נמצאו
מצלמה רפלקס DSLR קנון EOS 80D
a0504130218
07/08/2020
מתוך 5)
יש לי אותה שנתיים מעולה לא מידי כבדה משתמשת איתה רק בעדשת 50MM 1.8 תמונות תקריב יוצאות חדות במיוחד
נוחה לשימוש קיצורי דרך נוחים מסך מגע מסך מסתובב
מצלמת קרופ בגלל הקרופ יש הרבה פיספוסי פוקוס וגם אי אפשר לשחק עם עדשות רחוקות כמו 100 MM כי צריך ללכת המון
dvirprinz
שלא מקבלים את כל הפול פריים בתמונה בגלל שהיא מצלמת קרופ
Eilon
06/07/2020
קרא חוות דעת נוספות מאת Eilon
מצלמה ברמה הכי גבוהה. לא מסובכת מידי. מעולה למתחילים אבל גם למנוסים בתחום. מתקדמת ונוחה.
24MP וידאו ב1080FHD ובfps60 ISO עד 16000 מתרחב ל25600 עם עדשה מתאימה מסך מגע מסתובב ומתהפך 7.0 fps בצילום סטילס מתמשך חיבור אל חוטי לנייד 45 נקודות פוקוס סוללה טובה
לא מצלמת וידאו ב4K או ב1080 עם 120fps אין מייצב תמונה מובנה
Orit
02/02/2020
קרא חוות דעת נוספות מאת Orit
כצלמת חובבנית ולא מקצועית, גיליתי שהמצלמה הזאת ידידותית ונוחה לשימוש. אם התמונות יוצאות ממש טובות כשאני לא מקצועית, מה יהיה כשאשתפר?! בקיצור ממליצה בחום!
נוחה ופשוטה להבנה.
אומרים שהיא כבדה, אבל באופן אישי לא הרגשתי את זה... מצליחה להחזיק אותה הרבה זמן מבלי לחוש קושי, כך שזה עניין אישי...
rolad20
21/01/2020
קרא חוות דעת נוספות מאת rolad20
מצלמת קרופ איכותית לצלמים חובבים ומעלה נח לתפעול, איזו גבוה ללא בעיה, תמונה חדה (עם העדשה הנכונה)
קלה לתפעול איכות טובה מומלץ
כבדה בתוספת עדשה כבדה מאוד
yulich100
23/09/2019
מתוך 5)
אני משתמש במצלמה הזאת כבר שנה - , ואני מאוד מרוצה . עושה מה שצריך. בשביל צלמים מתקדמים המצלמה הזאתי מצוינת בזכות הקישוריות wifi והנוחות.עוד משהו מצוין במצלמה היא האיכות הצילום . לי יש 16-35 f2.8 (עדשה מפלצת) והיא עושה חיל עם 80d. אם מישהו רוצה אני מעוניין למכור אותה . מצב מצוין בלי חבלות ושריטות.0505656127- יהל
Wifi מסך מגע טווח דינאמי נהדר איכות בנייה גבוהה. עמידה בפני גשם ואבק
המשקל שלה קצת בעייתי לצלמים שהולכים הרבה. במיוחד עם עדשות גדולות.
shmulik
10/04/2017
קרא חוות דעת נוספות מאת shmulik
מכיוון שאיני צלם מקצועי ורציתי לשדרג מצלמה מקנון 600D שהייתה לי כ 3 שנים – עשיתי דוקטורט למצלמה שתיתן לי הכל בכל ברמה טובה. צילום איכותי , נקודות פוקוס רבות ומשופרות ביחס למצלמה הקודמת , וידאו טוב , מסך מפרקי , מסך מגע , סוללה חזקה וחיבור WIFI. אחרי כחצי שנה של צילום אני יכול לאמר שקיבלתי את כל מה שביקשתי. מצלמת הקרופ הכי טובה שיש היום לקנון לחובבים + ( כי כל המקצוענים מצלמים ב FF או במצלמות לא מראה). ובסיכומו של דבר צריך לזכור שמה שעושה את המצלמה זה בעיקר העדשות..... נראה לי שביחס ל 70 D המצלמה אינה קפיצת מדרגה גדולה למרות שיש לה חיישן משופר ויותר נקודות פוקוס - אבל ביחס למצלמות 600-700 בהחלט יש קפיצת מדרגה. שוקלת 730 גרם – משקל סביר כדי לטייל עם המצלמה בלי לפרוק כתף.
מצלמה ורסטילית מצוינת מצלמת וידאו מעולה.
לא FF
חוות הדעת נשלחה בהצלחה!
תודה לך על שהשקעת מזמנך וכתבת את חוות הדעת.
רגע לפני שנפרדים, מה דעתך לכתוב חוות דעת גם על החנות שבה רכשת?
אם החנות נמצאת ב-zap, אפשר לאתר אותה כאן בקלות ולסייע לגולשים לקבל החלטה טובה בזכות הניסיון שלך.
חוות הדעת נשלחה בהצלחה! תודה לך על שהשקעת מזמנך וכתבת את חוות הדעת.
רגע לפני שנפרדים, תרצה/י לשפר את אמינות חוות דעתך באמצעות הוספת תמונה או חשבונית?תודה, הקבצים נוספו לחוות הדעת בהצלחה!
רק רגע, אנחנו מעלים את הקובץ לשרת...
משהו השתבש...לא הצלחנו לשמור את הקובץ, אבל אל דאגה!
ניתן לפנות אלינו בעמוד צור קשר, ונציגינו ישמחו לעזור לך לצרף את הקובץ לחוות הדעת.
אם רכשת את המוצר דרך חנות ב-zap, אולי תהיה/י מעוניינ/ת לכתוב חוות דעת גם על החנות?
ניתן לאתר העסק כאן בקלות ולסייע לגולשים לקבל החלטה טובה יותר בזכות הניסיון שלך.
התבצעה שגיאה בשליחת חוות דעת
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר
גולש/ת יקר/ה,
המערכת זיהתה כי כתבת בעבר חוות דעת על מוצר זה. אנו בעיצומו של הליך אימות ובדיקה
של חוות הדעת.
לאחר שחוות הדעת תאושר, ניתן יהיה לחזור ולעדכן אותה.
למעקב אחר סטטוס חוות הדעת, הכנס לzap שלי.
חוות הדעת נשלחת, אנא המתן...
כדי שתוכל לעקוב אחרי סטטוס חוות הדעת באיזור האישי שלך, וכדי שנוכל לפנות אליך לצורך אימות, כי חשוב לנו שחוות הדעת תהיינה מהימנות.
לא מעוניין לקבל דיוור פרסומי? תוכל לבחור איזה דיוורים לקבל או להסיר את עצמך מכל הרשימות.
מה לא לכתוב בחוות הדעת?
יש לציין פרטים עובדתיים בלבד.
אין לכתוב חוות דעת אשר מכילה שפה בוטה או שיש עמה הוצאת לשון הרע.
אין לציין שם של חנות.
אין להתייחס למוצרים אחרים.
חוות דעת שלא תעמוד בכללים הנ"ל תידחה ע"י מערכת zap.