טוען מידע, אנא המתן...

ממליץ בחום, גם המחיר סביר
חזק מאוד
ריח מעולה
נשאר הרבה זמן על הגוף
בושם שיותר מתאים לאירועים ודייטים פחות ליום יום ריח גברי וחזק מאוד ממליץ מאוד! הבעיה שהוא קצת יקר
ריח חזק שנשאר לכל היום
ריח גברי חזק מאוד. לא כזה מוכר וחרוש ממליץ מאוד! הבעיה שקצת יקר אבל שווה את זה.
ריח שנשאר כל היום, וגם שלא חצי עולם עליו!
חוות הדעת נשלחת, אנא המתן...
כדי שתוכל לעקוב אחרי סטטוס חוות הדעת באיזור האישי שלך, וכדי שנוכל לפנות אליך לצורך אימות, כי חשוב לנו שחוות הדעת תהיינה מהימנות.
לא מעוניין לקבל דיוור פרסומי? תוכל לבחור איזה דיוורים לקבל או להסיר את עצמך מכל הרשימות.
מה לא לכתוב בחוות הדעת?
יש לציין פרטים עובדתיים בלבד.
אין לכתוב חוות דעת אשר מכילה שפה בוטה או שיש עמה הוצאת לשון הרע.
אין להתייחס למוצרים אחרים.
חוות דעת שלא תעמוד בכללים הנ"ל תידחה ע"י מערכת zap.
מה כן לכתוב בחוות הדעת?
תאר את אופן השימוש במוצר.
הסבר מדוע בחרת דווקא במוצר זה.
ציין את תאריך הרכישה (חודש ושנה).
זיהינו שחוות הדעת מכילה שפה בוטה או פוגענית. לא נוכל לפרסם את חוות הדעת בנוסח הנוכחי אנא עבור על הנוסח ותקן את המילים המודגשות