמן ההדפסה.(לא מצאתי הרבה). מומלץ לקנות.
חוו"ד עזרה
חוו"ד לא עזרה
חוות דעת
מדפסת זו נמצאת בשוק כבר כמה שנים וככל שעובר הזמן יש לה מתחרים רבים וטובים יותר.אני משער שמדפסת זו יכולה להתאים למישהו שדי צנוע בהדפסות שלו ומדפיס באופםן קבוע (כדי שהדיו לא יתייבש).אני לא רואה יתרונות במדפסת זו, אולי רק במחיר, אבל לאחר שייגמר הדיו אתם תעמדו בדילמה האם לקנות חדש או ממוחזר וזה עוד 100-200 שקל, כל כמה חודשים (תלוי בשימוש), אני חושב שלייזר יהיה בחירה נבונה וחסכונית יותר, למרות שמחירם יותר גבוהה בכמה מאוד שקלים (מתחילים ב1000)
יתרונות
היתרון של מכשיר זה נעוץ בכך שהוא משלב מספר מכשירים:
1.פקס, שימו לב יש תמיכה בפקס צבעוני אבל זה דורש שהצד המקבל או השולח ישתמש גם בפקס צבעוני,דבר שהוא די בספק ולכן לא שימושי ליום יום.
2.סורק- יש סורק וגם מזין דפים, אמור לחסוך זמן.
3.מדפסת- צבעוני וגם שחור לבן.
4. הפקס והצילום מסמכים אינם תלויים במחשב.
5. צילום מסמכים- ניתן לצלם עם מזין דפים,דבר שחוסך זמן רב. כמו כן יש שני כפתורי צילום: אחד לצילום שחור לבן ואחד לצילום צבעוני.
6.דרייבר - (לא יתרון ולא חסרון), אני משתמש במערכת הפעלה חלונות אקס-פי, בנתיים לא נתקלתי בתקלות יוצאות דופן שנגרמו מדרייברים של מדפסת זו.
ניטראלי
חסרונות
יש לא מעט ואני אפרט
1. הדפסת דיו - הדפסת דיו לעולם תפגר אחר לייזר, אין מה לעשות, בגלל שמכשיר זה מתבסס על דיו יש לו את כל החסרונות של דיו, אם אתם לא משתמשים בהדפסה על בסיס קבוע אז תצפו לכך שהדיו יתייבש לכם. בלייזר בעיה זו לא מהותית בכלל (יש לי מדפסת זירוקס שלפעמים הפסקה בין הדפסה להדפסה יכולה להיות אף חודש והוא עובד כבר 4 שנים בלי החלפת טונר). כמובן אם יש בעיה בהדפסה אתם צריכים לתפעל את המכשיר: לכוונן ראשים וכו'.
2. פקס צבעוני - זו אפשרות אבל קודם כל למעטים יש פקסים כאלה, נדרש פקס צבעוני מצד השני כדי שתוכלו להשתמש בפונקציה זו וחוץ מזה למה לבזבז דיו על טקסט או תמונות באיכות ירודה?!?!
3.גודל - רבותי זה גדול, תצטרכו לפנות מקום, כשפתחתי את המכשיר נדהמתי לגלות מהחלל שיש בפנים, מרשים מבחוץ זה כן.
4. תוכנות - לא משתמש, הורדתי דרייברים מהאתר, תוכנת סריקה של מדפסת זו לא הרשימה אותי (לעומת זירוקס), כשאתם רוצים לסרוק, אז יש לכם 4 הגדרות קבועות, אם אתם רוצים לשנות אז אתם צריכים להכנס לתפריטי משנה, ואני מתכוון לדברים בסיסים כמו לסרוק בגוון אפור במקום צבעוני, כמו כן אי אפשר לעשות זום כדי לראות יותר טוב גבולות סריקה, מה שאפשר לעשות זה לסרוק במידה גסה, ואז לחתוך בעורך גראפי.
העורך הגראפי של לקסמארק מאוד דל, כשאתם שומרים בפורמט JPEG הוא ישאל איזה איכות אתם רוצים: גבוהה,בינונית או נמוכה, במקום להציג אפשרויות של אחוזים ואופציות מתקדמות שאני רגיל להשתמש בהם, בכל מקרה יש מלא תחליפים כמו ACDSEE.
5. מזין דפים אוטומאטי-פונקציה זו אמורה לחסוך המון זמן כשאתם סורקים המון ניירת, אבל הבעיה היא שאתם צריכים תוכנה שתומכת בכך, לא היה לי דיסק של תוכנות לקסמארק ואני לא יכול לספר כל כך, ניסיתי עם תוכנה שבאה עם מדפסת זירוקס בשם:PaperPort ואני יודע להשתמש בה די טוב אבל היא לא הצליחה לזהות את לקסמארק ולכן לא יכולתי להשתמש במזין דפים כראוי. יתכן ואחרים הצליחו...
6. עלויות- ראשי דיו במדפסת זו הם דבר לא זול, דיו צבעוני בא במיכל משולב, שמחייב החלפת כל הצבעים כאשר צבע אחד נגמר, אם זה נראה לכם הגיוני אז תקנו.
חוו"ד עזרה
חוו"ד לא עזרה
 
 
דלג לתפריט עליון דלג לתוכן דלג לתפריט תחתון