טלוויזיה LG 40LF630Y

40 אינטש
טכנולוגיה:

LED

נמצאה חוות דעת אחת על מוצר טלוויזיה LG 40LF630Y

מאד נהנה, קניתי אותו אחרי החזרה של מכשיר מחברה ידועה אחרת, ואין מה להשוותתמונה בהירה, חדה, ו"קופצת" במיוחד בתוכניות HDהמערכת הפעלה של WEBOS גירסה 2 קלה להפעלה ומהירה. התקנה ראשונית לקחה פחות מ 5 דקות ומתחבר לרשת הביתית. כולל שלט "חכם" שמניפים אותו כמו עכבר על גבי המסך לשלוט בתוכן והגדרות.ניתן להוריד אפלקציות דרך החנות, כולל נטפליקס ותוכניות מקומיות, וקיימות גם אפלקציות לסמארטפון ולמחשב האישי המאפשרות העברת תוכן לטלויזיה והפעלה כמו שלט.הגודל של 40 אינצ' אידיאלי לסלון קטן-בינוני עם מרחק צפייה בין 2-2.5 מטר. לא להתפתות לטלויזיה ענקית אם המרחק מהטלויזיה לא גודל, זה פוגע באיכות הצפייה. ניתן לשנות הגדרות בקלות כולל מצב תמונה דינמי שנראה כמו שידור חי.כמו כן לשלוט במקורות כניסה נוספים כמו HDMI או רשת ביתית פעולה מאד פשוטההסאונד הפנימי הוא מצויין, ולמרות שיש לי חיבור לרמקולים חיצונים, אני לא משתמש בהם כי ממש אין צורך. לציין שהדגם הזה אינו תומך בתלת מימדאני חיברתי סטרימר מסוג chromecast (שהיתה לי מטלויזיה ישנה) ולמרות שהוא לא הכרחי השילוב נותן מלא אופציות לתוכן כי ניתן להריץ מלא אפלקציות של אנדרויד.סה"כ מאד מרוצה, מחיר סביר דגם מאד מומלץ!
מערכת הפעלה פשוטה ומהירה
שלט חכם