טוען מידע, אנא המתן...

5/2013,
נמצאו
3 חוות דעת גולשים למוצר
מכונת תספורת Moser 1400 Animal
מכונה מבית מאוזר דגם דיאמונד 1400 מכונה חלשה שלשמה היא מיועדת לא לתספורת כלבים בפירוש
מכונה יציבה ושקטה יחסית
מנוע חלש לתספורת כלבים
קרא חוות דעת נוספות מאת m.
מה שצריך זה עושה וממש טוב. ממליץ בחום במיוחד במחיר הזה לעומת מפלצות שעולות פי כמה.
מחיר, נוחות, מהירות העבודה.
כבדה יחסית, מתחממת (לא יותר מידי), מיושנת מאוד.
קרא חוות דעת נוספות מאת שמעון
מוצר מצוין. יש לי כלב פקינז (עם פרווה ארוכה) והמכונה עושה את שלה. היא מאוד שקטה ועובדת בלי שום בעיה
מחיר טוב
מכונה שקטה ויעילה
צריך לחבר אותה לחשמל, אני אישית לא רואה בזה חיסרות גדול...
חוות הדעת נשלחת, אנא המתן...
כדי שתוכל לעקוב אחרי סטטוס חוות הדעת באיזור האישי שלך, וכדי שנוכל לפנות אליך לצורך אימות, כי חשוב לנו שחוות הדעת תהיינה מהימנות.
לא מעוניין לקבל דיוור פרסומי? תוכל לבחור איזה דיוורים לקבל או להסיר את עצמך מכל הרשימות.
מה לא לכתוב בחוות הדעת?
יש לציין פרטים עובדתיים בלבד.
אין לכתוב חוות דעת אשר מכילה שפה בוטה או שיש עמה הוצאת לשון הרע.
אין להתייחס למוצרים אחרים.
חוות דעת שלא תעמוד בכללים הנ"ל תידחה ע"י מערכת zap.
מה כן לכתוב בחוות הדעת?
תאר את אופן השימוש במוצר.
הסבר מדוע בחרת דווקא במוצר זה.
ציין את תאריך הרכישה (חודש ושנה).
זיהינו שחוות הדעת מכילה שפה בוטה או פוגענית. לא נוכל לפרסם את חוות הדעת בנוסח הנוכחי אנא עבור על הנוסח ותקן את המילים המודגשות