טוען מידע, אנא המתן...

נמצאו
1 חוות דעת גולשים למוצר
גנרטור Lutian Lutian LT3900
קרא חוות דעת נוספות מאת מושמושון
רכשתי את הגנרטור לפני כחודש, מאז עבדתי אתו כ 20 שעות, סה"כ עבד יפה, לא מרעיש מידי מניע בקלות
טיפים: מפתח למיכל דלק נימצא במיכל דלק...
לפני שמניעים אותו יש לפתוח את מצערת הדלק והמנוף
אני מעמיס עליו לא מעט הוא בולע את הכול, תואם לדלק 95 ויש לו ממסר הגנה על הציוד
נראה שהמצבר שלו מחובר חלש אבל אולי זה רק תחושה שלי, סה"כ אני מרוצה מהקניה
חוות הדעת נשלחת, אנא המתן...
כדי שתוכל לעקוב אחרי סטטוס חוות הדעת באיזור האישי שלך, וכדי שנוכל לפנות אליך לצורך אימות, כי חשוב לנו שחוות הדעת תהיינה מהימנות.
לא מעוניין לקבל דיוור פרסומי? תוכל לבחור איזה דיוורים לקבל או להסיר את עצמך מכל הרשימות.
מה לא לכתוב בחוות הדעת?
יש לציין פרטים עובדתיים בלבד.
אין לכתוב חוות דעת אשר מכילה שפה בוטה או שיש עמה הוצאת לשון הרע.
אין להתייחס למוצרים אחרים.
חוות דעת שלא תעמוד בכללים הנ"ל תידחה ע"י מערכת zap.
מה כן לכתוב בחוות הדעת?
תאר את אופן השימוש במוצר.
הסבר מדוע בחרת דווקא במוצר זה.
ציין את תאריך הרכישה (חודש ושנה).
זיהינו שחוות הדעת מכילה שפה בוטה או פוגענית. לא נוכל לפרסם את חוות הדעת בנוסח הנוכחי אנא עבור על הנוסח ותקן את המילים המודגשות