טלוויזיה Xiaomi S Mini 75 4K L75MA-SPLME 4K ‏75 ‏אינטש שיאומי

עד 10 ימי עסקים עד 10 ימי עסקים

3,490

משלוח חינם
קנו עכשיו

נמצאה חוות דעת אחת על מוצר טלוויזיה Xiaomi S Mini 75 4K L75MA-SPLME 4K ‏75 ‏אינטש שיאומי

טלויזיה נהדרת. התמונה מעולה ומתמודדת היטב עם תנועה מהירה, גווני שחר עמוקים, והזרמת מדיה באיכות 4K ברמה גבוהה מאוד.יש קצת מגבלות מעצבנות בכל מה שנוגע להוספת משתמשים נוספים (ילדים) עניין שקצת מגביל את השימוש, אבל זה בשוליים יחסית.המסך מתמודד מצויין עם חדר מואר.מבחינת ההובלה, היה קצת מעצבן. הזמנתי את המוצר דרך סיטי דיל. לא עמדו בהתחייבות לספק את המוצר תוך 5 ימי עסקים.כשהגיע המוביל, בהתחלה הוא סירב להעלות את המוצר כי הגיע "לבד" וחשש שהוא לא ייכנס למעלית. נתן לי 2 "אפשרויות". לעזור לו להעלות את המוצר לקומה 3, או לתאם יום אחר. בסוף הסתדר והעלה את המוצר במעלית, אבל סירב לעזור לי להעמיד אותו כמו שצריך במקום, והשאיר את הטלויזיה דלוקה כשהיא מונת על הצד ב-90 מעלות. הוויכוח שהיה לי איתו לגבי כן להרכיב או לא להרכיב את הרגליות, לקח יותר זמן ממה שהיה לוקח להרכיב.
זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות תמונה, איכות הצליל, זוויות צפייה, נוחות השלט
נוחות התפעול ומערכת ההפעלה

טלוויזיה 75" Xiaomi QD-Mini LED 4K TV S Mini 75 (2025) L75MA-SPLME
מכירה אישית משלוח חינם bullet עד 7 ימי עסקים
לפרטים נוספים
מודעה
טלוויזיה "75 Xiaomi TV S Mini LED 4K L75MA-SPLME קצב ריענון 144Hz ומגיע לקצב רענון של 240Hz רזולוציה 3840x2160 (4K UHD) גישה לאלפי יישומים בחנות היישומים Google Play מערכת הפעלה Google TV תמיכה בממשק בית חכם Smart Home Control Hub
מכירה אישית משלוח חינם bullet עד 6 ימי עסקים
לפרטים נוספים