שעון חכם באטמן KidiWatch
דירוג עולה
דירוג יורד
נועם
12.02.2025
מתחיל בלומר שהשעון כרגע בשימוש של 48 שעות ראשונות ואשמח לרשום איך הוא בעוד חודש ושוב בעוד חצי שנה השעון מגיע עם כרטיס סים שהוכנס מראש למכשיר ועם מידע אודות המספר שלו ועוד מקט שיש להזין לצורך תהליך הרשום הראשוני . לצערי בהתחלה הוא לא זיהה את המספר שלי ורשם שיש לנסות שוב או לפנות לשירות הלקוחות . ניסיונות נובפים לא עזרו ופניתי לשירות הלקוחות של החברה . המידע מופיע באתר שלם וניתן ליצור קשר דרך הודעות ווטסאפ למספר נייד שמופיע באתר בהתחלה עונה בוט שמעביר לשירות אנושי . מענה השירות סביר וצריך קצת סבלנות לקבל תשובות כזה 10 דק בין הודעה להודעה . יש לציין שהם טיפלו לי בבעיה דיי מהר ונתנו לי מספר אחר חדש לצורך השימוש אפילו מספר שיותר קל לזכור שזה גם נחמד . יש לציין שהשירות רק עד השעה 1530 בכל יום חול ושכדאי לפנות לא ברגע האחרון בכדי לא להגרר ליום העסקים הבא . אבל סך הכל לחברה שלא מפרסמת מספר טלפון לשיחה עם נציג מענה אנושי... הם הפתיעו לטובה במענה שלהם . מיום שימוש יכול להגיד שהכל עובד פיקס כגון שיחות טלפון אפליקציית השעון, שיחות וידאו שראיתי את הילד בצורה מאוד ברורה בטלפון שלי וגם שומעים טוב לדעתי . מיקום ה gps לא סופר מדוייק ומפספס לפעמים בכמה מאות מטר , אולי זה קשור לשיבושי הgps שיש לאור המצב , לא יודע .מחירי המנוי נעים בין 14 ל 24 שח לחודש דרך חברת 019 בלבד . אבל החיבור למנוי עבד לי חלק, והכל וישירות מהאתר שלהם לסיכום בהחלט לכרגע זה נראה כמו תמורה טובה ל 249 שקלים ששילמתי בקרביץרזולוציית המסך לא מושלמת אבל בהחלט מספיק לילד בית ספר בכיתה ב שרק צריך דברים בסיסים .
נוחות ומשקל, נוחות השימוש
איכות התצוגה