נמצאו 5 חוות דעת על מוצר מקרר Telsa BTM653DIX
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
מקרר גדול ויפה, מחולק טוב ושלוש שנים אחריות ללא תוספת תשלום.. אצלנו חודשיים ומאוד מרוצים!
זמן שימוש במוצר:
כשלושה חודשים
רעש המנוע, חלוקת תאים של תא הקירור, נפח תא ההקפאה, שמירה על טריות פירות וירקות, עמידות לאורך זמן
נוחות הניקיון
תמונת המוצר
t13itz
06.02.2021
רכשתי המקרר בתחילת 2019 בהמלצת בעלים של חנות מכשירי חשמל ידועה בכרמיאל מהשימוש הראשון היה ברור שקנינו מוצר לא איכותי
אחרי שהוחלף הכרטיס האלקטרוני של המקרר
עבודת המקרר סבירה
עבודת המקרר סבירה
לאחר ששוב ושוב התלוננתי בפני המוכר שמכר לי מוצר פגום וביקורים חוזרים ונישנים של טכנאים מטעם תן אלקטריק בסופו של דבר הוחלף כרטיס אלקטרוני שהוא המח של המקרר ומאז (לאחר שנה וחצי של עוגמת נפש) המקרר עובד טוב יותר, הסתבר שהמקרר נמכר עם כרטיס פגום ויש לא מעט כאלה שנמכרו בסביבות שנת 2018.
רעשים שהמקרר משמיע בדומה להחלפת הילוכים
פיזור לא אחיד של הקור בתא הקירור
ירקות קפאו בתאי הירקות
דופן אחורית בתא ההקפאה קפאה מידי פעם ונדרש טכנאי של חברת תן אלקטריק שיבוא לפרק הדופן ולהפשיר
רעשים שהמקרר משמיע בדומה להחלפת הילוכים
פיזור לא אחיד של הקור בתא הקירור
ירקות קפאו בתאי הירקות
קניתי לפני חודש אחרי שסקרתי את כל האופציות למקפיא תחתון . נראה בנוי הכי איכותי , עם פלסטיקה שנראת טוב , שקט מאוד , תאורה מגניבה שיוצא מהמדפי זכוכית , 3 שנים אחריות מלאה ע"י היבואן ומחיר יחסית זול . המותג פחות מוכר בארץ אבל אחרי שהיה לי מקרר סמסונג שלא הצדיק את עצמו התחושה היא שזה מקרר איכותי יותר בכל הפרמטרים שצינתי .
איכותי
מחיר זול
לא מצאתי
מגד
10.01.2020
קניתי מקרר טלסה 653w בגלל החלוקה הפנימית חברה חדשה בשבילי שידיעתי עליה כלום ...היא אצלי כבר 3 ימים ואני ממש מבסוטית ממנה מקווה שזה ימשיך....
חלוקה פנימית עם מרווח מצוינת יש מדף מיוחד לבקבוקים , אם הדלת פתוחה היא מתחילה לזמזם ויש בה גם תאורה למדפים
תפו תפו עדיין אין ומקווה שלא יהיה
ta3
10.08.2018
רציתי מקרר עם מקפיא למטה , בדקתי כמה חברות בסוף הלכתי על telsa כי מאוד אהבתי את החלוקה הפנימית שהיא ענקית ומסודרת מעולה וגם את איכות החלקים שהייתה מאוד מרשימה, נראה שבחרתי נכון המקרר שקט ולא משנה כמה אוכל מכניסים לתוכו תמיד נשאר עוד מקום יש גם קטע מגניב שגיליתי לאחר זמן שאם שוכחים את הדלת של המקרר פתוחה אז האורות בתוך המקרר מתחילים להבהב ויש צפצופים שמתריעים לך לסגור את הדלת.
מקרר שמרגיש איכותי וגם מעוצב מאוד יפה.
מגיע עם 3 שנים אחריות מלאות.
שומר על הטריות של המוצרים שלי הרבה יותר טוב מהמקרר הקודם.
מגיע עם 3 שנים אחריות מלאות.
שומר על הטריות של המוצרים שלי הרבה יותר טוב מהמקרר הקודם.
בינתיים לא
מקרר Telsa BTM653DIX