טוען מידע, אנא המתן...

2 חוות דעת גולשים למוצר
Density דנסיטי קלציום 60 קפליות
קרא חוות דעת נוספות מאת Shoshana
פנטסטי! לא יכולה בלעדיו, פותר מכאובים רבים
ממליצה לכל אדם מעל גיל 40 ליטול אותו כדרך טבע לשמירה על צפיפות העצם ונדמה לי שהוא פותר עוד כמה מכאובים.
סידן אמורפי אותו אני נוטלת כשנתיים.
השמוש בו קריטי עבורי בגלל אוסטאופורוזיס. מאז נטילתו אנני חשה בשום כאב.
מאד יקר למצרך שהוא בחזקת קיומי.
קרא חוות דעת נוספות מאת איתן
קיבלתי המלצה לשימוש במוצר מרופא מומחה שציין כי ערך בדיקה מעמיקה לפני שהמליץ עליו. המלצותיו טובות ולכן אני לרוב הולך אחרי המלצותיו.
לא רופא ולא יכול לדעת .
אינני יודע. לא ערכתי ניסוי כדי לבדוק זאת.
חוות הדעת נשלחת, אנא המתן...
כדי שתוכל לעקוב אחרי סטטוס חוות הדעת באיזור האישי שלך, וכדי שנוכל לפנות אליך לצורך אימות, כי חשוב לנו שחוות הדעת תהיינה מהימנות.
לא מעוניין לקבל דיוור פרסומי? תוכל לבחור איזה דיוורים לקבל או להסיר את עצמך מכל הרשימות.
מה לא לכתוב בחוות הדעת?
יש לציין פרטים עובדתיים בלבד.
אין לכתוב חוות דעת אשר מכילה שפה בוטה או שיש עמה הוצאת לשון הרע.
אין להתייחס למוצרים אחרים.
חוות דעת שלא תעמוד בכללים הנ"ל תידחה ע"י מערכת zap.
מה כן לכתוב בחוות הדעת?
תאר את אופן השימוש במוצר.
הסבר מדוע בחרת דווקא במוצר זה.
ציין את תאריך הרכישה (חודש ושנה).
זיהינו שחוות הדעת מכילה שפה בוטה או פוגענית. לא נוכל לפרסם את חוות הדעת בנוסח הנוכחי אנא עבור על הנוסח ותקן את המילים המודגשות