נמצאו 4 חוות דעת על מוצר מחשב נייד Asus N550JV-CM049H אסוס
סקירת Wisebuy
עידו אשפיז , 01.10.2013
ציון WiseBuy
יכולת עיבוד גבוהה, מסך מגע מעולה, רמקולים טובים מאוד, מקלדת מלאה, סט חיבורים מכובד
מקלדת רועשת, כונן קשיח אטי למדי, מתחמם מאוד תחת עומס, חיי סוללה פושרים
בשורה התחתונה
מדובר במחשב חזק ומוצלח יחסית שמצויד בחומרה מהשורה הראשונה הקיימת כיום. המעבד חדש וחזק ומגובה בכרטיס גרפי טוב ובכמות זיכרון מכובדת. למרות שרוב החומרה מצוינת, הביצועים שלו אבסורדיים במידה מסוימת. הרצת משחקים כבדים ותוכנות תובעניות הוא יצלח בלי שום בעיה, אבל דאבל קליק על "המחשב שלי" יזכה אתכם בשנייה או שתיים של המתנה מתסכלת. ככה זה...

קניתי את המוצר לפני חודש ואני מאוד מרוצה ממנו, והמוצר בעיני מומלץ!!! בכל זאת דירגתי את המחשב בארבעה כוכבים ולא בחמישה בגלל החסרונות שפירטתי.יתרונות:+ מחשב מהיר.+ לא מתחמם.+ הסוללה לא מתרוקנת בכלל במצב סטנד-ביי.+ שני כרטיסי מסך פנימיים והמחשב יודע אוטומטית להחליף ביניהם (כלומר, אם משחקים משחק הוא ישתמש בכרטיס של Nvidia ואחרת בכרטיס מסך של אינטל)+ Core i7 ודור רביעי של מעבדי אינטל (מעבדי Haswell)+ מחשב מרובע ליבות.+ מסך מגע.חסרונות:- משקל (2.7 קילו)- סוללה פנימית (מה שאומר שבשביל להחליף סוללה צריך לפתוח את הברגים של המחשב)- סוללה מחזיקה לשלוש וחצי שעות של עבודה רצופה(יש היום ניידים שהסוללה שלהם מחזיקה 8 שעות)- ההרדיסק הוא HDD ולא SSD - אם כי ממש לא מרגישים באיטיות.- מצלמת אינטרנט באיכות נמוכה.- יש קטע כזה במסך שרואים השתקפות של מה שמאחורה (אם אתם יושבים במקום חשוך ומאחורכם מקור אור אז זה מורגש) - אבל זה לא ממש מפריע כשאתם משתמשים בו בבית.כתבתי את היתרונות בחוות דעת עצמה.
כתבתי את החסרונות בחוות דעת עצמה.

תאריך: 22.8.13אני רכשתי את המחשב הנ"ל לפני מספר ימים בניו-יורק בחנות של *&* בסכום של 1056$ כשהשווי בארץ לפי zap במכיר הנמוך ביותר הוא 5924 ₪ חיסכון של 36% מהמכיר אחרי חישוב של המרה של הדולר לשקל 3787 ₪ .בחנות באמריקה יש אותו בשתי דגמים אחד עם מסך מגע ואחד ללא (אני לקחתי ללא),אני מתחיל בע"ה לימודי ארכיטקטורה בשנה הקרובה רציתי מחשב שיתאים לי מבחינת הצרכים של סטודנט לארכיטקטורה וברמה הגבוהה ביותר שאוכל להשיג, התייעצתי עם אחותי שלומדת כבר שנה שלישית לארכיטקטורה בטכניון ועם דוד שלי שהוא עובד עם מחשבים ביום יום, לאחר שהם המליצו לי כול אחד מתחומו צמצמתי את האפשרויות והגעתי להחלטה שזה המחשב הכי טוב שאוכל לסדר לעצמי במחיר שהוא יחסית נורמלי..מקבלים בקופסא "SonicMaster" (סוג של סאב-וופר) במקרה שלי ספציפית המערכת הפעלה של ה windows 8 עושה בעיות עם שפה למרות שלא צריך להיות :/ (יטופל בחנות פה באמריקה)יפה דומה למק-בוק + הסמל זוהר מאחורה
תוכן פנימי הטופ
נכנס למערכת מהר
לא נוסה עדין עם תוכנות כבדות
תוכן פנימי הטופ
נכנס למערכת מהר
לא נוסה עדין עם תוכנות כבדות
מתחמם קצת( לא משהו חריג)
במקרה שלי:
המקלדת באנגלית דורש מדבקות / חריטה.
נכון לעכשיו שום חסרון מורגש.
במקרה שלי:
המקלדת באנגלית דורש מדבקות / חריטה.
נכון לעכשיו שום חסרון מורגש.

מחשב ועצמתי ונוח יתרונות : מעבד המתקדם ביותר לתאריך 07/2014 בסדרת מעבדי ה i7 מסך full HD מרהיב מסך מגע נוח המון מקום בדיסק הקשיח 1 טרה בייט 16 ג׳יגה של זכרון במהירות 1600 ! דק להפליאכרטיס מסך המתקדם ביותר לניידים לתאריך 07/2013 nvidia 750 ! צורב וקורא DVD בלו ריי 3 שנים של אחריות בקושי מתחמם מקלדת מוארת! מחשב חתיך מקלדת כסופה בגימור נקי כסוף מטאלי חסרונות :מחיר מסך מאוד מבריק רמקולים חלשים ובאיכות ירודה על אף שהם תחת השם של B&O ... דיסק קשיח במהירות 5400 החלונות לא יושבים על ssd אבל לא כזה משמעותי כבד אחריות על הסוללה למשך שנה בלבד מתוך שלוש השנים סוללה 4 תאים על כזו עוצמה נראה לי הזוי * המחשב הזה מעבר לציפיותי ונראה שבנוי היטב ומחושב להפליא מומלץ קראו חוות דעת
קראו חוות דעת

מחשב נייד Asus N550JV-CM049H אסוס