שקטה
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
במחירים של דיו כיום כדאי להשקיע במדפסת איכותית וזולה לתחזוקההמדפסת הזאת עונה על כל הצרכיםאפשר למצא אותה במבצעים שוניםאיכות הדפסה מעולה ויתרון ענק שיש לה גם סורקחבל באמת שאין לה מזין דפים אבל במחיר הזה... היתרון החשוב שיש מגירה סגורה של הנייר לא אוסף אבק
אין.
מדפסת מומלצת מאוד לסטודנטים ולאנשים שעובדים מהבית שמדפיסים בכמויותההדפסה מאוד מהירה ואיכות ההדפסה מצוינת והנייר לא יוצא מקומט, בנוסף אחרי יותר מ1000 הדפסות לא קרה שהנייר נתקע.איכות הסריקה והצילום טובים אך קצת איטיים.
הדפסה מהירה
איכות הדפסה מצוינת
טונר זול (כ-90 ש"ח שמספיק ל3000 דפים)
איכות הדפסה מצוינת
טונר זול (כ-90 ש"ח שמספיק ל3000 דפים)
אין מזין נייר אוטומטי (מי שרוצה לצלם בכמויות)
אין אפשרות להדפיס דו צדדי באופן אוטומטי (ישנה אפשרות להדפיס באופן ידני אך קצת מסורבל)
קניתי את המכשיר בדצמבר 2006, ועד עכשיו אני מאוד מרוצה ממנו. הוא משמש עבורי כמדפסת, מכונת צילום, סורק ופקס (באמצעות תוכנת הפקס של windows)- החליף מדפסת הזרקת דיו. זה פשוט עולם אחר- איכות הדפסה גבוהה, הדפסה במהירות, לא צריך לצאת מהבית בשביל לצלם כמה דפים או כדי לשלוח פקס...עלות הטונר סבירה, וכבר ברור לי שהמכשיר יחסוך לי עלויות. שימוש המכשיר הוא להדפסת עבודות, ולכן אין לנו צורך בהדפסה צבעונית.יש אפשרות לדופלקס (הדפסה דו-צידית) ידנית
מכשיר קומפקטי ועיצוב סימפטי
מגש הנייר בתוך המכשיר- אין הצטברות אבק
התחלת הדפסה מהירה
מחיר תחרותי
וכל מה שכתבתי קודם בחוות הדעת...
מגש הנייר בתוך המכשיר- אין הצטברות אבק
התחלת הדפסה מהירה
מחיר תחרותי
וכל מה שכתבתי קודם בחוות הדעת...
בגלל שהדפים יוצאים מעוגלים, צריך לשים לב שהם לא יתקעו.
DCP7010 Brother