זול
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
אני עם הטלפון מינואר 2013 וזה הסמארטפון הראשון שלי מומלץ תלוי מה התקציב סמארטפון בשביל אנשים שרק מדברים וסמס אבל לטובה יש גם וואטסאפ פייסבוק וכו'.
מצלמה גרועה
אין מצלמה קידמית
רק 160 MB
אין משחקים טובים כמו Candy Crush,Subway Surf
אין מצלמה קידמית
רק 160 MB
אין משחקים טובים כמו Candy Crush,Subway Surf
יש לי את הטלפון הזה כבר מלא זמן והוא שורד די יפה... מכשיר מאוד מאוד בסיסי, מתאים לאנשים מבוגרים ולכאלה שהצרכים שלהם בחיים לא קשורים לסלולרי. מסך בגודל סביר. חיוג נוח. אפשר לשים כרטיס זיכרון חיצוני לתמונות/מוסיקה, הזיכרון הפנימי ממש ממש קטן ולא מספיק אפילו לכמה אפליקציות בסיסיות. המצלמה מעפנה, אבל מה אפשר לבקש במחירים כאלה.?! סה"כ ביחס למחיר המכשיר בסדר, ועונה על צרכים בסיסיים על אף חסרונותיו.
קטן, נוח, כמעט ולא נתקע, פשוט לתפעול וללמידה.זול.
זיכרון פנימי ממש קטן.
מצלמה מעפנה.
לפעמים הכפתור שמדליק את המסך לא מגיב מיד וזה מעצבן.
מצלמה מעפנה.
לפעמים הכפתור שמדליק את המסך לא מגיב מיד וזה מעצבן.
טלפון גרוע ביותר. מתנתק מהרשת, המסך כבה ברגעים המעצבנים ביותר, הסוללה נגמרת במהירות, מערכת הפעלה מיושנת
יישומי אינטרנט עובדים בסדר, כולל waze ומשחקים
בעייתי מאוד כטלפון. תגובה איטית מאוד
יש לי את הפלאפון שנה ואחרי חצי שנה הוא נהיה איטי מאוד אבל מי שמחפש פלאפון טאצ' פשוט הוא ממש טוב מי שלא שלא יקנה זה טעות וגם הגלישה באינטרנט איטית ודפוקה
יפה נוח וזול למה שהוא נותן
מצלמה בלי פלש ובאחות גרוע נהיה איטי אחרי חצי שנה אי אפשר להתקין משחקים טובים
היי,שמי טומי. יש לי פלאפון גלאקסי מיני פופ-פלוס מ-יולי 2012. ולדעתי עשיתי קנייה מצויינת!מכשיר לא יקר(עלה לי 700 ש''ח)יש לו מעבד מהיר! כייף לגלוש בו. לשחק.אין תקלות (טפו טפו טפו) מעוצב יפה.עמיד לנפילות (אם כי אני ממליץ לקנות מגן-סיליקון)נכון,זה לא גלקסי s2 והרזולוציה לא בשמיים,אבל מי שמחפש פלאפון מבלי לקחת משכנתא.. אז זה המכשיר המומלץ ביותר!!!
1-מהירות גלישה
2-מעבד.(הרבה יותר מהיר מהמיני הרגיל)
3-נוחות(ממש כייף להחזיק אותו ביד!)
4-מכשיר אמין
2-מעבד.(הרבה יותר מהיר מהמיני הרגיל)
3-נוחות(ממש כייף להחזיק אותו ביד!)
4-מכשיר אמין
1-מצלמה בלי פלאש ובלי פוקוס אוטומטי.
2-רזולוציה נמוכה
2-רזולוציה נמוכה
הפלאפון אצלי כבר שנה חשבתי שהוא טוב אבל הוא גרוע הוא נתקע בממוצע כל 10 יום ולפעמים מתחבה לגמרי
קטן
כותב שאני לא יכול להתקשר כשיש לי שיחות
משחקים טובים לא תואמים לגרסה וחלק מהמשחקים הוא יוצא
אדם
25.12.2012
רכשתי את הטלפון באוקטובר 2012.הסיבה: התעייפתי ממכשירים מהדור הישן שמתקלקלים אחרי שנה בערך.אני ממליץ על המכשיר הזה למי שרוצה סמארטפון במחיר סביר.הוספתי 100 ש"ח בעת ההזמנה עבור עברית ואני לא מצטער על כך.העיצוב שלו נוח, אסתטי, הוא לא עבה מדי, הוא קומפקטי, מהיר ואיכות השיחה טובה. כמו כן הוא בא עם GPS, WiFi, Bluetooth מה שלא מובן מאליו עבור טלפון במחיר כזה.מבדיקה שלי היישומים האלה עובדים טוב. המכשיר מזהה די הרבה רשתות WiFi בסביבה.אני לא מצאתי מכשיר אנדרואיד במחיר שמתקרב למחיר הזה.הבעיות מתחילות כשאתה שוכח שזה מכשיר מאד בסיסי וכמו שאומרים - You get for you pay for.הבעיה הכי קשה לדעתי היא זיכרון המערכת הפתטי שיש למכשיר הזה - כ-180MB. בפועל המשמעות היא שגם אם תוכל להתקין מספר אפליקציות, בשלב מסוים לא תוכל לעדכן אותן. כמו כן קרה לי שמסרונים לא הגיעו אלי כי לא היה מספיק זיכרון. זה מאד מעצבן. המכשיר מגיע עם זכרון 2GB Micro SD שניתן להרחיבו ל-30GB. אינני יודע אם זה פותר את הבעיה - הפיתרון בינתיים עבורי הוא להשתמש במספר מינימלי של אפליקציות (לא יותר מ-10).חיי הסוללה של המכשיר נמוכים - סוללה מחזיקה פחות מ-24 שעות גם ללא דיבור. לכן מומלץ לרכוש עוד סוללה - אני מצאתי בכ-60 ש"ח.עוד חסרונות - איכות הרמקול מזעזעת; רזולוצית המסך פתטית והמסך קטן למרות שסרטונים באיכות סבירה וגם תמונות ייראו בסדר אבל אל תצפו להרבה; המסך הקטן לא יתאים לבעלי אצבעות עבות; המכשיר אינו תומך בכל הפורמטים של הוידאו ולכן יהיו סרטים שלא יתנגנו, שזה מבאס. סרטים מיוטיוב בד"כ אין בעיה לראות; המסך נכבה אחרי שניה בערך כדי לשמר חיי סוללה וזה גם מעצבן; מצלמה באיכות בינונית; גרסת האנדרואיד ישנה: 2.3.6שורה תחתונה: מכשיר סביר עבור מי שרוצה להיכנס לעולם האנדרואיד בזול ואין לו ציפיות גבוהות.
קומפקטי, אסתטי, לא עבה מדי, מהיר, איכות שיחה טובה.
אין עוד אנדרואיד במחיר כזה מחברה כזו.
GPS, WiFi, Bluetooth עובדים טוב.
אין עוד אנדרואיד במחיר כזה מחברה כזו.
GPS, WiFi, Bluetooth עובדים טוב.
זיכרון מערכת פתטי
רמקולים גרועים
מסך קטן, רזולוציה נמוכה
גרסת אנדרואיד ישנה
מצלמה מאיכות בינונית מינוס
אהלן,אחרי שקניתי לאחותי מכשיר סלולרי מיני רגיל (גם עליו רשמתי חוות דעת), החלטתי לקנות לעצמי גם מכשיר. הלכתי לחנות כדי לנצל את מבצעיי הבלאק פריידי ורכשתי אותו לאחר שוידאתי שהוא בא עם כל האביזרים. אצלי הוא בא עם: כרטיס זיכרון, כבל USB, מטען קיר, סוללה ואוזניות עם מיקרופון.ההבדל בינו לבין המיני הקודם הוא "רק" במעבד, אבל אני אומר לכם שהוא פשוט טס לעומת המיני! הרכישה הטובה ביותר שביצעתי!כמו כן המצלמה שלו נחמדה מאוד וניתן לצלם בה תמונות איכותיות בתנאי תאורה מתאימים. *הורדתי לו רק נקודה למרות שרציתי להוריד 2, בגלל הזיכרון הפנימי הקטן והראם הלא מספק. יכלו לעשות אותו עם 512 ראם בלי להוסיף עלויות בכלל ואז הוא היה מתאים לגרסאות מתקדמות יותר של אנדרואיד, אבל בגלל שהוא חדש אני מאמין שיצא לו רום ולכן הורדתי רק נקודה.
מהיר מאוד
מצלמה 3 מגה פיקסל טובה
יצא השנה (2012)
קטן וקומפקטי
סוללה חזקה מספיקה ליום שלם!
עיצוב יפה
מצלמה 3 מגה פיקסל טובה
יצא השנה (2012)
קטן וקומפקטי
סוללה חזקה מספיקה ליום שלם!
עיצוב יפה
זיכרון פנימי קטן של 190 מגה
זכרון ראם זמין רק 290.
לא תומך בתדר 850 בדור השלישי.
זכרון ראם זמין רק 290.
לא תומך בתדר 850 בדור השלישי.
קניתי את המוצר לפני חודש דרך בירורים באתר זה ובעקבות המלצות מחברי.הדגם הזה יותר מהר מהגרסה הקודמת 800 mhz...מערכת אנדרואיד 2.3.6 האינטרנט עובד חלק. הבטריה מחזיקה ליום שלם עם שימושים סבירים. צריך לזכור שזיכרון הפנימי שלו הוא 160 MB!!הווי אומר - לאחר התקנת 10 אפליקציות פחות או יותר הוא יעבוד יותר לאט בגלל העומס שיש עליו...אני שמתי 8 אפליקציות שימושיות וזה עובד ממש טוב..צריכים לדעת שיש לו תדר מסויים ולכן רק בחברות מסויימות זה יפעל כגון: סלקום גולן טלקום (לא הוט מובייל)..עדיף שתבררו לפני שאתם קונים עם החברה שלה אתם מחוברים..לגבי waze - שמות הרחובות לא ברורים. זה לא רק אצלי אלא אצל הרבה אנשים שקנו מיני או פלפונים קטנים.יצרתי עמם קשר לגבי זה בתמיכה הטכנית וטוענים שאמורה לצאת גירסת בטא בקרוב שתפעל כמו שצריך על פלאפונים מהסוג שלי.אני חושב שהמחיר ברצפה תמורת התועלת שאפשר להפיק מפלאפון זה.
מהיר.
אנדרואיד.
מחיר!!!!!
עובד רק בחברות מסויימות.
160 MB זיכרון פנימי.
waze - עובד טוב אך גופן המפה לא קריא. הבעיה בטיפול,(כדלעיל).
160 MB זיכרון פנימי.
waze - עובד טוב אך גופן המפה לא קריא. הבעיה בטיפול,(כדלעיל).
זה מכשיר שקניתי לאחר "אובדן" הגלקסי S, כמי שהתנסה במערכת של אנדרואיד אני מאוד מרוצה מהביצועים של המכשיר הזה, מפעיל משחקים מצוין(angry birds וכו', לא תוכל לשחק איתו NOVA וכו'), גולש מהר מאוד, במכשיר גם קיים GPS (שמתי לב שרשום שלא למרות שהWAZE הביא אותי הביתה בקלות)בגדול ממליץ מאוד למי שמחפש סמארטפון במחיר נורמאלי,יש כאן את כל הדרישות שיש למכשירים החדשים מלבד האיכות של הצילום ושל המסך.לגבי סרטים, ניתן לצפות ביוטיוב באיכות סבירה+,לא תצליחו לראות כל קובץ כמו בגלקסי S אבל אפשר היום להמיר כל קובץ כדי שיהיה ניתן לצפות.הרמקול סביר אבל גם ככה עדיף עם אוזניות שמגיעות איתומאוד מרוצה ממנו ביחס למחיר מול תועלת!!
מקיים את כל הדרישות שיש למכשיר, מצלמה, רמקול, GPS
איכות תמונה לא משהו,
מסך קטן
דבש
12.07.2012
המכשיר מדהים אני אישית שונאת גלאקסי כי הם גדולים ומגושמים מדי בשבילי והנה הטלפוון המושלם הוא נוח פשוט ונורא קל להסתדר אני בחמש דקות הראשונות הבנתי כמעט את הכל ממלץ ושווה
זול
מהיר
מצלמה יחסית לא הכי טובה
עבה
עבה
עושה את כל מה שסמסונג גלקסי S2 עושה, רק המסך קטן יותר.קניתי את המכשיר כמתנה לאשתי, המכשיר שווה את התמורה ! המעבד מהיר, המכשיר מגיב מעולה למגע, אמנם המסך מעט קטן אבל בהחלט בגודל שמאפשר גם לבעל אצבעות גדולות להפעילו.הסוללה ממש בסדר, הספיקר סביר, חלש יותר מהספיקר של הנוקיה הישן והטוב.מצלמה סבירה בהחלט, ללא פלש, עדיין לא יצא לי להוריד תמונות למחשב.סה"כ תמורה מ-ל-א-ה למכשיר חכם !
מעבד מהיר
ספיקר בינוני
מסך קטן יחסית
ספיקר בינוני
מסך קטן יחסית
אתחיל ביתרונות : מסך גדול ומעבד מהיר מאודנוחות מערכת ההפעלה של אנדרואיד אינטרנט עובד באופן מהיר מאודדק יחסית ונראה ימה מאוד במיוחד בצבע לבן פנינהוזה סמסונגחסרונות : תצוגת מסך / רזולוציה עלובה ביותר. כאילו חזרתי לשנות ה 90 לימי הפאלם העליזים מתחמםבטריה נגמרת יחסית מהר
קראו חוות דעת
קראו חוות דעת