טלפון סלולרי Xiaomi 12T Pro 256GB 12GB RAM שיאומי

נמצאו 12 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי Xiaomi 12T Pro 256GB 12GB RAM שיאומי

שי photo
שי
11.07.2023
טלפון עדין מאוד מתחמם מהר עוצמת רמקול לא חזקהמנתק שיחות מיד אחרי שעונים, איכות קליטה רעה מאוד . עברתי חברות סלולר כי האשימו את הסים לא עזר.ממליץ לדלג על הדגם הזה
איכות המצלמה, מערכת ההפעלה
משך פעולת סוללה, מהירות העבודה
איכות התצוגה, איכות הצליל, עמידות
סה"כ מכשיר טוב, אני משתמש בו כבר 4 חודשים ומרוצה ממנו, מסך גדול מצלמה וסאונד טובים, סוללה מצויינתאבל רואים שזה לא מכשיר םרימיום לדוגמה, חסר בו הניצוץ, אבל הסך הכל תמורה טובה למי שלא מוכן לשפוך סכום גדול ולקבל תמורה לא רעה בכלל.
איכות התצוגה, משך פעולת סוללה, איכות המצלמה, מהירות העבודה, איכות הצליל, מערכת ההפעלה, עמידות
נתחיל מהמצלמה, המצלמה על הפנים, מוסיפה צבע לתמונה.מצלמים וידאו, הוא לפעמים נתקע.מצלמת קדמית דרך שיחת ווצאפ נתקעת ללא הפסקה.לפעמים אין שליטה במכשיר.Nfc עובד לעט.מכשיר סיני יקר, שווה 500 שח בקושי
איכות התצוגה, משך פעולת סוללה, איכות הצליל
מהירות העבודה, מערכת ההפעלה
איכות המצלמה, עמידות
or1yoram photo
or1yoram
10.02.2023
יש לי את הטלפון רק יומיים ועד עכשיו נראה אחלה
איכות התצוגה, איכות המצלמה, מהירות העבודה, איכות הצליל, מערכת ההפעלה
כמה ימים ברשותי. נוח לשימוש, מהיר וחד, מצלמה איכותית, מערכת הפעלה קלה לתפעול, גדול מספיק.
זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
קודם כל אחרי המון התלבטויות שקלתי אם לעבור מסמסונג לשיאומי..וחייב לציין שזה הדבר הכי חכם שעשיתי . הרמקולים חזקים ומדהימים, מעבד מפלצתי,מצלמה מדהימההה, טלפון נוח ביד,והחשוב מכל? סוללה פצצתית וההטענה המהירה זה דבר לא יאומן פשוט! 20 דקות טעינה מ0 ל100 והסוללה מחזיקה כמעט יום שלם.
איכות התצוגה, משך פעולת סוללה, איכות המצלמה, מהירות העבודה, איכות הצליל
מערכת ההפעלה
מכשיר מעולהקניתי לפני מספר חודשים סמסונג s21 plus והתאיישתי ממנו אחרי חודש- מערכת גרועה, סוללה בינונית מינוס והטענה איטיתהמכשיר הזה הוא מכשיר מצוין ומבחינתי עדיף מכל מכשיר של סמסונג (בגלל מערכת ההפעלה הגרועה).זמן סוללה מצויןהטענה סופר מהירהעבודה מהירה ללא לאגיםמערכת הפעלה חלקה ומצוינתחבל שאין עמידות מלאה נגד טבילה במים.
זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
מכשיר גרוע למי שעובד עם הטלפון בעיות קליטה וניתוקים קיצור לא ממליץ בכללואנימאחד שמאוד אוהב את המוצרים של החברה ממש אכזבה
זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
איכות התצוגה, איכות המצלמה, איכות הצליל
משך פעולת סוללה, מערכת ההפעלה
מהירות העבודה, עמידות
Adir photo
Adir
13.12.2022
למרות שזה מכשיר זול יחסית בהשוואה למכשירי הדגל של החברות הגדולות , לדעתי הוא יכול להתחרות בקלות מול האייפון והגלאקסי החדשים שיצאו. מכשיר מעולה, מצלמה בין הטובות שיש היום , עובד מהר, בלי תקלות , ועם טעינה סופר סופר מהירה. אני אישית משתמש בשומרי מסך חיים מה שפוגע קצת בחיי הסוללה, אבל זה שווה את זה
זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
הפעלה מהירה, איכות מצויינת. ממליצה על המכשיר.
מכשיר מדהים ללא תקלות מהיר מצלמה מדהימה רמקול חזק יותר טוב מסאמסונג
זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
לאחר שנים תחת סמסונג/lg/נוקיה.. קניתי את הטלפון ואני לא מתחרט על הרגע הזה..