נמצאו
21/01/2021
דירוג:
מתוך 5)
קרא חוות דעת נוספות מאת Nirel
יש משהו במקלדת הזאת שמשקף את כל היחס של החברות הגדולות אלינו: כל עוד המוצר משווק טוב ונראה טוב, נשלם עליו תג מחיר פרימיום, גם אם הפונקצונליות שלו רגילה, לעתים יציעו לנו גם תכונות מתקדמות כ׳פיצוי׳ שאנו לא באמת זקוקים להם... לגבי המקלדת עצמה: המקלדת יפיפיה ואסתטית לגבי נוחות ההקלדה, המקשים מרגישים די קשים לעומת מקלדות אחרות שניסיתי (רובן גם מתוצרת לוג׳יטק), ואני מקליד הרבה. הייתי שמח אם היו יותר רכים ושטוחים כמו במקלדות אפל (היקרות להחריד) בנוסף, המקלדת איננה שקטה כפי שציפיתי תכונת התאורה האחורית נחמדה, אבל לא יותר מכך (אינני עובד בחושך)
יש לציין כי נרכשה כאלטרנטיבה זולה יותר למקלדת המלאה של אפל... המקלדת כבדה מאוד (אינני בטוח מדוע) ולכן מבחינתי פחות ניידת
יפיפיה ברורה ונקיה מקנה תחושת פרימיום (מתכתית) ניתן להתחבר למספר מכשירים תוך כדי עבודה בעלת תאורה אחורית (למי שזה חשוב לו) מקלדת מלאה
מקשים מעט קשים ההקלדה איננה שקטה המחיר הגבוה מדי לתמורה
שם:
Julie
תאריך:
10/01/2020
דירוג:
מתוך 5)
קרא חוות דעת נוספות מאת Julie
מקלדת מאוד מומלצת. נוחה בטירוף וכייף לעבוד איתה. מה שכן יקרה אז שווה לחכות למבצעים ולקנות אותה.
נוחה מאוד, שקטה, כייף להקליד בה.
יקרה.
חוות הדעת נשלחת, אנא המתן...
כדי שתוכל לעקוב אחרי סטטוס חוות הדעת באיזור האישי שלך, וכדי שנוכל לפנות אליך לצורך אימות, כי חשוב לנו שחוות הדעת תהיינה מהימנות.
לא מעוניין לקבל דיוור פרסומי? תוכל לבחור איזה דיוורים לקבל או להסיר את עצמך מכל הרשימות.
מה לא לכתוב בחוות הדעת?
יש לציין פרטים עובדתיים בלבד.
אין לכתוב חוות דעת אשר מכילה שפה בוטה או שיש עמה הוצאת לשון הרע.
אין לציין שם של חנות.
אין להתייחס למוצרים אחרים.
חוות דעת שלא תעמוד בכללים הנ"ל תידחה ע"י מערכת zap.